Hjem Artikler Nordens ungdom: Nasjonalsosialismen er fremtiden!

Nordens ungdom: Nasjonalsosialismen er fremtiden!

LESERINNLEGG Manulf Hedlund skriver i denne artikkelen om hvordan fiendtlige krefter forderver vår fremtid gjennom å indoktrinere ungdommen i egoisme og dekadanse.

Noe man ofte kan høre politikere og lærere ytre seg om er at vi ungdommer er veldig gode, og er de som skal overta alt fra den gamle generasjonen for å fortsette å holde i gang maskineriet. Ungdommen er altså fremtiden. Den påstanden stemmer. Men er ungdommen virkelig god, eller er den klanderverdig og dekadent?

Ungdommen har i lang tid blitt forsynt med degenerasjon, indoktrinering, egoisme, materialisme og mangel på kunnskap rent allment, men også hva gjelder politikk og historie. Ettersom ungdommen er fremtiden, så er det ikke av en ren tilfeldighet at lyssky krefter vil skape en kraftløs og lettledet ungdom, uten et høyere mål eller noen innsikt om dagens situasjon hvor vårt folks overlevelse står på spill.

En veldig åpenbar strategi som disse benytter er å flytte fokus fra de virkelige problemene og i stedet la materialisme, egoisme og destruktive rusmidler gjøre jobben. Dette er noe ungdommen i blant bruker sin tid på, hvor de får en midlertidig tilfredsstillelse som kan forårsake negative senvirkninger. Å flytte fokus fra de virkelige problemene, er en gammel strategi som har blitt brukt før, blant annet i krig eller når de finnes tegn på korrupsjon i et land og der en masse gjennomskuer denne korrupsjonen.

Nei, dagens ungdom er dekadent og degenerert. Den rette medisinen er nasjonalsosialismen, der ideologien i det store og det hele handler om folkefellesskap og kjærlighet til sine egne. Å være nordisk er noe av det vakreste og mest unike på jorden. Vi deler samme blod og identitet og vi skal kjempe for de høyere målene, som vårt folks overlevelse og frihet.

Vi skal bygge en utrolig sterk ungdom med sunne verdier, og det er vi nasjonalsosialistiske ungdommer som er Nordens fremtid. Jeg vet at ungdommen innerst inne er fylt med kampglød, sunne verdier, ideer og rasebevissthet.

Nordens ungdom: Søk om medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen for å kjempe for vårt folks overlevelse og frihet!

/ Manulf Hedlund

LESERINNLEGG

Artikkelen ovenfor er et leserinnlegg. Meningene som fremkommer i artikkelen behøver nødvendigvis ikke deles fullt ut av hverken Frihetskamp eller Motstandsbevegelsen. Vil du bidra med et leserinnlegg? Send det til redaksjonen på [email protected].