Hjem Nyheter Norden Nordea samarbeider med islamister og venstreekstremister

Nordea samarbeider med islamister og venstreekstremister

BANKMAFIAEN Samtidig som Nordea nekter et lovlig registrert parti som stiller opp i årets svenske riksdagsvalg å ha konto i deres bank tillates suspekte islamistiske grupper å skaffe seg midler gjennom plussgirokontoer. I tillegg samler voldsfanatiske venstreekstremister inn penger til «fengslete kamerater» via både JAK-banken og Nordea.

Antifa og Muslismske Brorskap

Det er Twitterbrukeren Granskning Sverige – Praktikanten som har avslørt at skurkebanken Nordea gir banktjenester til grupper som kan kobles til både islamisme og kriminell venstreekstremisme.

Samtidig som man altså stenger ned kontoer tilhørende det registrerte partiet Den nordiske motstandsbevegelsen, så holder man ikke mindre enn 8 plussgirokontoer knyttet til den islamske ligaen – en organisasjon med klare forbindelser til det islamske Muslimske brorskap.

– Ja, det er ingen hemmelighet at vi har forbindelser med Brorskapet, vi velger det som en retning. Men det er ikke slik at vi får direktiv fra Marokko eller Egypt om hva vi skal gjøre, vi er en uavhengig organisasjon i Sverige, sier imamen Mahmoud Khalfi i et intervju med ETC, hvilket Nyheter Idag nylig rapporterte om.

Plussgirokontoer til Islamske forbundet. Skjermbilde: nordea.se
Plussgirokontoer til Islamske forbundet. Skjermbilde: nordea.se

I tillegg har det blitt avdekket at en gruppe kalt «NYC Antifa» samler inn penger via en plussgirokonto hos Nordea, samt den venstreekstreme fengselsorganisasjonen «Black Cross», som gjør det via JAK-bankens plussgirokonto hos Nordea – en såkalt alternativ bank som under oppsiktsvekkende forhold nektet Den nordiske motstandsbevegelsen å åpne konto tidligere i år.

Motangrep mot bankene

Den nordiske motstandsbevegelsen planlegger et motangrep mot bankenes sensurkampanje som er rettet mot politisk uliktenkende. På bare noen få dager har en innsamling til formålet klart å nå over 400 000 kroner. Først og fremst vil organisasjonen be en advokat om å se over hvilke alternativ som finnes for å drive en rettsprosess mot Nordea.

At Nordea ikke har noe som helst problem med å samarbeide med grupper knyttet til suspekte islamistiske grupperinger eller voldelig venstreekstremisme, styrker bare bildet av et målrettet angrep mot politisk opposisjon i Norden. Tidligere har også grupper som Nordisk Ungdom og Motpol fått lide av Nordeas politiske nedstengningskampanje.

Motstandsbevegelsen oppfordrer herved alle til å boikotte Nordea, inntil deres nedstengningskampanje opphører.

Relaterte artikler:
Motstandsbevegelsen går til motangrep mot bankene!
Banktrakasseriene mot Motstandsbevegelsen
Le Pen og Front Nationals bankkonto ble sagt opp av bankene
Dokumentar: Krigen mot kontantene
Lederperspektiv #4: Er nasjonalsosialismen for ytringsfrihet?