Hjem Verdensanskuelse Kulturmarxisme Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili

Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili

39

HOMOLOBBYEN Homobevegelsen anklages ofte for å ha koblinger til pedofili, men stemmer dette egentlig? Frihetskamp retter søkelyset på den nordiske homobevegelsens grunnlegger, Axel Axgil.

Axel Axgil. Foto: Twitter.

Danske Axel Axgil (3. april 1916 – 29. oktober 2011) beskrives gjerne av både løgnpressen og homolobbyen som en pioner innen den nordiske og europeiske LHBT-bevegelsen. Homomagasinet QX omtalte han blant annet som «den moderne skandinaviske homobevegelsens grand old man», og i anledning Axgils død i 2011 uttalte den norske homo-aktivisten Karen-Christine «Kim» Friele at Axgil var en nøkkelbrikke i den norske homokampen.

Axel Axgil hyllet av homolobbyen selv den dag i dag. Foto: Orf3usCC BY 3.0, via Wikimedia Commons.

Axgil startet å bygge opp homolobbyen kort tid etter andre verdenskrigs slutt, og i 1948 var han en av grunnleggerne av Forbundet af 1948, senere LBL og er i dag kjent som LHBT Danmark. Samme år ble en underavdeling opprettet i Sverige, under navnet RFSL. Noen år senere i Norge, under navnet Det norske forbundet av 1948 (DNF-48). Denne organisasjonen er forløperen til dagens Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner (LLH).

Axel og hans partner Eigil har begge sonet fengselsstraffer for sex med mindreårige gutter. Foto: Twitter.

Axgil tilhørte den mer radikale fløyen av homobevegelsen og i homomagasiner han stod bak, viste man gjerne frem vulgært seksuelt innhold, noe han fikk kritikk for av de som ønsket at bevegelsen skulle ha en finere fasade. Axgil var også sentral i å få lansert og publisert homomagasiner i andre nordiske land.

Koblinger til pedofili

Noe som ikke like ofte nevnes, er Axel Axgils lefling med pedofili og arbeide for pedofile. Axgil ble på 50-tallet dømt for sex med mindreårige gutter. Hans partner, Eigil Axgil ble også dømt for sex med mindreårige. Begge måtte sone i fengsel for sine forbrytelser.

Organisasjonens kobling til pedofili, er også dokumenterte. Helt frem til 90-tallet var organisasjonen Pædofiligruppen en underorganisasjon av foreningen, som da hadde endret navn til Landsforeningen for bøsser og lesbiske (LBL). Flere lesbiske i LBL ønsket senere å fjerne pedofilgruppen fra deres organisasjon, og i solidaritet gikk derfor Axgil selv med i Pædofilgruppen og henviste til at han ønsket en «bredere seksuell frigjøring». Dette var i 1984.

To år senere ble det avholdt en pedofilkonferanse i København, som ifølge arrangøren Peter Schmidt, resulterte i «verdens første interkontinentale pedofilorganisasjon». På denne konferansen deltok pedofile fra Australia, Norge, USA, Sveits og Sverige. De svenske representantene kom fra Pedofile arbetsgruppen, som på denne tiden var en underavdeling til RFSL.

Også i Norge eksisterte det en underavdeling kalt Pedofil arbeidsgruppe. Leser man første utgave av bladet Fritt Fram, utgitt av Det norske forbundet av 1948, så har bladets ansvarlige redaktør forfattet en artikkel hvor hovedbudskapet er at seksuell lavalder burde avskaffes. Artikkelen avsluttes med informasjon og kontaktinformasjon til en organisasjon kalt om Pedofil arbeidsgruppe, antageligvis en underorganisasjon som i Sverige og Danmark.

Det danske nettmagasinet proud.dk skrev følgende om Axgil ved hans død: «Frem til sin død mente ikonet, at man bør kjempe for homoseksuelle pedofiles rettigheter.»

Karen-Christine «Kim» Friele. Foto: JarvinCC BY 3.0, via Wikimedia Commons.

Norsk «homodronning» tok pedofile i forsvar

I et innlegg publisert i Bergensavisa (BA) i 2009, så kobler forfatter Nina Karin Monsen homoaktivisten Karen-Christine «Kim» Friele til pedofile. Friele var leder for DNF-48 i perioden 1966–1971, og var generalsekretær frem til 1989.

