Hjem Nyheter Nigel Farage peker ut den jødiske lobbyen: «De har umåtelig stor makt...

Nigel Farage peker ut den jødiske lobbyen: «De har umåtelig stor makt i USA»

12

JØDISK MAKT Den tidligere UKIP-lederen Nigel Farage har havnet i blåsvær etter å ha pekt ut den jødiske lobbyen i USA. «Det finnes rundt seks millioner jøder i USA, men deres innflytelse er enorm», skal Farage blant annet ha sagt.

Nigel Farage er tidligere leder for det EU- og innvandringskritiske United Kingdom Independence Party (UKIP) og har siden 1999 representert partiet i EU-parlamentet.

Farage har gjort seg kjent som en eksentrisk agitator i Brussel og en ivrig talsmann for å få Storbritannia ut av EU. Siden det amerikanske presidentvalget forrige år har han også blitt pekt ut som en nær alliert til USAs president Donald Trump.

Det var også i egenskap av Trump-kjenner som han i det engelske radioprogrammet LBC sist mandag svarte på spørsmål fra lytterne omkring den påståtte russiske innblanding i presidentvalget. En av innringerne spurte da Farage om hvorfor jødiske og israelske lobbygrupper, slik som AIPAC, ikke er i søkelyset for sin sterke innflytelse over amerikansk politikk.

— Det er omtrent seks millioner jøder bosatt i USA, som en prosentandel er de en ganske liten gruppe. Men når det kommer til deres innflytelse, er den ganske enorm, ble Farages svar.

Farage henviste til anklagene om russisk innblanding i presidentvalget og mener at det er svært rart at bare russisk lobbyvirksomhet anses som kriminelt.

— Det finnes andre veldig mektige utenlandske lobbygrupper i USA og den jødiske lobbyen med deres tilknytning til den israelske regjering er en av disse sterke røster, konstaterte Farage.

For å åpent ha diskutert den jødiske lobbyismen i USA og svart på innringernes spørsmål har Farage nå havnet i blåsvær der han anklages for å ha spredt «antisemittisme» og «konspirasjonsteorier».

Farages medvirkning i LBCs radioprogram skyldes at en amerikansk føderal domstol leverte inn en 12-punkts siktelse mot Trumps tidligere kampanjesjef Paul Manafort og hans høyre hånd Richard Gates, der de anklages for uforholdsmessige kontakter med Russland. Skyldpunktene inkluderer «samspill mot nasjonen» og hvitvasking av penger, skriver The Hill.

Lytt til deler av Nigel Farage uttalelse om den jødiske lobbyen nedenfor:

Kilde:
Nigel Farage pekar ut judisk lobby: ”De har oproportionerligt mycket makt i USA”

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
12 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Å navngi the nation wreckers har alltid en høy kostnad for enhver offentlig kjent person, og Farage har, i likhet med andre «høyre»-politikere vært svært forsiktig med antyde at parasittene i enhver nasjon har en «uforholdsmessig» innflytelse, noe som er åpenbart og synlig for enhver som vil se. Interessant med de 6 mill. i USA; det er jo det hellige Holohoaxtallet.. Det dukker opp, til stadighet, men det er selvsagt en tilfeldighet??

Thule
Thule
Svar til  Proverbs 26:11
5 år siden

«Seks millioner» ble påstått i Russland lenge før anklagene mot Tyskland.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Thule
5 år siden
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Utvist fra minst 359 steder/stater historisk: https://dailystormer.ws/8chan-anon-proves-that-jews-were-expelled-from-at-least-359-locations/
Jødene, som de parasitter, ødeleggere og undergravere de er og alltid har vært, og rettmessig har de blitt behandlet i tråd med det, til alle tider. Antisemittisme er nasjonenes forsvar mot ødeleggerne og det eneste korrekte svaret.

Johan G
Johan G
5 år siden
Ola Nordmann
Ola Nordmann
5 år siden

Ukip er ikke noe parti som kan snu den angelsaksiske skuta, deres logo £ sier jo det meste, men denne Farage, er jo ubenektelig en likandes fyr derfor så effektiv. Her nevner han jo den internasjonale jødemakten aka. (((Internationale Clique))) det vil koste han det… Quite Ballsy

Espen
Espen
5 år siden

det burde være det viktigste å kjempe mot globalistene (zionistene ) som vil ta over hele verden , jøden i Tyskland ville ikke reise til palestine derfor ble de offer for Hitler som med støtte fra jødiske banker som satt det hele i gang ,

Ola Nordmann
Ola Nordmann
Svar til  Espen
5 år siden

«som satt det hele i gang» satt hva da det hele i gang?

Espen
Espen
Svar til  Ola Nordmann
5 år siden

han satt i gang kampen mot jødene i Tyskland ,

Espen
Espen
Svar til  Espen
5 år siden

holocaust er et jødisk ord som betyr brennoffer , Zionistene offeret jødene som ikke ville flytte ,

Espen
Espen
5 år siden

Kristen sionisme er et stort problem , de bygger deres tro på 1 mosebok 12 som de har forvrengt via Scofields bible , i galaterene 3:16 står det at det ikke er Abrahams fysiske etterkommere som skal velsignes , de virkerlige etterkommere av Abraham er ikke jødene men de som tror , galaterne 3.29 , i åpenbaringen 2:9 og 3.9 er jødene beskrivet som satans synagoge , det er også en beskrivelse av Jerusalem som sodoma og Egypt , se åpenbaringen 11.8 , jødene har ingenting med kristendom å gjøre , se Matteus 21

Urban66
Urban66
5 år siden

Flott av Nigel, sparker inn åpne dører, javel, men disse parasittene har lagd en «mur» de beskytter seg med – en mur bestående av påstander om antisemitisme, 6 milliarder gasset, de evig forfulgte etc etc, der sannhetsigere blir straffet om sannheten om deres kjeltrinstreker blir påpeket. Gledelig av Trump har utpekt et ikke – jødisk sentralbanksjef – Powell!!!