Hjem Nasjonal kamp Media Nordic Frontier diskuterte bombingen av USAs ambassade: «Slutt å lete etter unnskyldninger...

Nordic Frontier diskuterte bombingen av USAs ambassade: «Slutt å lete etter unnskyldninger for Trump!»

RADIO Nordic Frontier hyllet aksjonen i Stockholm og rettet samtidig skarp kritikk mot de som fortsatt forsvarer Donald Trump.

På søndag stilte Den nordiske motstandsbevegelsen seg opp ved den amerikanske ambassaden i Stockholm sentrum for å protestere mot de seneste bombingene av Syria, ledet av Trump-regimet, i samarbeid med England og Frankrike.

Redesjef Anders Rydberg holdt en tordentale hvor han påpekte at de eneste som tjener på et slikt angrep, er den globale sionistiske eliten, og ikke de amerikanske eller syriske folkene. Etter talen, som en symbolsk handling, lot Den nordiske motstandsbevegelsen krigsforbryterne smake sin egen medisin – ved å bombe USA!

LES MER: Svenske Rede 1 bombet USA!

Emnet ble diskutert i den siste delen av Den nordiske motstandsbevegelsens engelskspråklige podcast Nordic Frontier.

– Jeg ble så jækla stolt av vår bevegelse da dette skjedde. Det var en perfekt utført politisk manifestasjon, kommenterte Michael Hovila i programmet.

– Og det fremhever virkelig forskjellen mellom oss, ekte nasjonalsosialister, og disse hanreiene innen Alt-Right, la han til.

I programmet rettes noen harde ord mot Alt-Right, der kritikkens hovedfokus var at disse kontinuerlig rasjonaliserer Donald Trumps negative handlinger.

– Amerikanerne må slutte å sloss innad og bli en motstandsbevegelse, sa Michael Hovila.

Andreas Holmvall holdt med.

– Det fantes mye berettiget energi i valgkampen, og det burde blitt anvendt til å bygge opp noe ekte, ikke bli en slags fan boy-klubb for Trump. Han er for dypt inne med jødene.

Relaterte artikler: 
Nordic Frontier #62: Antti Niemi – Leader of the Finnish Resistance
Svenske Rede 1 bombet USA!
Radio Nordfront Direkte #73
Amerikansk reporter finner ingen bevis for gassangrep i Syria