Hjem Nyheter Europa NGO-fartøy smuglet koronasmittete illegale migranter – beslagtatt av Italia

NGO-fartøy smuglet koronasmittete illegale migranter – beslagtatt av Italia

6

MASSEINVASJONEN Et NGO-fartøy som smuglet inn illegale migranter der flere også bar på koronasmitte, har blitt beslagtatt av de italienske myndigheter. Fartøyet det gjelder er det tyskflaggete Sea-Watch 3.

Det tyskflaggete NGO-fartøyet Sea-Watch 3 anvendes for å frakte migranter fra Afrika til Europa. Skjermbilde: Youtube.

Det tyskflaggete NGO-fartøyet Sea-Watch 3 som anvendes for å frakte migranter fra Afrika til Europa, har blitt beslagtatt av de italienske myndigheter på grunn av visse «uregelmessigheter» rapporterer Samhällsnytt. Dette etter at fartøyet forrige måned fraktet over 200 illegale afrikanske migranter til Italia, der flere dessuten var koronasmittete.

Ifølge den italienske kystvakten finnes «flere tekniske og operative uregelmessigheter som truer sikkerheten, ikke bare for besetningen, men også de migrantene som plukkes opp».

Det er vanlig at venstreorienterte og jødisk-opererte NGO-organisasjoner, under kamuflering av at de er «hjelpeorganisasjoner», smugler rasefremmede migranter over Middelhavet. Nå er mange aktive igjen etter at Italia og øvrige land i EU letter på koronarestriksjonene.

På nettsiden til organisasjonen Sea-Watch oppgis det at fartøyet som utgår fra Malta, fremfor alt bemannes av frivillige og aktivister. Ved hjelp av radar, kikkert og kamera skanner man aktivt over den libyske kysten etter båter med afrikanere å «redde». Migrantene tas deretter ombord, hvor de fremfor å fraktes tilbake til Afrika, føres rett til Italia der de vil søke asyl, eller fortsette nordover.

Med hjelp av radar, kikkert og kamera skanner de den libyske kysten etter båter med afrikanere som siden føres til Europa. Skjermbilde: Youtube.

Sea-Watch 3 fraktet den 25. juni 209 illegale migranter til havnen i sicilianske Porto Empedocle, etter tre ukers karantene der. Når migrantene ble testet av Røde kors viste det seg at minst 28 av de bar på koronasmitte.

Nello Musumeci, Sicilias president, konstaterte at dette var beviset for at regjeringen hadde gjort rett i å plassere migranter i karantene:

– De som har laget bråk og anklaget oss for rasisme, kan idag se at vi tok rett beslutning.

Sea-Watch 3 skapte oppstandelse den 29. juli ifjor, da den daværende kapteinen Carola Rackete ble pågrepet etter å ha kjørt på en italiensk patruljebåt og deretter ankommet havnen i Lampedusa uten tilstand. Hun ble etterforsket for menneskesmugling og risikerte fengsel opptil 15 år, men ble merkelig nok løslatt januar 2020.

De globalistiske krefter, i form av Tysklands sosialdemokratiske forbundspresident Frank-Walter Steinmeier, kritiserte da Italia for at de hadde vegret å gi fartøyet tillatelse til å gå i havn:

– Det er mulig at det finnes lover om når fartøy får nærme seg en havn, men Italia er ikke bare en stat, det er i EUs sentrum og ett av de opprinnelige EU-landene. Et slikt tilfelle må behandles på en annen måte, sa Steinmeier den gangen.

– De som redder liv kan aldri ses på som kriminelle, la han til.

Også etter arrestasjonen av kaptein Rackete ble fartøyet beslagtatt, men satt ut igjen i desember ifjor. Den her gangen har den italienske kystvakten oppgitt at fartøyet kommer til å være beslagtatt inntil Tyskland og besetningen har fått bukt med problemene ombord.

Les også:
Masseinnvandringen fortsetter i Sverige – til tross for koronakrisen
NGO-fartøyer smugler afrikanske innvandrere til Italia
Hvitt folkemord

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Morten
Morten
1 år siden

Om de absolutt føler for å plukke opp disse afrikanere som selv har satt seg i en båt for å invadere et annet land, hvorfor kan de ikke da heller slippe de i land i Afrika, som jo er langt nærmere, og ikke minst der de har sitt hjem.

Steinar
Steinar
Svar til  Morten
1 år siden

Nettopp. De kunne ha satt de i land i Afrika, og da gitt signaler til resten av Afrika at det ikke nytter å hive seg ut på havet og risikere livet sitt. Men disse aktivister bryr seg ikke om deres liv, de ønsker bare at Europa invaderes.

Espen
Espen
Svar til  Morten
1 år siden

Og Saudi-Arabia har jo en hel teltby som kan huse rundt 3 millioner flykninger. Og ikke minst er jo Israel langt nærmere enn Europa.

H.L
H.L
1 år siden

Folk fra et annet land, som hjelper folk fra en annen verdensdel, med å invadere et annet land, man skulle jo tro det var en krigserklæring og høyt straffbart. Italia skulle pågrepet aktivistene når de tok inn til land og satt de i fengsel, og afrikanerne kunne sendt tilbake på sjøen.

Hanne
Hanne
1 år siden

Send de til H….. rett hjem.
Fy søren.

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Må si eg måtte le når eg leste om det norske skipet som fisker opp såkalte flyktninger (økonomiske migranter) fikk motor problemer og ingen kom og hjalp de. hehe

Dette norske skipet burde returnere alle de fisker opp tilbake til Libya.