Hjem Artikler «Nordiske mennesker er i ferd med å bli minoriteter i sine land...

«Nordiske mennesker er i ferd med å bli minoriteter i sine land og innvandrere med lav IQ lar seg ikke integrere»

10

DEMOGRAFI I en lesverdig debattartikkel på Samnytt diskuterer en skribent de tabubelagte spørsmålene rundt folkeutbytte og ulik fordeling av IQ mellom folkegrupper.

Skribenten Håkan Johansson fremhever rasespørsmålet i en debattartikkel på Samnytt, selv om han unngår å bruke selve begrepet. 

Artikkelen «It`s the Intelligence, Stupid» har som utgangspunkt at i et moderne og høyteknologisk samfunn, som for eksempel Sverige og Norge, stilles det stadig høyere krav til læring, kompetanse og utdanning for å kunne få en god jobb. Johansson peker videre på at innvandrere ofte faller igjennom nettopp når det gjelder læring og tilegnelse av kunnskap, kanskje på grunn av manglende lærestrukturer og institusjoner i hjemlandet, men også grunnet lav intelligens. Til sistnevnte punkt gir Johansson en politisk korrekt forklaring ved å hevde at lav IQ kan skyldes næringsmangel i oppveksten, men han nevner også til slutt at evolusjonen kan ha ført til at intelligens har ulik fordeling mellom verdens folk.

Uansett hva som måles med IQ så kan man forutsette at tallet i en IQ-test er en indikasjon på hvor bra eller dårlig forutsetning vedkommende har for å fungere i et moderne samfunn, med de utfordringene menneskene der er konfrontert med. Ettersom disse utfordringene over lang historisk og førhistorisk tid har sett ulikt ut avhengig av hvor på jordkloden mennesket har levd, kan det ikke utelukkes at evolusjonen har hatt en finger med i spillet og gitt bedre forutsetninger til individer med diverse mentale kvaliteter for å overleve på det ene eller andre kontinentet.

Johansson konkluderer derfor med at det kan vise seg umulig å utdanne bort «utenforskap» og arbeidsledighet:

«Om det er så at Sverige åpner portene for immigranter som ikke bare har et lavt utdanningsnivå, men også en gjennomsnittlig dårligere forutsetning for å nyttiggjøre seg en utdanning når de kommer hit, så er utfordringen med å få disse i jobb i et land med verdens laveste andel av ukvalifiserte jobber mye større enn hva myndighetene vil innse. Da er det kanskje praktisk umulig å utdanne bort det såkalte utenforskapet og klare overgangen mellom segregasjon til integrasjon.»

Deretter fastslår Johansson at for de som ikke lykkes med en utdanning så gjenstår det kun kriminalitet og avhengighet av trygd, to kategorier som øker kraftig i Sverige.

I artikkelen snakker Johansson også om «etniske svensker», noe som er uvanlig i kulturnasjonalistisk sammenheng som Samhällsnytt. Den første referansen til etniske svensker som Johansson gjør er når han spør seg om disse virkelig ønsker å importere en ikke-svensk underklasse selv om det er mulig å utdanne disse til et nivå som lar de utføre de enkleste jobbene i Sverige:

«For det første er det nettopp jobber som ikke krever kompetanse som blir mindre og mindre tilgjengelige, takket være robotisering og AI-teknologi, noe som gjør at fortsatt høy innvandring kun vil øke arbeidsledigheten. Og for det andre, vil det svenske folket virkelig ha et samfunn der et utenlandsk lavtlønnet (fille)proletariat som i likhet med tidligere tider slaver for seg, så de selv slipper å skitne seg til ved disse lite attraktive syslene?» 

Johansson løfter også frem at etnisk homogenitet er positivt for et samfunn.

«Relativt etnisk homogene nasjoner topper nesten utelukkende alle lister over høy velferd, mens land preget av multikulturell klankultur ofte ligger på bunn.

Sverige har gått fra i 1990 å ha ca. 800 000 individer som er født i utlandet, hvorav 300 000 av disse var født i Norden, til i dag å bestå av ca. 70% etniske svensker og der de øvrige 30% består av geografiske så vel som kulturelt fremmede grupper.

Man kan spørre seg hvor grensen for berikende multikultur går, finnes det en uttalt og konkret prosentandel hos myndighetene som står bak denne politikken som de ikke anser at vi bør overskride? Enkel ekstrapolering av dagens innvandringstall viser at de etniske svenskene som blir født i dag vil utgjøre en minoritet i Sverige når de blir voksne. I byer som Malmø er svensker allerede i dag en minoritet og antallet bostedsområder der det knapt bor svensker overhodet øker for hvert år.»

