Hjem Nyheter Nibarnsmamma forlot barn og ektemann for en gambier hun møtte på Facebook

Nibarnsmamma forlot barn og ektemann for en gambier hun møtte på Facebook

FORFALL En kvinne forlot sin ektemann som hun var gift med i 23 år, samt sine ni barn, for en gambier hun møtte på Facebook.

En 44 år gammel kvinne ved navn Heidi Hepworth forlot alle sine ni barn, samt ektemann, for en 30 år gammel gambier ved navn Mamadou Jallow, som hun ble kjent med gjennom Facebook. Ekteparet bodde sammen i East Boldon, South Tyneside i England og hadde vært gift i 23 år. I løpet av disse årene fikk de seks barn tilsammen, samtidig som Hepworth hadde tre barn fra et tidligere forhold som ektemannen tok til seg som sine egne barn.

Ektemannen forteller at Heidi for en måned tid siden besluttet å legge bak seg sitt liv i England og istedet reise ned til Gambia for å leve sammen med Jallow som hun hadde blitt kjent med på Facebook. I tiden før hun reiste skal hun ha forandret seg til det ugjenkjennelige ifølge ektemannen. Hun skal blant annet begynt å tatovere seg og gjennomgå en utseendemessig totalforandring, en såkalt makeover.

– Den person hun nå er blitt er forferdelig. Hun var en kjærlighetsfull og omtenksom mor. Nå er det som om en utenomjordisk har tatt over hennes kropp, forteller ektemannen og fortsetter:

– Han har hjernevasket henne. Det hele er som en fantasi for henne som hun nå lever ut.

Heidi har møtt sterk kritikk for hennes korttenkte handling på Facebook og mange anklager henne nå for å være en dårlig mor.

«Du er virkelig gal som forlater din familie for en fantasi, for det er nettopp hva det er. Ingenting er på riktig. Men dine barn er på riktig. Så sørgelig», skriver en person.

«Hva du enn går igjennom så har det gjort deg forvirret. Det er en kvinnelig middelalderkrise og du kommer bare til å ende opp som alle andre kvinner som har gjort det samme, ydmyket, utnyttet og dumpet», skriver en annen.

Heidis naive svar på kritikken er at hun er sikker på at det nye forholdet «er på riktig» og at Jallow ikke kommer til å utnytte henne for å få engelsk statsborgerskap.

Kilde: Mother-of-nine, 44, is hammered on Facebook after ditching her partner of 23 years and their children for a life with African toyboy
Niobarnsmamma överger man och barn för en gambn hon träffat på Facebook