Monsen siterer medlemsbladet til Pedofil arbeidsgruppe, hvor det fremkommer at Friele på et møte skal ha uttalt at «Pedofile må vise stolthet for sine følelser! La dere ikke kue!» – til applaus fra salen.

Statsstøttet dekadanse

Da den norske utgaven av boken «Sexguide for homser» ble publisert, var det den tidligere lederen av organisasjonen, Jon Reidar Øyan, som var redaktør. I boken oppfordres det blant annet til å ha sex utenfor parforhold, samt gjerne med «unge gutter». Boken ble også støttet av Helseutvalget for homofile. Øyan inngår i dag i styret til Arbeiderpartiets Homonettverket.

Da en talskvinne for Skeiv Ungdom ble intervjuet for noen år siden, om man måtte være homoseksuell for å kunne delta på deres sommer-arrangement, svarte hun:

– Nei, alle som bryter vedtatte normer for seksuelt samliv, var velkomne!

Kilder:
Politikere overså detalje: Axel Axgil var medlem af pædofiligruppe
Axel Axgil – Wikipedia
En homoforkjemper er død
Koblet Friele til pedofili

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
39 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

Den skjulte Rothschild-agenda er å profilere avvikere. Dette skjer gjennom kongehusene, som er jødeagenter. Råttenskapen begynner i toppen og sprer seg nedover. Hoffjøder og finansjøder har felles satanisk agenda, som er slavestat gjennom moralsk oppløsning.

http://kongsverre.no/rothschild-agents.png

Avsløring av kongehusene som moralsk pestilens handler om overlevelse. Det er dem eller oss. I Norge er §100 endret, slik at det ikke lenger er ulovlig å kritisere monarken. Det, å stille med alternativ, og redefinere kongemakt gjennom runenes lovprinsipper er lovlydig revolusjon.

Sigurd Drakegull
Sigurd Drakegull
Svar til  Boge Myklebrast
5 år siden

Knowledge is power. To understand the Druid runes is to understand what it means to be a king. As a consequence, one understands, that the ruling monarchs in Europe do not understand, what it means to be a king. Whoever understands the Druid runes is automatically more qualified to rule as king, than somebody who does not understand, what it means to be a king. As a consequence, the ruling monarchs become reduced to plain «mafia oligarchs with a machine guns». The Druid runes provide a logical and provable criterion for kingship. That is why the Druid runes became outlawed… Les mer »

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Ikke glem at det var JØDENE, bl.a. gjennom sin perverse Talmud og den «guddommelige» psykolalysens far og gudfar Sigmund Freud og senere Wilhelm Reich som seksualiserte barndommen, slik at grensen mellom voksen seksualitet og barndommens uskyld ble visket ut. Idag ser vi resultatene av dette, i form av omfattende og massive overgrep mot mindreårige, som bl.a. i Dark Room-saken.

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
Svar til  Proverbs 26:11
5 år siden

Jøden Freuds datter forgrep seg på barn med selvmord til følge. Freud-klanens forvandling av Amerikanere til hjernedøde konsumentslaver er belyst i 2002 BBC dokumentarserien «The Century of the Self». https://youtu.be/DnPmg0R1M04

Kim
Kim
5 år siden

Send til til Jan Mayen. Ekle svin.

Sara
Sara
5 år siden

Pedofile overgrep er alltid galt. Det er overgrep mot barn som ikke har mulighet til å beskytte seg selv. Det er maktubalanse og maktmisbruk. Artikkelen setter likhetstegn mellom homolobbyen og pedolobbyen, men vet ikke redaksjonen at pedofili også forekommer blandt heterofile som også har pedolobby? Problemet eksisterer altså uavhengig av om man liker damer eller menn best, eller om man identifiserer seg med damer eller menn mest. Dette er en i all hovedsak en privatsak såfremt alle involverte samtykker. Pedofili er overgrep. Dersom dere virkelig ønsker å bekjempe pedofili, og forhindre overgrep, så må dere angripe problemet på en seriøs… Les mer »

Haraldsson
Haraldsson
Svar til  Sara
3 år siden

Nei, det er så langtifra like utbredt blant heterofile. Majoriteten av pedofile er også homofile. Og normalisering av pedofili har stort sett blitt frontet av homofile, via pedofile og homofile organisasjoner.

