Hjem Nyheter Notiser Nigerianer vant Miss Helsinki 2017

Nigerianer vant Miss Helsinki 2017

9
DEL

FINLAND Den 19-årige nigerianeren Sephora Ikalaba vant skjønnhetskonkurransen Miss Helsinki 2017.

misshelsinkiPå torsdag ble 19-åringen Sephora Ikalaba, opprinnelig fra Nigeria, utkåret til vinner av skjønnhetskonkurransen Miss Helsinki 2017. På andre plass kom finnen Miska Niskander. Sluttresultatet har ført til en mediestorm i Finland, og på sosiale medier skriver mange at den eneste grunnen til at Ikalaba vant var fordi hun er svart. Mange tror også at dette er et kulturmarxistisk forsøk på å flytte frem sine posisjoner.

Juryen bestod blant annet av The Voice-profilen Ikeanna Ikegwuono og de tidligere Miss Universum-deltakerne Shirly Garfield og Ida Ovmar. Juryen ledes av Miss Helsinki 2013 Kelly Kalonji.

Kilder:
Nigerian vann Miss Helsinki 2017
Miss Helsinki -finaali ratkesi – voittajaksi kruunattiin upea Sephora Ikalaba

 • Thomas W Mosveen

  Denne skapningen har jo ikke noe som helst i en miss Finland kåring å gjøre. Det bør jo vœre Finlands etnisitet som kåres. Det samme gjelder idrett, er du ikke etnisk Norsk, representerer du ikke Nasjonen Norge.

  • Tony

   Finland er ikke lenger finland-Norge er ikke lenger norge man trenger ikke og gå langt for og tro at man er i et annet land en sitt eget og til slutt så er du ikke i ditt eget land når det går lang nok tid

 • Leonidas Carl

  Ikke va skapningen noe fin for og være svart heller

 • Matteus 23:33

  Black is beautiful, heter det visst. Men det gjelder blant negre. Den hvite rase og dens kvinner er utvilsomt det vakreste som er skapt, og bare kulturmarxistisk propaganda kan få oss til å mene noe annet. I hvite nasjoner som Finland burde det være fullstendig latterlig og utålelig at en negresse kan bli miss Helsinki. Les også her: http://www.nullrefer.com/?http://www.dailystormer.com/miss-helsinki-2017-ever-get-the-feeling-that-a-diversity-box-just-had-to-be-ticked/

 • Il Duce

  Tragikomisk dette her, noe som bildene konstaterer. Begrepet «The last shall be first» ble nok tatt litt for bokstavelig.

 • Hun var vakker 😍😍

  • Hvorvidt hun er vakker eller ikke, er irrelevant ettersom hun ikke er finsk og dermed per automatikk burde vært diskvalifisert.

  • Leonidas Carl

   håper du va sarcastic

 • S. Haugen

  Hvite kvinner ønsker seg selv bort fra jordens overflate, godt de snart er borte!