Hjem Nasjonal kamp Aktivisme – Nøkkelen til fremgang, er enighet!

– Nøkkelen til fremgang, er enighet!

15

MOTSTANDSBEVEGELSEN Januar måned oppsumeres.

Januar måned er for lengst overstått, men som følge store mengder kamparbeide har den blitt kraftig forsinket. Hva er det så som har opptatt meg så mye? Vel, ingenting negativt – utelukkende positivt. Organisasjonen stormer fremover, og vi har mye å gjøre. Vi har dessuten, som jeg var inne på i årsrapporten for 2018, store planer for 2019. Noe man dessuten kan lese om i denne artikkelen.

Med det sagt, over til måneden som har gått. Hva er det som utmerker seg ved januar, og fikk vi en pangstart på det nye kampåret? Definitivt! Massevis med basisaktivisme, friluftsaktiviteter, studiesirkler, offentlige aktiviteter, skoleaksjoner, trygghetsvandringer og spektakulære aksjoner er bare noe av det som har funnet sted i løpet av januar måned. Kort sagt, en fantastisk måned i kampens tegn og en utmerket innledning på kampåret 2019.

Rede 4 besøker Frostatinget

Medlemmer fra Rede 4 besøkte i januar Frostatinget i Nord-Trøndelag. Frostatinget. Frostatinget (Frostuþingslǫg) var navnet på Trøndelagens lovområde (Þrœndalǫg). Dette var et fellesting som hadde sete på Logtun på Frosta. Frostatingets opprinnelse er man usikker på, men man antar at det går helt tilbake til 400-tallet.

Les mer om aktiviteten her:

Trygghetsvandring og propaganda i Rede 6

Medlemmer og sympatisører innledet det nye året med en større propaganda-offensiv og en trygghetsvandring i Sandnes sentrum. Tonnevis med propaganda ble satt opp, og flere hyggelige samtaler oppstod med forbipasserende.

Les mer om aktiviteten nedenfor:

Sosial aktivitet i Rede 1

Aktivister, medlemmer og sympatisører i Rede 1 arrangerte lørdag den 5. januar et storslagent julebord. Det var som følge av en svært hektisk desembermåned at Rede 1 utsatte det til januar.

På plass ble det arrangert utendørsaktiviteter og servert tradisjonell julemat. Kvelden bestod ellers av hyggelige samtaler til de sene nattetimer om det fantastiske kampåret 2018.

Les mer om julebordet nedenfor:

Skoleaksjoner i Rede 1

Aktivister fra Rede 1 gjennomførte i januar flere aksjoner utenfor videregående skoler i Østfold. Aksjonene fant sted før skolestart, da elevene var på vei til skolen. Flyveblader ble delt ut og aktivistene samtalte med ungdommen og informerte de om organisasjonen og vår politikk.

Skoleaksjoner er et ledd i Motstandsbevegelsens pågående kampanje «Revolusjon – NÅ!» som har til hensikt å blant annet radikalisere og organisere norsk ungdom. Klikk HER for å lese mer om kampanjen.

Les mer om skoleaksjonene nedenfor:

Avsperring og propaganda i Sandnes

Medlemmer fra Rede 6 gjennomførte den 16. januar en større propaganda-offensiv i Sandnes. En rekke folkefiendtlige foretak og instanser ble sperret av, og plakater med passende budskap ble satt opp. Ellers ble store mengder propaganda satt opp i sentrumsområdet.

Les mer om aksjonen nedenfor:

Propaganda og historisk vandring i Rede 3

Aktivister fra Rede 3 gjennomførte i januar en større propaganda-offensiv i Os kommune. Store mengder flyveblader ble delt ut, og klistremerker ble satt opp i Os sentrum.

Aksjonen ble rundet av med en historisk vandring ved ruinene av Lyse kloster i Lysefjorden. Klosteret ble bygd i år 1146 av munker fra Fountains Abbey i England, og var i drift frem til 1536. Klosteret ble beordret revet av danskekongen, og store deler av steinene ble senere fraktet til Danmark og brukt i Kronborg slott.

Les mer og se flere bilder nedenfor:

Propaganda i Stavanger

Medlemmer fra Rede 6 gjennomførte den 24. januar en større propaganda-aksjon i Stavanger sentrum. Offensiven varte i hele tre dager, og opp mot tusen klistremerker ble satt opp.

