Hjem Nyheter Europa Ni «flyktninger» arrestert for gjengvoldtekt av 18-åring i Tyskland

Ni «flyktninger» arrestert for gjengvoldtekt av 18-åring i Tyskland

2

FLERKULTUR En 18 år gammel jente ble gjengvoldtatt av ni personer av utenlandsk opprinnelse etter å ha blitt dopet ned på et diskotek i den tyske byen Freiburg.

Den unge tyske jenta skal ha fått en drink som inneholdt et narkotisk stoff på et diskotek i sentrum av Freiburg før hun ble tatt med og voldtatt i noen busker i over fire timer av ti menn. Åtte syriske innvandrerne, en algerisk innvandrer og en «tysker» har blitt pågrepet for voldtekten etter DNA-funn. Kvinnen skal ifølge politiet være sterkt traumatisert som følge av hendelsen.

Den tyske avisen Bild melder at de åtte mistenkte syrerne bodde på et flyktninghjem i nærheten. Den hovedmistenkte kommer fra en syrisk-kurdisk familie som bor i Freiburg. De syriske innvandrerne er mellom 18 og 29 år gamle.

Minst sju av de ti var allerede kjent for politiet. Den hovedmistenkte, 22 år gamle Majd H, er allerede mistenkt for tre tilfeller av vold samt narkotikarelaterte forbrytelser. Han er dessuten mistenkt for en annen gjengvoldtekt av en 20 år gammel kvinne.

I 2016 ble medisin-studenten Maria Ladenburger voldtatt og drept av et 23 år gammelt «flyktningbarn» i den tyske byen. Saken skapte internasjonale overskrifter da det viste seg at det 19-årige offeret var datteren til en EU-tjenestemann som jobbet for økt masseinnvandring til Europa.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
3 år siden

Skulle vara intressant att höra Ernas syn på saken.
Menar hon kanske att vi hjälper våldtäktsmän genom att sprida saken och kommentera den?

Martin
Martin
3 år siden

Politikere og andre aktører som promoterer og jobber for denne biologiske krigføringen fortjener tortur til døden.
Dette er en skjebnekamp og står man på feil side (altså mot vårt folk), fortjener man å bli meid av banen.
Vært en glede å sendt Erna Solberg og resten av forbryter-politikerne naken ned til de værste landene i midt-østen og Afrika. Ikke liker jeg at andre mennesker lider, men det ville vært en stor glede å se stortingspolitikerne og folkemordsaktivister lide en pinsom og treig død.