Hjem Nasjonal kamp Nordfronts journalister truet IKKE Expressen!

Nordfronts journalister truet IKKE Expressen!

 SVERIGE  Etter journalister fra Nordfront fredag ettermiddag forsøkte å konfrontere Expressens redaksjon, ble de pågrepet av politiet. Expressen hevdet selv de ble truet og at det kunne sammenlignes med terrorattentatet i København. Svensk politi er uenig.

nordfront-propaganda-grön-640x334

Fredag i forrige uke dro tre Nordfront-medarbeidere til Expressens redaksjon for å forsøke å intervjue David Baas eller andre journalister som har vært innblandet i Expressens hets- og uthengningskampanje om Motstandsbevegelsen. Dette da vi anser at «journalister» som driver innvandringskritikere til selvmord og henger ut nasjonalistiske kvinner med navn og bilde, slik at visse av de mister jobben, samtidig som de skjuler identitetene til afrikanske gruppevoldtektsmenn, har et og annet å forklare til allmennheten.

Å stå til ansvar for sine handlinger, ville dog ikke Expressen, som i stedet kontaktet politiet. Noe som resulterte i at samtlige ble pågrepet på stedet. Både Expressen, Expo og andre medier har etter dette høylydt beklaget seg over dette og ment at Motstandsbevegelsen og Nordfront truet Expressen, samt sammenlignet hendelsen med terrorangrepet i København i helgen.

Foto: Nordfront
Foto: Nordfront
Mistankene henlagt av politiet

Til tross for massiv hets fra Expressen og andre politisk korrekte medier, har politiet nå kommet frem til at Nordfronts medarbeidere ikke på noen måte truet Expressen fredag i forrige uke. Mistanken om «trusler mot gruppe» ble henlagt på onsdag, og allerede tirsdag ble mistanken om «forberedelse til grov mishandel» henlagt.

Det eneste som gjenstår nå er mistankene om bæring av kniv på offentlig sted, men også denne kan det hende blir henlagt ettersom knivene ble beslaglagt i en av medarbeidernes bil.

På bakgrunn av henleggelsene kan journalistene nå søke om erstatning for den tiden de har sittet pågrepet.

Hvorvidt Expressen nå vil publisere artikler med store overskrifter som «Expressen ble ikke truet av nazister» og «Uskyldige journalister ble pågrepet av svensk politi», gjenstår å se. Det hadde dog vært på plass med tanke på den oppmerksomhet de gav saken, da den var under etterforskning.

Les også:
Nordfronts journalister skulle granske Expressen – ble pågrepet
INTERVJU: Skulle granske Expressen – ble pågrepet