Ikke minst idag, i nåtid, er det homofile som går i fronten for normalisering av pedofile, via det vi kaller homolobbyen.

https://imgur.com/a/Q0mgNlz

trackback
4 år siden

[…] også: Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili Homolobbyen og normalisering av pedofili i USA Harry Benjamin – jøden som innførte […]

trackback
4 år siden

[…] – Den siste utposten i kampen mot homolobbyen! Homolobbyen og normalisering av pedofili i USA Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» Homobevegelsen må gjennomskues Syv […]

Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Når en virksomhet er grunnlagt, frontet av, koblet til, og senere hyllet av PEDOFILE som går under regnbuens flagg, så er det på sin plass å kalle det for en forbanna pedolobby.
Når også deres arbeid i nåtid handler om å seksualisere barn og normalisere pedofile, m.m, så er det på sin plass å reagere med full kraft!!!!

https://youtu.be/A8p5ijTfdPM
https://imgur.com/a/Q0mgNlz

trackback
3 år siden

[…] også: Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili FILM: The paedophile agenda LHBT-psykolog forsøker å normalisere pedofile VIDEO: […]

trackback
2 år siden

[…] også: Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» Flere LHBTP-profiler i Sverige med […]

trackback
2 år siden

[…] også: Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili Sterke reaksjoner på «barnebok» om pornografi Bok for transpersoner glorifiserer oralsex med […]

trackback
2 år siden

[…] av barn og normalisering av pedofili Snikende normalisering av pedofile i sosiale medier Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili […]

trackback
1 år siden

[…] Les også: RFSU oppfordrer til seksuelle overgrep mot barn! Dagens video: Seksualisering av barn og normalisering av pedofili FILM: Homolobbyens seksualisering av barn Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili […]

trackback
1 år siden

[…] Les også: Dagens video: Seksualisering av barn og normalisering av pedofili FILM: Homolobbyens seksualisering av barn Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili […]

trackback
1 år siden

[…] artikler: Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili Homolobbyen og normalisering av pedofili i USA Harry Benjamin – jøden som innførte […]

trackback
1 år siden

[…] Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili […]

trackback
1 år siden

[…] artikler: Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili Magnus Hirschfeld og homolobbyen Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» […]

trackback
10 måneder siden

[…] Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili […]

trackback
9 måneder siden

[…] Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili […]

trackback
9 måneder siden

[…] Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili […]

trackback
9 måneder siden

[…] Les deg opp her! Lederperspektiv #13: Hva er homolobbyen? RFSL-«angrepet» og pedofili Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili Homolobbyen og normalisering av pedofili i USA Harry Benjamin – jøden som innførte […]

trackback
9 måneder siden

[…] LES OGSÅ: Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili […]

trackback
9 måneder siden

[…] LES OGSÅ: Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili […]

trackback
9 måneder siden

[…] også: Hva vet du om homolobbyen? Les deg opp her! Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili Flere LHBTP-profiler i Sverige med Pride-forbindelser er tidligere dømt for pedofili FILM: […]

trackback
9 måneder siden

[…] Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili […]

trackback
9 måneder siden

[…] også: Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili Homolobbyen og normalisering av pedofili i USA Harry Benjamin – jøden som innførte […]

trackback
9 måneder siden

[…] også: Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» Dagens video: Det homoseksuelle […]

trackback
9 måneder siden

[…] Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili […]

trackback
9 måneder siden

[…] Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili […]

trackback
9 måneder siden

[…] Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili […]

trackback
9 måneder siden

[…] også: Riksdagspartis ungdomsforbund vil legalisere barnesex i Sverige Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili Flere LHBTP-profiler i Sverige med Pride-forbindelser er tidligere dømt for pedofili Centerpartiet […]

trackback
9 måneder siden

[…] Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili […]

trackback
9 måneder siden

[…] hvorfor skal den bekjempes? Lederperspektiv #13: Hva er homolobbyen? RFSL-«angrepet» og pedofili Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili Homolobbyen og normalisering av pedofili i USA Flere LHBTP-profiler i Sverige med […]

trackback
9 måneder siden

[…] Les mer: Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili […]

trackback
9 måneder siden

[…] og normalisering av pedofili i USA Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili Homobevegelsen må gjennomskues FILM: Hva er kulturmarxisme? «Vi er perverse og dekadente!» […]

trackback
6 måneder siden

[…] Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili […]