Hjem Nyheter Nordafrikanere forsøkte å rane skolejente – fikk seg en overraskelse

Nordafrikanere forsøkte å rane skolejente – fikk seg en overraskelse

GLADSAK En gruppe nordafrikanere fikk seg en overraskelse, da de forsøkte å rane en italiensk skolejente. Lite visste de at jenta hadde svart belte i jiu-jitsu.

jiu-jitsu
Illustrasjonsfoto.

Tre menn av nordafrikansk opprinnelse, som forsøkte å rane en 16 år gammel italiensk skolejente, endte opp med å løpe avgårde i skrekk og lærte et ydmykende lekse: Aldri gå til angrep på noen med svart belte i jiu-jitsu, selv om hun bare er en skolejente.

Hendelsen skjedde forrige fredag i byen Trescore Balneario, i Lombardia-regionen i Nord-Italia. Jenta var på vei hjem fra skolen, da hun ble kontaktet av en gruppe med nordafrikanere som var i tjueårene. De omringet jenta og en av dem prøvde å stjele mobiltelefonen hennes ved å legge hånden i jakkelommen hennes

Innvandreren hadde dog ikke regnet med jentas reaksjon, som plutselig grep armen hans og brukte sine jiu-jitsu-ferdigheter til å sette han ut av spill.

I sjokk flyktet mannens to medskyldige raskt fra åstedet, og etter at jenta slapp sitt grep løp også ransmann etter dem, uten å si et ord.

Jenta rapporterte hendelsen til et familiemedlem da hun kom hjem som siden tok henne med til en politistasjon. Det lokale politiet, som etterforsker en bølge av lignende hendelser, holder på å identifisere de tre mistenkte.

Kilde:
Italian Schoolgirl Jiu-Jitsu Champ Fights Off Three Migrant Muggers