Hjem Nasjonal kamp Aktivisme NJP protesterte mot etablissementets taushet omkring juleparadeangrepets hatmotiver

NJP protesterte mot etablissementets taushet omkring juleparadeangrepets hatmotiver

AKTIVISME National Justice Party gjennomførte sin første offentlige aktivisme i forbindelse med terrorangrepet i Waukesha.

Foto: Media2Rise

Lørdag gjennomførte National Justice Party (NJP) en protest i Waukesha for å synliggjøre hvordan media, politi og politikere fortier det faktum at angrepet på juleparaden 21. november hadde klare hatkriminalitetsmotiver. På organisasjonens hjemmeside skriver de følgende:

«Responsen fra både myndigheter og media på angrepet har vært en feig og skammelig tildekning. Waukesha politisjef Daniel Thompson, som i fjor beordret sine ansatte til å knele foran et BLM-flagg, sa at politiavdelingen hans ikke kunne finne noe motiv for angrepet og erklærte at han ikke ville komme med flere offentlige uttalelser.

De store jødiske mediene har gjort et poeng av å ukritisk akseptere Thompsons ord og nekte å rapportere fakta om at Brooks var en høylytt tilhenger av BLM, og har laget anti-hvite rap-sanger og innlegg på sosiale medier som maner til vold mot hvite mennesker, inkludert eldre..

Den føderale regjeringen har så langt nektet å blande seg inn i saken. Den jødiske justisministeren Merrick Garland har ikke beordret justisdepartementet å gjennomføre en føderal hatkriminalitetsetterforskning, og president Joe Biden har bare rukket å bry seg med noen få overfladiske bemerkninger innen han har glemt hele hendelsen».

Foto: Media2Rise. Michael Peinovich, også kjent som Mike Enoch.

Under lørdagens aksjon talte NJP-formann Mike Enoch og Warren Balogh, som er en del av partiets lederråd. En rekke aktivister holdt også opp skilt med meldinger som «Stopp BLM Terror» og «Hate Crime Charges?»

Til stede var også Eric Striker, som i likhet med Balogh er en av grunnleggerne av NJP og er medlem av lederrådet. Gjennom sin avis, som har samme navn som partiet, var Striker den første som avslørte mistenkte Darrell Brooks sine anti-hvite uttalelser på sosiale medier.

Foto: Media2Rise

Aksjonen ble dokumentert av Media2Rise, som la ut bilder og videoer på sin Telegram-kanal. I filmene som er publisert så langt kan du høre hvordan flere bilister som kjører forbi, tuter oppmuntrende til demonstrantene. Det er også ventet mer filmmateriale i dagene som kommer, melder NJP på sin nettside.

Historisk aksjon

Dette var første gang NJP gjennomførte en større offentlig aksjon. Tidligere har partiet holdt store interne møter med sine støttespillere og formidlet taler og uttalelser via sin nettside og på sosiale medier. Aksjonen gikk knirkefritt og Eric Striker sier til Nordfront at mer aktivisme er å forvente fra partiet.