Hjem Artikler Nordens ungdom: Nasjonalsosialismen er fremtiden!

Nordens ungdom: Nasjonalsosialismen er fremtiden!

13

LESERINNLEGG Manulf Hedlund skriver i denne artikkelen om hvordan fiendtlige krefter forderver vår fremtid gjennom å indoktrinere ungdommen i egoisme og dekadanse.

Noe man ofte kan høre politikere og lærere ytre seg om er at vi ungdommer er veldig gode, og er de som skal overta alt fra den gamle generasjonen for å fortsette å holde i gang maskineriet. Ungdommen er altså fremtiden. Den påstanden stemmer. Men er ungdommen virkelig god, eller er den klanderverdig og dekadent?

Ungdommen har i lang tid blitt forsynt med degenerasjon, indoktrinering, egoisme, materialisme og mangel på kunnskap rent allment, men også hva gjelder politikk og historie. Ettersom ungdommen er fremtiden, så er det ikke av en ren tilfeldighet at lyssky krefter vil skape en kraftløs og lettledet ungdom, uten et høyere mål eller noen innsikt om dagens situasjon hvor vårt folks overlevelse står på spill.

En veldig åpenbar strategi som disse benytter er å flytte fokus fra de virkelige problemene og i stedet la materialisme, egoisme og destruktive rusmidler gjøre jobben. Dette er noe ungdommen i blant bruker sin tid på, hvor de får en midlertidig tilfredsstillelse som kan forårsake negative senvirkninger. Å flytte fokus fra de virkelige problemene, er en gammel strategi som har blitt brukt før, blant annet i krig eller når de finnes tegn på korrupsjon i et land og der en masse gjennomskuer denne korrupsjonen.

Nei, dagens ungdom er dekadent og degenerert. Den rette medisinen er nasjonalsosialismen, der ideologien i det store og det hele handler om folkefellesskap og kjærlighet til sine egne. Å være nordisk er noe av det vakreste og mest unike på jorden. Vi deler samme blod og identitet og vi skal kjempe for de høyere målene, som vårt folks overlevelse og frihet.

Vi skal bygge en utrolig sterk ungdom med sunne verdier, og det er vi nasjonalsosialistiske ungdommer som er Nordens fremtid. Jeg vet at ungdommen innerst inne er fylt med kampglød, sunne verdier, ideer og rasebevissthet.

Nordens ungdom: Søk om medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen for å kjempe for vårt folks overlevelse og frihet!

/ Manulf Hedlund

LESERINNLEGG

Artikkelen ovenfor er et leserinnlegg. Meningene som fremkommer i artikkelen behøver nødvendigvis ikke deles fullt ut av hverken Frihetskamp eller Motstandsbevegelsen. Vil du bidra med et leserinnlegg? Send det til redaksjonen på [email protected].

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
13 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
SH
SH
5 år siden

Det har kommet en ny dokumentar serie som jeg mener er virkelig verdt å få med seg. Den heter Europa – The Last Battle. For meg, må det være en av de beste og mest opplyste dokumentarene innen nasjonal sosialisme, kommunismens grusomheter, sannheten om det (((utvalgte folks))) tankesett, hva som skjer med Europa og vårt folk og hvem den (((virkelige fienden))) er. Jeg mener at hvis man etter å ha sett alle disse episodene fortsatt ikke forstår hvorfor vi som nasjonal sosialister gjør det vi gjør og tror på det vi tror på, da er det ikke håp for vedkommende.… Les mer »

King Leonidas
King Leonidas
Svar til  SH
5 år siden

hadde misinformation om hitlers coup da. det va vel politi men istede for kommunister? eller kanskje det va poltimen som va kommunister men det vet jeg ingen ting om. resten er ganske så bra

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  King Leonidas
5 år siden

I en så lang dokumentar må man nesten regne med en og annen unøyaktighet eller uheldig formulering. Hovedpoenget står dog støtt! En virkelig god serie.

King Leonidas
King Leonidas
Svar til  Jarl Stoltz
5 år siden

vel TGSNT er vel bedre om man vil fokusere på den peridoen

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Og HVEM står bak degenereringen og demoraliseringen av ungdommen i vesten? Svaret finner vi i Sions vises protokoller, som feilaktig har blitt omtalt som bedrag og falskneri, men som Henry Ford sa det på 1920-tallet; det eneste som betyr noe er at protokollene stemmer overens med det vi ser skje rundt oss: 10. WE HAVE FOOLED, BEMUSED AND CORRUPTED THE YOUTH OF THE «GOYIM» BY REARING THEM IN PRINCIPLES AND THEORIES WHICH ARE KNOWN TO US TO BE FALSE ALTHOUGH IT IS THAT THEY HAVE BEEN INCULCATED.

Fjellmann
Fjellmann
5 år siden

Lysglimt Johansen og Alliansen angripes nå åpent av ZOG-regjeringen:
Se dagens video

«Valget står nå mellom globalistene og gode patriotiske nordmenn»
https://www.youtube.com/watch?v=0QrWr17o8zM

Nå må vi stemme riktig på mandag! Stem Alliansen!

(Beklager, men fant ikke noen riktigere plass å poste dette.)

Dynamo
Dynamo
Svar til  Fjellmann
5 år siden

Allerede stemt på dem ?

SH
SH
Svar til  Fjellmann
5 år siden

Dere må gjerne være uenige med meg kjære kamerater og bare si ifra om jeg tar feil! Men jeg har tenkt litt, nå er jeg riktignok ikke medlem hos dere enda så jeg ønsker ikke ytre meg på deres vegne. Men la meg få si noe i forhold til Alliansen. Per dags dato, etter min mening, så er partiet Alliansen det beste valget vi har å stemme på. Og det kan, potensielt bane vei for DNM å vokse seg større på og bli enda mer etablert i Norge og i Norden i tiden som kommer. Om vi får til et… Les mer »

Blåveis
Blåveis
Svar til  SH
5 år siden

Enig.

John Doe
John Doe
5 år siden

Nå er ikke jeg ungdom, men er nylig økonomisk støttemedlem.
Informasjon er lagt i lokale postkasser.

Og Tyr runen er på plass.

Johan G
Johan G
Svar til  John Doe
5 år siden

Strålende!

Alexander Holm
Alexander Holm
5 år siden

Kommentaren er moderert.
/Redaksjonen

Andreas H
Andreas H
Svar til  Alexander Holm
5 år siden

Gi deg ditt troll.