Hjem Nyheter Norge Nordmenn snur – Høyre størst på meningsmåling

Nordmenn snur – Høyre størst på meningsmåling

2

MENINGSMÅLING På en ny meningsmåling utført for FriFagbevegelsen, Dagsavisen og ANB, ligger Høyre an til å få 29,1 prosentpoeng og er med det større enn Arbeiderpartiet og Senterpartiet til sammen.

Erna Solberg taler på World Economic Forum (WEF) i Davos, 2017. Foto: World Economic Forum / Boris Baldinger (CC BY-NC-SA 2.0) (klippet).

Frp går opp 0,7 prosentpoeng til 14,8, og Venstre stiger 0,8 prosentpoeng til 5 prosent. Høyre øker med 1,1 prosentpoeng til 29,1 og er med det større enn Arbeiderpartiet og Senterpartiet til sammen, skriver Dagsavisen.

MDG og KrF ligger fortsatt under sperregrensen, som er tilfelle på de fleste målingene i år. «Andre partier» får til sammen en oppslutning på 5,9 prosent, skriver NTB.

Meningsmålingen er basert på 971 telefonintervjuer utført mellom 2. og 8. august. Feilmarginen er på 1,3 til 3,4 prosent, og er størst for de største partiene.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
1 måned siden

Så den selvtilfredse feite sugga kan komme tilbake som statsminister? Ikke så rart; AP og SP er ute av stand til å håndtere strømkrise og prisstigning på essensielle varer, og virker utrolig tafatte. Vårt land styres av globalister, som Gahr Støre og før ham Solberg, med litt motstrebende folk i SP/SV og Frp/V på slep. Og disse folkene stemmer flertallet av befolkningen på??

Arier
Arier
Svar til  proverbs 26:11
1 måned siden

Ja, det er utrolig at velgerne kan være så hjernedøde. Det er kun alliansen som er et reelt alternativ. Og kanskje demokratene.