Hjem Nyheter New York Post: «Det er vår for holocaust!»

New York Post: «Det er vår for holocaust!»

6

«HOLOCAUST» I Europa og USA blir det flere og flere utstillinger og nye museer med «holocaust» i fokus. Ifølge jødisk makt-representanter må propagandaen intensiveres når «overleverne» holder på å dø ut.

«Overleveren» Emerich Roth, som har gjort karrière som «holocaust»-bløffmaker, vil kanskje med teknologiens hjelp kunne fortsette å fable etter sin død.

Utstillingen Speaking Memories – holocausts siste vitner – som akkurat nå vises på det historiske museet i Stockholm er en del av en stor og ekspanderende bevegelse, et slags uformelt globalt prosjekt, hvor jødisk makt-bevegelsen forsøker å svare på spørsmålet om hvordan man skal få folk til å huske «holocaust» den dagen ingen «overlever» lenger finnes.

Jøden Ricki Neuman skriver i en reportasje i tidsskriftet Judisk Krönika:

Selv om Shoa er verdens mest dokumenterte hendelse … gjør det kommende tapet av mennesker som var der og så det finne sted at vi går inn i en ny æra – med et nytt oppdrag

Dette «nye oppdraget» innebærer altså å finne nye veier og metoder for å holde «holocaust»-kulten i live. En måte er ifølge Neuman å engasjere sønnene og døtrene til «overleverne», den andre generasjonen, som får i oppgave å fortelle hva deres foreldre har vært med på.

Eller tredje generasjonen, som i tilfellet med foreningen Zikaron i Sverige som ifølge hjemmesiden «er en forening som viderefører historier fra holocausts overlevere for å passe på at de aldri noen sinne bortglemmes».

En annen metode som nå prøves på flere kanter er høyteknologiske «intervjuer» som bygger pa at man har spilt inn en «overlever» som har svart på over tusen mulige spørsmål.

Besøkeren ser «overleveren» på en storskjerm, får en mikrofon i hånden, stiller sitt spørsmål, som deretter «leses av» med hjelp av en datamaskin som velger rett svar fra alle innspillingene – eller i det minste et svar som inneholder flere av nøkkelordene i spørsmålet.

Deretter «ser og hører besøkeren den overlevende svare, gestikulere, hoste, nikke, drikke vann, riste på hodet og for eksempel fortelle hvor han/hun ble født og vokste opp eller når han/hun ble deportert», som Neuman imponert beskriver det.

The Museum of Jewish Heritage i New York ble nylig ombygd for å fremover fokusere på «holocaust». Den første utstillingen heter «Auschwitz. Not Long Ago. Not Far Away» og kommer til å vises fra mai 2020. Den kan i dag ses i Madrid, hvor den på kort tid har lokket over 600 000 besøkere.

I begynnelsen av året ble et stort «holocaust»-museum innviet i Dallas, mens The Houston Holocaust Museum er stengt for utvidelse. HHM planlegger å åpne senere i vår, på samme tid som Cincinnati Museum Center innvier en ny fløy, en bygning som skal hete «Holocaust and Humanity».

Alle disse satsingene verden rundt fikk en spaltist i New York Post til å utbryte: «Det er vår for holocaust!» I sin artikkel argumenterte han for at det aldri tidligere har vært like stor oppmerksomhet på Shoa som det er nå.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Et påstått holocaust som det ikke finnes bevis for, det skal man hele tiden bli forsøkt hjernevasket til å tro på i x antall propagandafilmer, osv, kun fordi det er JØDENE som fremstilles som offer.

Det samtidig som jødene vil ha oss til å glemme de VIRKELIGE krigsforbrytelser som oppstod før, under og etter ww2, og som var i regi av JØDISKE kommunister.

Se frekkheten deres med egne øyne: https://www.bitchute.com/video/mcfC2DCzGwko/

Steinar
Steinar
2 år siden

Den evige ynking…
«Muh, holocaust…muh…»

Roar
Roar
2 år siden

Da var vi tilbake til kakespørsmålet: https://www.frihetskamp.net/kakesporsmalet/

Espen
Espen
2 år siden

«Selv om Shoa er verdens mest dokumenterte hendelse..» Haha, er tydeligvis ikke grenser for deres løgner.

Johan G
Johan G
2 år siden

Det burde kanskje gå opp for folk at det er noe merkelig med alt dette «holocaust»-hysteriet når det er det eneste som fokuseres på, og all annen historiske grusomheter feies under teppet.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

Mr Roth ser ut til å leve opp til navnet sitt både fysisk og psykisk, utfra bildet i artikkelen.