Hjem Nyheter Europa NGO-fartøyer smugler afrikanske innvandrere til Italia

NGO-fartøyer smugler afrikanske innvandrere til Italia

MASSEINNVANDRING En video viser hvordan NGOer (Ikke-statlig organisasjoner) driver med smugling av afrikanske innvandrere til Italia og gir transporttilbud fra libyske kysten.

Videoen fra det geopolitiske analysefirmaet Gefira viser hvordan NGO-opererte marinefartøyer smugler ulovlige afrikanske innvandrere til Italia ved å plukke dem opp på ved egen kyst og transportere dem hele veien til Italia. Den kriminelle aktiviteten, som er et bevisst brudd på nasjonal og EUs utlendingsrett, blir ikke bare tolerert, men også oppmuntret fra EU slik at såkalte «humanitære organisasjoner» kan drive med «redningsoperasjoner» utenfor Libyas kyst.

NGO-skipene henter afrikanske menn i sitt eget land og sender dem til Italia hvor de under falske premisser søker asyl for å kunne bosette i landet. De illegale innvandrerne viser seg så være nesten umulig å utvise når de først har kommet til landet.

LES OGSÅ: Italia sliter med å deportere kriminelle illegale innvandrere

Masseinvasjonen til Europa har ført med seg et kaos på grunn av importen av kriminalitet, narkotika, sykdommer, vold og rasemessige spenninger – som synes å være målet til globallistene som har finansiert den kunstige flyktningkrisen. Denne alvorlige forbrytelsen mot nasjonal suverenitet er intet mindre enn høyforræderi.

Lenker til flere av Gefiras artikler om den ulovlige smuglingen:
NGO skip som opererer utenfor kysten av Libya
Amerikanerne fra MOAS transporterer immigranter til Europa
Tatt på fersk gjerning: NGO avtaler immigrant smugling