Hjem Nyheter Europa Nok en fengselsstraff for Ursula Haverbeck

Nok en fengselsstraff for Ursula Haverbeck

4

REPRESJON Historierevisjonisten Ursula Haverbeck (93) ble på fredag dømt til ett års fengsel for å ha påklaget en tidligere dom.

t.v. Ursula Haverbeck som ung i det nasjonalsosialistiske Tyskland, t.h. som eldre og utsatt for straffeforfølgelse for Holocaustfornektelse. Skjermbilder: Youtube

Den 93 år gamle tyske historierevisjonisten Ursula Haverbeck som vokste opp i det nasjonalsosialistiske velferdsriket Tyskland, har det seneste tiåret blitt kastet i fengsel flere ganger kun fordi hun har stilt spørsmål ved den offisielle historieskrivningen om at et såkalt «holocaust» skulle ha funnet sted.

Etter et arrangement i Berlin i 2017 ble hun dømt til seks måneders fengsel for å ha uttalt at noen jødeutryddelse aldri fant sted. Senest i 2020 ble hun dømt til nok et år i fengsel for å ha uttalt seg om dette i et intervju.

Nå venter ytterligere ett års fengsel for den eldre kvinnen da hun på fredag ble dømt for å ha påklaget sin tidligere dom, hvilket kan ses på som å bli tildelt livstidsdom i fengsel, tatt i betraktning hennes høye alder.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roger M
Roger M
8 måneder siden

Hun skulle hatt en diplom, ikke fengelstraff.

proverbs 26:11
proverbs 26:11
8 måneder siden

Tyskland er ikke bare underlagt jødisk dominans siden WW2; de plager og straffer sine innbyggere, som her en gammel kvinne, med ny dom og fengsel for tankekriminalitet, som hun så frekt tillater seg å ytre offentlig, angående de påståtte «dødsleirene» i Polen, især Auschwitz. Skam over Tyskland!

C.K
C.K
8 måneder siden

Holocaust – en hending som er så godt bevist og bundet i fakta at en kaster folk i fengsel for å stille spørsmål om hendelsen…

Viktor
Viktor
7 måneder siden

Ursula Haverbeck (93) – en sann heltinne!