Les mer og se flere bilder nedenfor:

Aksjoner på «holocaust»-dagen

Aktivister og medlemmer fra Rede 3 og Rede 6 gjennomførte en rekke aksjoner i anledning årets utgave av «holocaust»-dagen. I Bergen ble det først gjennomført offentlig banner-aksjon med røykgranater og deretter satt opp propaganda i Møhlenpris hvor det befinner seg mange minnemerker med fokus på «holocaust».

I Rogaland var fokus på videregående skoler. Hele seks skoler i Sandnes og Stavanger ble avlagt et besøk, og abnorme mengder propaganda ble satt opp.

Les mer og se flere bilder:

Aktivistdagene 2019

Siste helg i januar ble det også gjennomført Aktivistdager i Dalarna i Sverige. Temaet for helgen var «Motstand under evolusjon» og en rekke interessante foredrag ble holdt.

Utover interessante foredrag ble det også presentert nyheter som at 1. mai-demonstrasjoner i år vil bli avholdt i Ludvika og Kungälv, samt en større reform i den svenske organisasjonsstrukturen. Den nordiske motstandsbevegelsen lanserte også sin nye engelskspråklige nettside Nordicresistancemovement.org.

Martin Oppegård, sjefredaktør for Frihetskamp, holdt tale hvor han oppsummerte kampåret 2018 og fortalte kort om noen av planene til den norske grenen i 2019. Selv gav jeg en utmerkelse til en gruppe aktivister som i løpet av 2018 hadde utmerket seg med «eksemplarisk oppførsel» under en aktivitet.

PSTs årlige løgnrapport

Tradisjon tro publiserte Politiets sikkerhetstjeneste sin årlige løgnrapport også i år. I likhet med fjoråret omtales også Den nordiske motstandsbevegelsen ved navn og tilegnes et helt avsnitt.

Hvor rapporten for 2018 var mer realistisk og nøytral, bærer dog 2019s rapport preg av både svartmaling og løgn. Selv ble jeg intervjuet av både løgnmedia og Frihetskamp. Til sistnevnte svarte jeg følgende:

– Dette er jo propaganda, ikke noe annet. Desinformasjon fra systemet, og dårlig sådan, i et desperat forsøk på å svartmale organisasjonen og forhindre rekruttering. Problemet til PST er at rapporten er så overdrevent løgnaktig at jeg tror den vil virke mot sin hensikt og snarere føre til økt interesse for organisasjonen. Skivebom for systemet, med andre ord.

Les også:

– Nøkkelen til fremgang, er enighet!

Jeg vil runde av denne månedsrapporten med et par spørsmål og en aldri så liten oppfordring til det norske folk generelt, men kanskje spesielt til den nasjonalsinnede delen av befolkningen.

Den nordiske motstandsbevegelsen står per dags dato sterkere enn noen sinne. I samtlige land den er aktiv i – over hele Norden – er Motstandsbevegelsen den dominerende og toneangivende kraften. Vi er en aspirerende folkebevegelse, og en multifasettert organisasjon, som kjemper så vel parlamentarisk som utenomparlamentarisk. Hos oss, finnes det med andre ord en plass for alle som har hjertet på rett sted.

Mitt spørsmål til deg som ennå ikke har engasjert deg i kampen for ditt folks overlevelse og frihet er derfor følgende: Har du lest organisasjonens ni punkter? Er du enig i majoriteten av det som fremkommer der? I så fall, hvorfor i helsike har du ikke engasjert deg? Det er på tide å brette opp ermene, og begynne å kjempe!

Over hele Norden behøver vi enighet, men kanskje særskilt i Norge. Ikke la mindre uenigheter forhindre deg fra å organisere deg, fokuser på det som vi er enige i, og la mindre uenigheter vente til vi har løst de mest akutte problemene. Kun en sterk og forent, ærlig og rakrygget kraft med klare og tydelige mål – kan beseire den sionist-globalistiske fienden som vil utrydde vårt folk.

