Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen Nordendagene 2020

Nordendagene 2020

15

NORDENDAGENE Helgen den 12-13 September eide 2020-tallets første utgave av Nordendagene rom hos Näste 2 i Sverige.

Årtiendets første utgave av Nordendagene, som Näste 2 i Sverige fikk æren med å arrangere, ble innviet tidlig på formiddagen av Peter Albinsson som hilset alle velkommen og presenterte dagens opplegg.

Åpning av Nordendagene

Innvielsen var som det bruker å bli, ett av arrangementets høydepunkter. Funksjonærene sto stolte, lik som tidligere år, oppstilt fremfor scenen iført spesialtrykte Nordendagene-skjorter samtidig som høytidllig musikk ble avspilt i bakgrunnen.

Innvielsen, noe man bare fullt ut kan oppleve som deltaker på Nordendagene, var lik tidligere år et av arrangementets høydepunkter. Funksjonærene sto oppstilt foran scenen, iført spesialtrykte Nordendagene t-skjorter, mens høytidelig musikk ble spilt i bakgrunnen.

Først ut som taler var Den nordiske motstandsbevegelsens leder Simon Lindberg. Lindberg talte om en av de viktigste egenskapene hos ett lykkelig og seiersrikt folk, og som dessverre det nordiske folket fratas på, men som Motstandsbevegelsen en dag atter skal vekke opp i hver eneste nordbo, nemlig stolthet.

Simon Lindberg taler om viktigheten av å kjenne stolthet for hvem man er

Del av talen:

Med ett helt folk som er stolte over seg selv. Med ett helt folk som er stolte over at de er av nordisk etnisitet. Med ett helt folk som tror på seg selv. Som vet at de kan klare alt de begir seg ut på. Det finnes ingen grenser for hva de kan oppnå og hvor stolte de kan bli over det de oppnår.

Videre mener Lindberg at Nordendagene ikke bare er en helg da aktivister, medlemmer og sympatisører omgås og tilbringer en trivelig tid sammen, men at denne tradisjonen har blitt som en nasjonaldag, en feirende dag for Motstandsbevegelsen og den fremtidige Nordiske nasjon.

Å hylle Norden og de nordiske landene er derfor gitt til oss i Den nordiske motstandsbevegelsen. La derfor Nordendagene være en dag som, mellom hoppeslott, taler og konkurranser, også blir en dag hvor man stopper opp og reflekterer over hva det vil si å tilhøre det storslåtte nordiske folk, og la dette være en dag da vi virkelig kan strekke på oss og kjenne oss riktig, riktig stolte over å være svensker, nordmenn, finner, dansker, islendinger – nordiske menn og kvinner. […] Vekten av stolthet er tyngre enn både gull og bly. Endog både gull og bly skulle kunne hjelpe vårt stolte folk fremover i kampen – det er en annen sak. For uten stolte og heroiske kjemper er dette bare ubrukelige metaller.

Etter talen ble det servert en veldig verdsatt lunsj basert på lokal mat fra vestkysten.

De som hadde spist ferdig kunne deretter gå på markedet i en annen del av lokalet der det ble solgt hjemmelaget tannkrem, ulike typer av hjemmelagde sylter, smykker, klær og annet.

Femkampen

Kampen om å bli årets nordmann besto av fem grener. Først ut var bryting, en gren som dette året, lik alle andre år, gikk hardt for seg med minst ett brukken ribbein på en aktivist.

Nordisk skjold-duell

Den andre grenen var skjoldkamp som gikk ut på å dytte motstanderlaget bort fra marken med hjelp av vikinginspirerte skjold med runer på. Den tredje grenen var tautrekking og den fjerde var hinderbane. Hinderbanen var slik at hele laget skulle klare seg gjennom alle hindrene på så kort tid som mulig. Den femte og siste grenen som kun vinnerlaget konkurrerte i, besto av ulike typer av tyngdeløft.

Tautrekkingen

Til tross for regn og overskyet vær i starten av ble aktivitetene veldig verdsatt av både deltagere og tilskuere.

Den avgjørende og siste individuelle konkurransen var tyngdeløfting

Navnegivingsseremoni for en ny generasjon

Etter en hard dags kamp om tittelen som årets nordmann ble det servert en god og velfortjent middag. Når maten var spist opp og samtlige var mette og fornøyde, fyltes lokalet av forventning for innvielsen av en ny tradisjon, nemlig en navnegivingsseremoni.

En sak som jeg, og sannsynligvis de fleste, la merke til under helgen var organisasjonens tilvekst. Organisasjonens tilvekst åpenbarte seg ikke bare med alle de nye medlemmene og aktivistene som har tilsluttet seg, men også, eller kanskje fremst gjennom alle de barn som var på plass. Dette store tilskuddet av nytt blod til den nordiske folkestammen er noe som vekker et stort håp.

Noe neddimmet og veldig stemningsfull scene ble siden fylt av stolte, nyblivne foreldre til de yngste barna. Jimmy Thunlind leste deretter opp betydelsen av hvert navn som barna ble gitt og en stemningsfull seremoni tok plass. Etter navngivningsseremonien ble barna tildelt en symbolsk gave fra Motstandsbevegelsens leder Simon Lindberg.

