Hjem Nyheter Europa Nigel Farage talte i EU-parlamentet – krever utredning om korrupsjon

Nigel Farage talte i EU-parlamentet – krever utredning om korrupsjon

EU I en debatt i Europaparlamentet krevde Nigel Farage at det opprettes en komité som undersøker de som har mottatt penger fra den jødiske rovkapitalisten George Soros.

Nigel Farage, EU-parlamentariker og tidligere partileder for det engelske EU-kritiske partiet UKIP, talte tirsdag i Europaparlamentet hvor han krevde at det settes igang en granskning for å finne ut hvem som har mottatt finansiering fra globalisten George Soros, med det formål å undergrave nasjonalstaten.

Farage mener blant annet at det er hykleri å snakke om påvirkningskampanjer i forbindelse med Brexit eller USAs presidentvalg når superkapitalisten George Soros bruker alle sine penger og innflytelse til å påvirke EU i den retningen han ønsker.

Nordfront.se har tidligere avslørt for det svenske folket hvilke politikere George Soros ser på som sine «betrodde» i Europaparlamentet. Farage tar også opp denne listen av Soros-betrodde, som i fjor ble lekket etter et datainnbrudd. Ikke helt uventet var det Sveriges EU-parlamentarikere som toppet listen over hele EU, og det er blant annet disse Farage ønsker skal granskes for mulig korrupsjon.

Kilde:
Nigel Farage talade i EU-parlamentet om Soros-mutade EU-politiker