Nøkkelen til fremgang, er enighet, og det er opp til deg om du vil sitte på sidelinjen og være en feig tilskuer, eller om du selv vil være med å skrive historie og bli husket som en av de sanne revolusjonærene som hjalp til med å redde vårt folk og sikre vår overlevelse og frihet.

Gjør rett – frykt intet!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
15 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Arni
Arni
2 år siden

Enda flere holder på å falle for tatoverings-moten/-epidemien. De bør vite:

TATTOO BUSINESS WAS CREATED BY JEWS
https://archive.is/Vh2mG

«YESS GOOD GOYIM…
DEGRADE YOUR SKIN!
THESE FILTHY ANIMALS
ARE TOOO EASY TO
CONTROL!!»

Revolusjonæren
Revolusjonæren
Svar til  Arni
2 år siden

Mulig du har rett i at det finnes jødiske interesser i å fremme en destruktiv tatoveringskultur. Selve fenomenet tatovering er dog ikke noe nytt, men noe som våre forfedre har beskjeftiget seg med i lang tid. Det er heller ikke noe som per automatikk behøver å være negativt.

Hva gjelder lenken din så kan jeg si at jeg umiddelbart angrer på at jeg besøkte den. Maken til vrøvl.

Arni
Arni
Svar til  Revolusjonæren
2 år siden

«Mulig du har rett i at det finnes jødiske interesser i å fremme en destruktiv tatoveringskultur.» – Men hysh, hysh! «Revolusjonæren» mener jeg ikke burde ha nevnt det. Så for å vise sin misnøye med mitt innlegg har hun gitt mitt innlegg tommelen ned og sitt eget tommelen opp. – Feig og flau oppførsel! (Som dessuten ignorer Haakon’s appell rett ovenfor her.) «Selve fenomenet tatovering er dog ikke noe nytt, men noe som våre forfedre har beskjeftiget seg med i lang tid.» – Ja, spesielt dersom du har forfedre blant kanibaler på Borneo, eller blant indianere i Matto Grosso. Tegn… Les mer »

Revolusjonæren
Revolusjonæren
Svar til  Arni
2 år siden

“Mulig du har rett i at det finnes jødiske interesser i å fremme en destruktiv tatoveringskultur.” – Men hysh, hysh! “Revolusjonæren” mener jeg ikke burde ha nevnt det. Så for å vise sin misnøye med mitt innlegg har hun gitt mitt innlegg tommelen ned og sitt eget tommelen opp. – Feig og flau oppførsel! (Som dessuten ignorer Haakon’s appell rett ovenfor her.) – Har ikke noe problemer med at du nevner at det finnes jødiske interesser i å fremme en destruktiv tatoveringskultur. Hvorfor skulle jeg det? Ikke at det er så veldig relevant, men nei jeg har ikke gitt deg… Les mer »

Arni
Arni
Svar til  Revolusjonæren
2 år siden

«vikingene blir også beskrevet som tatoverte.» – Det blir i alle fall beskrevet i Hollywood-filmer. Jeg har ikke sett det andre steder. Vikingene klinte seg nok til foran slag, men det var ikke tatoveringer, det var sånt som ble vasket av på «laugardagen», om ikke før. «I tillegg er det vel funnet tatoveringsnåler fra bronsealderen i Danmark.» – Hmmm, ikke akkurat dukumentasjon dette, «Revolusjonæren». «Du omtalte vel det som en «epidemi»». – Ja, og det er en passende betegnelse i dag, og jeg er overbevist om at dette aldri kunne skjedd uten at jödemedia og jödisk storkapital har jobbet i… Les mer »

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Arni
2 år siden

An Arab traveler, Ahmad Ibn Fadlan, a scholar of Baghdad, was sent by the Abbasid Caliph on a diplomatic mission to the Bulgars in the Middle Volga area of Russia. He first met the Norse warriors as he travelled across Russia’s vast steppes, meeting them as they sailed their longships down the Volga river and looking to trade with the Arab world — by far the wealthiest civilization in Western Eurasia, particularly as Europe struggled to consolidate in the centuries following the collapse of the Roman Empire. While there in A.D. 921, he met a people called the Rus, Swedish… Les mer »

Arni
Arni
Svar til  Tommy Nyberg
2 år siden

Iteressant, Nyberg. Har ikke lest dette før, men det virker troverdig.
(Er det derfor DNM har valgt den mørkegrønne fargen i sin fane?)
Det var vel på den tiden disse svenske vikingene sammen med russerne knuste det jödiske Khazarriket.

