Hjem Nasjonal kamp Media Nordic Voice #1: Ny nordisk podkast!

Nordic Voice #1: Ny nordisk podkast!

2

NORDIC VOICE Den nordiske motstandsbevegelsen presenterer sin andre internasjonale podkast: en aktivistpodkast med medarbeidere fra samtlige nordiske land.

Nordenrådet har i samarbeid med Nordisk Radio jobbet bak kulissene med å produsere en internasjonal podkast med fokus på aktivisme. Resultatet er Nordic Voice som nå lanseres.

Dette er den første podkasten med medlemmer fra samtlige nordiske land. Det er også vår første podkast hvor en islending medvirker.

Programlederen for programmet er Max, og under ham finnes følgende medarbeidere:

Sverige: Julius. Aktivist fra Näste 1 og taler for Den nordiske motstandsbevegelsen. Kjent fra Nordfront TV og gjest i den svenske aktivistpodkasten Mer enn ord.

Norge: Andreas. Aktivist i Rede 1 og programleder for Frontlinjen.

Danmark: Kristian. Redesjef og virksom i Ålborg.

Finland: Onni. Aktivist fra de østre delene av Finland.*

Island: Frank. Fra den store øya i Vest.

Hensikten med Nordic Voice er å formidle til hele verden hva som skjer på gatene i Norden og inspirere andre til aktivisme og revolusjonær kamp. Nordic Voice oppdatere også våre egne medlemmer med hva som skjer i øvrige nordiske land.

Nå når denne aktivistpodkasten lanseres kommer den andre internasjonale podkasten Nordic Frontier til å fokusere noe mindre på aktivisme og mer på nyheter og politikk fra Norden. Noen ganger kan begge programmene ta opp samme aktivistnyheter, der Nordic Voice mer formidler utifra et aktivistperspektiv, tilsvarende hvordan det fungerer med Radio Nordfront og Mer enn ord i Sverige.

Nordic Voice har til hensikt å sende én gang i uken, men kommer initialt å publiseres annenhver uke, og vi ber om å få komme tilbake med sendingstid- og dag. Programmet vil bli lagt opp på NordicResistanceMovement.org og våre nordiske medieplattformer.

* Etter at programmet ble spilt inn har Den nordiske motstandsbevegelsen i Finland midlertidig fått forbud. Onni deltar heretter i programmet i egenskap av uavhengig nasjonalsosialistisk aktivist.

Hør på programmet

Listen to «Nordic Voice #1: New Nordic Podcast!» on Spreaker.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Jan-Christopher
2 år siden

Fantastisk! 😀

Tom
Tom
2 år siden

Kjempebra podcast