Litt dempet og veldig stemningsfullt ble scenen fylt med stolte, nybakte foreldre til de aller minste av barna. Jimmy Thunlind leste deretter opp betydningen av hvert navn som ble gitt til barna, og en atmosfærisk seremoni fant sted. Etter navneseremonien fikk barna en symbolsk gave fra lederen av motstandsbevegelsen, Simon Lindberg.

Jimmy Thunlind gratulerer de stolte foreldrene

Hedringen av den hvite Nordiske familien ble ikke avsluttet med det, men fortsatte med hyllest til mødrene. Paulina Forslund var den første som ble tildelt Den nordiske motstandsbevegelsens morsdiplom. Et diplom som vil bli gitt til flere mødre innen organisasjonen fremover.

Paulina Forslund tildeles Den nordiske motstandsbevegelsens morsdiplom

Neste punkt på skjemaet var et foredrag av Det nordiske riksrådsmedlemmet Fredrik Vejdeland som talte om strukturell rasisme mot hvite og belyste fra flere ulike vinkler hvordan den svenske staten begår strukturell rasisme og i sluttenden ren og skjær anti-svensk folkemordspolitikk mot det svenske folk. Dette foredraget lå bra til i tiden med tanke på de mange protester som har eid rom mot strukturell rasisme rettet mot ikke-hvite, noe som Vejdeland beviste ikke eksisterer. Vejdeland talte også om vekten av å stolt og rakrygget bekjempe denne folkemordspolitikk.

Årets Nordmann

Når solen holdt på å gå ned og kvelden var ett faktum ble det endelig dags for en prisutdelingen til aktivistene som havnet på første, andre og tredje plass i kampen om å bli årets nordmann. Førstepremien dette året var et stort og vakkert vikingsverd.

Vinneren av Nordendagene 2020 ble den flerårige og lojale aktivisten Martin Saxlind. Jeg tror at alle arrangementets deltagere var overens om at Martin Saxlind virkelig fortjente tittelen som årets Nordmann da han ikke bare ble en tydelig vinner i femkampen og da fremst i den siste individuelle styrkeløft-grenen, men også for at han 365 dager i året fører kampen fremover for det Nordiske folket med stolthet. Det kommer til å bli publisert en mer informativ artikkel senere i uken der Martin Saxlind blir intervjuet av motståndsrörelsen.se.

Avslutning på en bra dag

Kjøkkenpersonalet og arrangørene fikk senere høy applaus for hardt arbeid med å mette alle mager og for å ha ordnet og pyntet lokalet i sann Nasjonalsosialistisk ånd. Det ble også konstatert at over 27 000 svenske kroner ble donert til fangehjelpen. Som avslutning på en vellykket dag åpnet baren opp og folk sosialiserte seg til sent på kvelden med live musikk.

Henrik Philström synger og fremfører musikk.

Som tidligere år ble Nordendagene 2020 en helg preget av folkefellesskap og feiring. Det ble en dag som Nordens Nasjonalsosialister kommer til å minnes i mange år fremover der flere nye livshyllende tradisjoner som navnegivingsseremonier og morsdiplom utdeles.

La dette nye årtiende bli ett stolthetens årtiende der nordiske menn og kvinner går rakrygget fremover mot en lysere fremtid under Tyrrunen.

Bli en deltager på neste års folkefest ved å ansøke medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen HER, eller ta kontakt på mail.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
15 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Heimdal
1 år siden

Flott arrangement!

Snofrid
1 år siden

#Nordendagene er en fantastisk begivenhet, og kan virkelig betegnes som #Nasjonaldagen til #DNM, for alle fullblods #Nasjonalsosialister ???

Kim Andreassen
Kim Andreassen
Svar til  Snofrid
1 år siden

Mye hashtags 🙂

Snofrid
Svar til  Kim Andreassen
1 år siden

På Twitter bruker du hashtags for å engasjere folk i Tweetene dine. En god huskeregel der er at man ikke skal bruke for mange. Twitter selv sier du maks bør ha 2 hashtags i en Tweet.
Instagram er basert på bilder og bruk av hashtags. For å oppnå mest mulig likes her bør du ha en offentlig profil og bruke mange hashtager for å få flere følgere og likes.
På Facebook er det de siste årene blitt mer vanlig å bruke hashtag, men ikke på samme måte som på Instagram. Nøy deg med noen få.

Snofrid
Svar til  Kim Andreassen
1 år siden

OK ??? Takk for opplysningen, o.l.

Richard
1 år siden

Nordendagarna har alltid og kommer alltid være et fantastisk og spennende arrangement der felleskapet og folket alltid er i fokus.

David T
David T
1 år siden

Synd jeg ikke fikk meg dit, det så ut til å ha vært et skikkelig trivelig arrangement.

Sverre Holm
Sverre Holm
1 år siden

Det med marked hørtes supert ut. Noen som kjøpte noe fint der?

Kim Andreassen
Kim Andreassen
1 år siden

Haha, gikk hardt for seg med minst ett brukken ribbein. Sånn går det når vikinger leker 🙂
Faen, kunne tenkt meg det vikingsverdet der.

Roy Vey
Roy Vey
1 år siden

Synd jeg ikke kunne være der i år, men neste år blir det tur uansett hva.

Heil ok Sæl!
Heil ok Sæl!
1 år siden

Leve Motstandsbevegelsen!

Steinar
Steinar
1 år siden

Så helt konge ut.