For øvrig har vel den samme arabiske utsendingen beskrevet vikingene i Konstantinopel (som vikingene kalte Miklagarðr) som svært urenslige. Dette strider jo mot det som er kjent fra andre kilder, som sier det stikk motsatte, nemlig at vikingene var svært renslige i forhold til det som var vanlig hos andre folk på den tiden.

Revolusjonæren
Revolusjonæren
Svar til  Arni
2 år siden

“vikingene blir også beskrevet som tatoverte.” – Det blir i alle fall beskrevet i Hollywood-filmer. Jeg har ikke sett det andre steder. Vikingene klinte seg nok til foran slag, men det var ikke tatoveringer, det var sånt som ble vasket av på “laugardagen”, om ikke før. “I tillegg er det vel funnet tatoveringsnåler fra bronsealderen i Danmark.” – Hmmm, ikke akkurat dukumentasjon dette, “Revolusjonæren”. – Da har du mest sannsynlig ikke lett så godt. Et enkelt søk på internett ville løst problemet for deg. Ser en annen har lagt inn sitat og kildehenvisning angående min første påstand. Hva gjelder den… Les mer »

H.L
H.L
Svar til  Arni
2 år siden

Oida…her gikk du kraftig i fjellveggen Arni, vårt folk har en lang historie med tattoveringer.

Arni
Arni
Svar til  H.L
2 år siden

Må si dere er gode til å argumentere og dokumentere: Påstander og påtander og atter påstander. – Ikke vis til Hollywood-filmer er du snill!

Reodor
Reodor
Svar til  H.L
2 år siden

Ötzi Mannen som omkom i en isbre i Alpene for 5300 år siden hadde over 60 tattiser. Men disse var lokalisert rundt ledd og på steder av kroppen hvor de kan ha vært brukt for å markere steder man ville lindre. Så det kan ha hatt lite med dekadense for å oppnå noe «kulhetsfaktor».

http://blogs.discovermagazine.com/d-brief/2015/01/30/scientists-mapped-otzi-icemans-61-tattoos/#.XGnKfRqUmhA

Selv kunne jeg godt tenke meg å ha en «SS-tattis» med min blodtype markert på armen, men intet annet.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

God oppsummering fra Forwald. Mye godt arbeid er utført av aktivistene rundt omkring. Litt pirk kanskje; ENHET er viktigere enn enighet! Samhold, på tross av kraftig diskusjon og enkelte uoverensstemmeler, er det som teller. Husk at fienden prøver å så tvil og spre mismot. Den psykologiske krigføringen er like viktig som den fysiske, med tanke på å vinne oppslutning.

Revolusjonæren
Revolusjonæren
Svar til  Proverbs 26:11
2 år siden

Det er vel nøyaktig det som er budskapet. Enighet og samhold, til tross for mindre uenigheter. At man er enige og samarbeider om de store og overgripende målene.

«Ikke la mindre uenigheter forhindre deg fra å organisere deg, fokuser på det som vi er enige i, og la mindre uenigheter vente til vi har løst de mest akutte problemene. Kun en sterk og forent, ærlig og rakrygget kraft med klare og tydelige mål – kan beseire den sionist-globalistiske fienden som vil utrydde vårt folk.»

Synonymer til ordet «enighet»: Å være enige, konsensus, samhold, samstemmighet og ikke minst enhet. 🙂

Reodor
Reodor
2 år siden

Vidkun Quisling sa det med et ord: Samholdskraft!

Motstandsmann
Motstandsmann
2 år siden

Tror jeg nøyer meg med å si: Helt enig!

Ser man på hvordan på våre fiender jobber, og det med stor fremgang, så er det nettop gjennom at det eksisterer en stor enighet om de store og avgjørende skjebnespørsmålene.

Det er ikke uten grunn at de vil splitte oss opp i ulike grupperinger, sette kvinnne mot mann, arbeider mot akademiker, nasjonalist mot innvandringskritiker osv. De vet selv kraften i et forent folk, og frykter det mer enn noe annet.

Enighet, over alt annet.