Hjem Nasjonal kamp Nettbutikk-eier og medlem av Motstandsbevegelsen hengt ut av venstreekstrem avis

Nettbutikk-eier og medlem av Motstandsbevegelsen hengt ut av venstreekstrem avis

13

LØGNMEDIA Nettbutikk-eier og medlem av Motstandsbevegelsen, Ronny Bårdsen, er blitt uthengt av den venstreekstreme nettavisen Filter Nyheter.

Den obskure venstreekstreme nettavisen Filter Nyheter har hengt ut Motstandsbevegelsen-medlemmet Ronny Bårdsen. Dette i egenskap av at han eier og driver sin egen nasjonalistiske nettbutikk, Nordenstil, med salg av produkter med blant annet nasjonalistiske og politisk ukorrekte motiver.

Artikkelen er forfattet av folkeforræderen Harald S. Klungtveit, som sammen med Filter Nyheter, i lang tid har mer eller mindre vært besatt av å hetse mot, spre løgner om og svartmale Motstandsbevegelsen. De har blant annet oppsøkt og forsøkt å trakassere individuelle medlemmer, dog uten hell.

Harald Klungtveit

– Kan være straffbare, tolket i sin sammenheng

I sin seneste artikkel går altså «journalisten» til angrep på Bårdsen og hans nettbutikk. Han har kontaktet en rekke aktører, som blant annet politi, jurister og webhotellet hvor Bårdsens butikk ligger. Alt for å legge press på Bårdsen.

Klungtveit har i tillegg kontaktet ytringsfrihetsekspert Anine Kierulf, fagdirektør ved Norges nasjonale institusjon for menneskerettigheter, for å vurdere en del av produktene som Bårdsen selger.

Kierulf konstaterer hva gjelder de fleste motivene, at de mest sannsynlig er lovlige, men understreker samtidig at en del av de kan være straffbare dersom tolker de i sin sammenheng(!). Dette er noe vi har sett mye av i Sverige, hvor utsagn, handlinger og motiver, kan være straffbare dersom de fremføres av politiske dissidenter, men som er lovlige dersom de f.eks. fremføres av eksempelvis «minoriteter».

TIL VENSTRE: En straffbar handling fordømt av løgnpressen. TIL HØYRE: En lovlig handling hyllet i løgnpressen.

Anine hadde også en noe komisk og fantasifull tolkning av Hitler-sitatet: «Min ånd vil stige opp fra graven og verden vil se at jeg hadde rett!».

– Det fremstår klart at intensjonen her er å si at Hitler hadde rett og at jøder er undermennesker som burde utraderes, sier Kierulf.

Ingen planer om å gå til sak

Samtlige jurister Filter Nyheter har vært i kontakt med, inklusiv Kierulf, er usikre på om hvorvidt motivene er straffbare, men sier de kan være det. Politiet forteller til Filter Nyheter at de har ingen plan med å gå til sak mot Bårdsens firma.

Bårdsen har selv uttalt seg til Filter Nyheter, med følgende kommentar:

– Det er Filter Nyheter? Dra til helvete med deg, din jævla fitte!

https://www.youtube.com/watch?v=lHiDkkCBPBA

Konsekvenser

Som følge av Filter Nyheters artikkel ble Bårdsen kastet ut av webhotellet Wix.com, og nettbutikken ligger for øyeblikket nede. En ny løsning er dog på gang, og nettbutikken vil i løpet av kort tid være tilgjengelig.

Frihetskamp vil publisere en notis, så fort den er oppe, og vi anbefaler alle å handle fra Bårdsens butikk for å vise ham støtte!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
13 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Ronny Bårdsen
Ronny Bårdsen
2 år siden

Veldig bra! Nordenstil.no vil komme hardt tilbake så fort som mulig. Tusen takk for all støtte fra redaksjonen og Den Nordiske Motstandsbevegelsen! Hill Seier!!

Anders
2 år siden

Ronny är en trevlig kille och råttorna som hänger ut bra människor kommer att straffas, förr eller senare.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Forjævlig, men det stopper ikke Bårdsen!

Du har min fulle støtte Ronny.

Snikje Bjørn
Snikje Bjørn
2 år siden

Long live Ronny and Vatsjeslav!

Roar
Roar
2 år siden

Klungtveit forsøker å danne seg karriere på å skrive om «fæle høyreekstreme». Og finnes det ikke noe å skrive om for øyeblikket, må man selv forsøke å lage en sak. Personen er tydelig besatt.

Roar
Roar
2 år siden

«Anine hadde også en noe komisk og fantasifull tolkning av Hitler-sitatet: «Min ånd vil stige opp fra graven og verden vil se at jeg hadde rett!».

– Det fremstår klart at intensjonen her er å si at Hitler hadde rett og at jøder er undermennesker som burde utraderes, sier Kierulf.»

Disse folk tolker som det passer deres agenda. Selvfølgelig måtte de tolke det slik 🙂
Snakk om å legge ord i munn.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
2 år siden

Harald S. Klungtveit, enda en tilbakestående sossegutt som tror på de jødiske gasskammerløgnene om de 6.000.000 lampeskjermene og krymphodene. ???

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Anonymsurfer
2 år siden

Vi må heller ALDRI GLEMME mastrubasjons- maskinene og berg og dal bane- turene som endte rett i ovnen!

Arno
Arno
2 år siden

Når løgnmedia tar kontakt bør man ikke svare slik som gjengitt ovenfor. Det gir et svært useriøst og dårlig inntrykk når det blir gjengitt – og det vil løgnmediaet ofte gjøre.
Det man bør gjøre er ikke å svare med ett eneste ord, men prate litt intetsigende og mumlende et stykke fra telefonen. Dette får oppringeren til å lytte intenst for å høre hva som blir sagt. Så går man raskt til nærmeste røkvarsler, holder telefonmikrofonen så nær som mulig, og trykker på testknappen. 😀
Samme oppskrift funker godt overfor uønskede telefonselgere.

Espen
Espen
2 år siden

Dette er så typisk venstreekstreme. Motstandere av ytringsfrihet og alltid benytte seg av skitne, ussle metoder. Finnes vel ingen som hater mer enn disse.

Rogaland
Rogaland
2 år siden

Gratis reklame Ronny! Alle vet jo at løgnpressen er full i PISS!
Stå på kamerat >:)

JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

Håper du kommer deg på nett igjen snart Bårdsen. Butikken din er legendarisk! Ikke la en gjeng krokneser og seksuelle avvikere stoppe deg.

Ronny Bårdsen
Ronny Bårdsen
Svar til  JudasGarSviker
2 år siden

Dem må være villig til å gå over lik for å stoppe meg og vår bevegelse.