Hjem Nyheter Europa Nigel Farage: «BLM er det nye Taliban» – får sparken

Nigel Farage: «BLM er det nye Taliban» – får sparken

2

YTRINGSFRIHET Brexit-partiets leder Nigel Farage skrev at Storbritannia har fått en ny form for Taliban. Derfor får han sparken fra radiokanalen LBC. Men på lørdag ble Storbritannia rammet av afrikanernes raseopptøyer i større skala.

Brexit-partiets leder Nigel Farage har fått sparken fra jobben sin på den private radiostasjonen LBC Radio etter at han har kritisert Black Lives Matter (BLM) for å være Storbritannias nye Taliban, ettersom de vandaliserer og river britiske statuer som de hater.

Statuene anses av BLM å representere den hvite delen av Storbritannias befolkning, som de også hater.

Taliban bekjenner seg til en fundamentalistisk form av deobandilære, en variant av sunniislam. De har gjort seg internasjonalt beryktede for å ha sprengt uvurderlige historiske monumenter med henvisning til at de var «avgudsbilder».

Farage twitret den 7 juni:

En ny form for Taliban ble født i Storbritannia i dag. Om vi ikke får et moralsk riktig lederskap raskt kommer våre byer ikke til å være verdt å leve i.

Nigel Farage skrev også at situasjonen i landet viste at det nå var fullt mulig at raseopptøyer skulle utbryte, noe som også skjedde 13. juni, ikke minst i Newcastle og London.

Store gjenger med afrikanere og andre rasefremmede betraktet hvite forsvarere av britisk historie som fritt vilt.

Blant annet ble hvite menn grovt mishandlet og stukket i halsen av kriminelle afrikanere.

Jack Dawkins skriver på Twitter at Londonpolitiet sprer falsk informasjon om volden under BLMs og Antifas raseopptøyer, og hevder at alle rapporter om knivstikkinger som afrikanerne har utsatt hvite forsvarere av historie for, som flere borgerjournalister har rapportert om, er grunnløse. Systemmediene i landet skriver det samme.

En del politibetjenter forteller dog andre historier fra gatene (klikk for å se et Twitterinnlegg):

«Bilder som medier i Storbritannia later som om ikke eksisterer»:

Nigel Farage twitret at det er stor forskjell på politiet i Storbritannia og i Australia, og postet bilder av hvordan politiet der forsvarer statuer som rasefremmede og kommunistiske vandaler forsøker å skade.

Mark Latham, som er leder for det australske partiet One Nation i New South Wales kommenterer forsøkene på å viske ut hvit historie med at det er idioter som sper på den antihvite agendaen.

Som eksempel nevner han filmstrømmetjenesten HBO Max. De har plukket vekk den banebrytende filmen «Tatt av vinden» fra 1939, som utspiller seg under den amerikanske borgerkrigen.

Latham mener at det er idiotisk å stryke klassiske filmer fra repertoaret med motiveringen at de kan gjøre seerne betatt av slaveritanken, og dermed kanskje ville forsøke å skaffe seg svarte slaver.

– Det finnes en viss arroganse og elitisme [i dette] som må kritiseres, sier Latham.

I Sverige ble Alexander Bard sparket på lørdag fra både TV4 og det liberale partiet Liberalerna etter å ha uttrykt kritikk mot BLM-bevegelsen.

2
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
N.SRonny Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Ronny

Hvis ikke folket forstår at vi er i en global borgerkrig nå, hvor mye mer skal til for at det går opp for den vanlige mannen i gata? Organiser deg i motstandsbevegelsen i dag eller skyld deg selv når du står alene mot mobben! https://www.motstandsbevegelsen.org/medlemskap/

N.S
N.S

Hvite som ønsker mer masseinnvandring og som støtter BLM-bevegelsen må være temmelig suicidal.