På slutten av artikkelen forsvarer han også begrepet «folkeutbytte» og sier at at det ikke kan dreie seg om en konspirasjonsteori siden FN åpent propaganderer for «replacement migration». Johansson nevner også at samfunn med en gjennomsnittlig IQ på under 90 sjelden pleier å inngå i gruppen av fungerende demokratier.

Som løsning på folkeutbyttets utrydning av etniske, intellektuelle og økonomiske verdier foreslår Johansson dog ikke innvandringsstopp og repatriering, i stedet håper han på en sciencefiction-løsning hvor foreldre skal kunne gen-modifisere frem smartere barn slik at innvandrerne kan løftes opp på de nordiske folkenes nivå:

«Intelligens er som de fleste andre egenskaper ved mennesket arvelig. Forskningen på genetikkens område er i rivende utvikling og om ikke alt for lenge kan foreldre ikke bare velge kosmetiske faktorer som hår- og øyenfarge på sitt avkom, men også hvilket intelligens-nivå de skal plasseres på. Mest trolig kommer foreldre å foretrekke et barn med gode forutsetninger for å prestere bra i skolen, få en godt betalt jobb og et godt liv. Vi må bare håpe at det blir et valg som blir tilgjengelig for hele verdens befolkning og ikke bare for et fåtall.»

Håkan Johansson er en fast skribent på Samnytt, og er dessuten forfatter, jazzpianist og god venn av Samnytts ansvarlige utgiver Mats Dagerlind, som han også driver en pod sammen med.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
russleman
9 måneder siden

Masseinnvandring og folkeutbytte kan ikke forsvares hverken fra et moralsk eller økonomisk perspektiv, men er likevel så fundamental for den rådende nyliberale ideologien at å sette spørsmål ved den behandles som kjetteri. Den «respektable» debatten rundt temaet er absurd. Og i de sjeldne tilfellene det blir diskutert avfeies legitim kritikk av denne politikken med platituder som «mangfold er vår styrke» eller tomt vrøvl om «men så på alle de tingene som virker…» Det er ikke en dritt som virker. Vi er enda lenger unna å skape et pluralistisk multikulturelt samfunn med gjensidig respekt for hverandre i dag enn da de… Les mer »

Bengt
Bengt
Svar til  russleman
9 måneder siden

Aldri vært sult eller krig som har fått sivilisasjoner til å gå under, men uniformering og liten interesse hos menneskene til forandring. Synd du ser på hudfarge som uniformering. Kanskje menn i kjole også er uniformering, eller var set omvendt. Husker ikke.

Roar
Roar
Svar til  Bengt
9 måneder siden

Sivilisasjoner har gått under som følge av forandring. Egypt er ett av flere eksempler der raseblanding har ført til forfall. Så all «utvikling» er ikke av det gode.

Bengt
Bengt
Svar til  Roar
9 måneder siden

Hehe, -sist jeg fant ut, var visst Egypt der.

Roar
Roar
Svar til  Bengt
9 måneder siden

Hadde du kunne litt historie hadde du visst at det var en høykultur der for en god del år siden, som senere forfalt og ble tatt over av nubiene og andre ørkenfolk.

Bengt
Bengt
Svar til  Roar
9 måneder siden

Hvorfor skriver du løgn?

Bengt
Bengt
9 måneder siden

Tenker hva som skulle til for å utdanne underutviklede svensker og nordmenn for 100 år siden. Men kan se ut til at vi ikke er ferdig med første gruppe ennå.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
9 måneder siden

Det å snakke om ulik fordeling av IQ globalt er noe av det mest politisk ukorrekte du kan finne på, selv om det er god evidens, basert på IQ-tester uten kulturell «bias», altså som ikke diskriminerer men som tester såkalt G(generell intelligens). Og slike tester viser at mens hvite befolkninger i USA og Europa scorer rundt 100, ligger østasiatiske land(Kina, Japan, Korea), på ca. 105, og Afrika sør for Sahara på rundt 70. I USA scorer de svarte ca. 85. Og disse forskjellene har holdt seg stabile, stort sett, gjennom de siste 100 årene. Våre vestlige land kan kun opprettholdes,… Les mer »

Kim Larsen
Kim Larsen
9 måneder siden

Hva mer trenger folk å vite til å våkne opp å kjempe imot!

Roy Vey
Roy Vey
9 måneder siden

Han bør nok droppe denne tullete sciencefiction-løsningen og heller stå for repatriering, sende de hjem igjen der de har sin opprinnelse, eller nærområder til dette. Det finnes ingen god unnskyldning for at de skal ta den lange veien helt hit, forbi en rekke land der krig er ikke-eksisterende. De kan oppholde seg i egne nærområder med sitt eget nærbeslektede folk om krig er årsaken til deres flukt. Alternativ hjelp kan iverksettes, fremfor at vi skal ta til oss hele den fremmede verden, som igjen kun vil gå på bekostning av oss selv og vår fremtid.