Hjem Nyheter New Jersey klassifiserer Antifa som en terrororganisasjon

New Jersey klassifiserer Antifa som en terrororganisasjon

4

TERRORISME Delstaten New Jersey i USA har nå oppført den voldelige venstreekstreme organisasjonen Antifa på sine lister over terrororganisasjoner.

Delstaten New Jersey skal nå ha ført Antifa (Antifascistisk Aksjon) inn i rekken over terrororganisasjoner. Dette kommer som følge av at Antifa har stått bak en rekke særdeles voldelige opptøyer og grove angrep på meningsmotstandere og politi, hvilket i noen tilfeller har ført til permanente skader og død.

På sin hjemmeside nevnes også andre metoder Antifa har benyttet seg av i et forsøk på å skremme sine meningsmotstandere. Her nevnes blant annet hærverk på eiendom og uthenging av meningsmotstandere, såkalt doxing, noe dagens etablerte medier også har begynt å benytte seg av mot politiske dissidenter. «Doxing» forklares som en metode der man henger ut en politisk motstander, og da gjerne med privat og sensitiv informasjon om vedkomne, for å på den måte gjøre det lettere for venstreekstremister å lete dem opp og utsette dem for vold, trusler og hærverk.

Magasinet Politico tar opp flere eksempler der Antifa har gått til angrep på fredelige demonstrasjoner og skapt voldelige opptøyer. Her nevnes for eksempel et angrep mot en anti-marxistisk demonstrasjon.

Den seneste tiden har Antifa også gått til angrep på minnesmerker og i noen tilfeller forårsaket permanent skade på disse. Dette, sammen med Antifas øvrige virksomhet, har vakt stort sinne blant de patriotiske amerikanere, hvilket ledet til en underskriftskampanje der man krevde at Donald Trump klassifiserte Antifa som en terrororganisasjon.

Kilde:
New Jersey listar Antifa som en inhemsk terroristorganisation

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
trackback
5 år siden

[…] Artikeln publicerades ursprungligen på Frihetskamp.net. […]

Johan G
Johan G
5 år siden

Herlig!

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

I Norge har politiet flere ganger lekket informasjon til voldsvenstre om nasjonalt konservative for å gjøre livet surt oss. De venstreekstreme i Norge har offisielt fungert som establisementets voldelige bakketeopper siden 1928 da Haakon 7 uttalte ”Jeg er også kommunistenes konge”. Blitz ligger forbausende nok ikke på østkanten, men kun noen steinkast fra Slottet. Dette hadde selvsagt ikke vært mulig om voldsvenstre ble sett på som en trussel av eliten.

http://www.kongehuset.no/artikkel.html?tid=27613

Espen
Espen
5 år siden

Neimen se det, er de voldelige på den kanten også.