Hjem Nyheter Norden Nordfront TV var på plass i Härnösand – direktesendte minnestunden for den...

Nordfront TV var på plass i Härnösand – direktesendte minnestunden for den drepte Tommie Lindh

2

SVERIGE Nordfront TV sendte direkte fra Härnösand og minnestunden for den drepte nasjonalisten Tommie Lindh.

Problemer med å se filmen? Trykk her for å se den på VK.

I løpet av lørdagen direktesendte og -rapporterte Nordfront fra minnesmarkeringen for den drepte nasjonalisten Tommie Lindh i Härnösand. Rapporteringen ble avsluttet klokken 14:45.

Flygeblad som handler om drapet og de bakenforliggende årsakene til masseinnvandringen ble delt ut til Härnösandboerne samtidig som taler ble forberedt.

Pär Sjögren begynte sin tale med å lese opp navn på svensker som er blitt drept av rasefremmede. Deretter sammenliknet han mordet på Tommie med det på Daniel Wretström i Salem i 2000. I slutten av talen mente Sjögren at ikke bare den sudaneseren som akkurat nå er mistenkt for mordet er skyldig, men at skylden også ligger på folkeutbytteforkjempere.

Minnet om den drepte unge svensken kommer dog til å fortsette å hedres gjennom blant annet en kransnedleggelse. For å få et mer intimt og ærbødig inntrykk kommer den dog ikke til å direktesendes.

Seerne ble til slutt oppfordret til å i fortsettelsen ikke bare la hendelser som den i Härnösand passere, men ble oppfordret til å legge ned tid og ressurser for å motvirke den destruktive utviklingen i Sverige.

Personene bak initiativet meddelte via Nordfront fredag at de tenkte seg «et rolig, verdig og trivelig treff av mer uformell karakter, men kanskje også med enkelte taler, og vi vet at det finnes visse andre planer om aktiviteter i løpet av dagen».

To av Tommies venner legger ned kransen ved drapsstedet.
To av Tommies venner legger ned kransen ved drapsstedet.
Politiet jobber hardt.
Reporteren Nicklas «Morberg» Norling intervjuer den svenskfiendtlige etterretningstjenesten Expos lavtestosignalerende reporter Anders Dalsbro, som følges av en luguber skikkelse med kamera på hugget. Expo virker mer interesserte i å dokumentere deltakerne på plass enn å stoppe rasefremmedes vold mot svensker.
Simon Holmqvist annonserer et stille minutt for Tommie Lindh. Etterpå kommer taler til å holdes av Pär Sjögren.
Pär Öberg og Jimmy Thunlind diskuterer med den kristne sammenkomsten som det ifølge politiet ikke gikk an å dele torg med.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
H.L
H.L
2 år siden

R.I.P, aldri glemme!

Morten
Morten
2 år siden

Håper flere folk snart får opp øyene og ser hva flerkulturen gjør med vårt folk og land.