Hjem Nyheter Norge Nordafrikanere i knivslagsmål i Bergen

Nordafrikanere i knivslagsmål i Bergen

0

BERGEN: To unge nordafrikanere ble natt til tirsdag pågrepet av politiet etter vilt knivslagsmål inne i en leilighet i Solheimsviken i Bergen.

Illustrasjonsfoto.
Illustrasjonsfoto.

Natt til tirsdag rykket politi og ambulanse ut etter melding om at en mann lå blodig og skadet i Vikens gate i Solheimsviken i Bergen. Ifølge operasjonsleder Morten Kronen ved Hordaland politidistrikt hevdet mannen at skadene kom fra et fall, noe både politi og helsepersonell avfeiet ettersom skadene var «mer forenelig med skader som følge av bruk med kniv».

Da politiet dro til mannens leilighet ble de møtt av blodspor i trappen. Ifølge Kronen var leiligheten smadret og blodig, og «bar preg av at det hadde vært slagsmål der inne».

Utenfor leiligheten oppdaget hundepatruljer en mann som gjemte seg. Mannen skal ha lagt på sprang, men ble kort tid etter innhentet og pågrepet av politiet. Også han var blodig og hadde kuttskader.

De pågrepne mennene er begge fra Nord-Afrika og sitter nå fengslet siktet for legemsfornærmelse. Ifølge Kronen arbeider politiet nå med å få en oversikt over hendelsesforløpet, samt mennenes identiteter.

Kilde:
To menn funnet med kuttskader

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg