Hjem Nyheter Norge Nordmenn spiser mest frossenpizza – i verden!

Nordmenn spiser mest frossenpizza – i verden!

3

HELSE Norge topper statistikken over land hvor det selges mest frossenpizzzaer. I snitt spiser hver eneste nordmann fem kilo frossenpizza i året.

Salget av frossenpizzaer øker konstant i Norge, og i løpet av 2018 ble det solgt frossenpizaer for hele 2,3 milliarder kroner. Even Brandeggen fra Dr. Oetker avslører at det er snakk om millioner av frossenpizzaer.

– Det selges om lag 50 millioner pizzaer i løpet av året, og det tilsvarer nesten ni og en halv pizza per innbygger.

Årsforbruket for fjoråret var på svimlende 26 100 tonn, noe som tilsvarer nesten fem kilo frossenpizzaer per innbygger. Den som står for majoriteten av pizzasalget er globalistselskapet Orkla. I 2018 stod de for hele 68 prosent av det totale pizzasalget.

Som Frihetskamp har rapportert om tidligere så ble Norge også kåret til verdens mest «demokratiske» land, av den jødiske Rothschild-avisen The Economist. Hvorvidt den abnorme frossenpizza-spisingen har noe med dette å gjøre, er ikke sikkert, men heller ikke usannsynlig.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Reodor
Reodor
2 år siden

Egentlig er det jo kjempelett å lage pizza selv med pitabrød og toppings som man velger selv. Det er både billigere og sunnere om man først er gira på pizza.

Arni
Arni
2 år siden

Der pizzaen går inn går kulturen ut…

Er det et æresmedlem i DNM som er avildet? 😀

(Dere tåler litt humor, gjør dere ikke?)

HMF
HMF
2 år siden

Trist, men ikke overrasket. Norsk husmanskost blir snart borte pga overstressende hverdager og generelt liten tid til å lage sunn og god tradisjonell mat.