Hjem Nyheter Norge Norge på andreplass i europeisk homokåring

Norge på andreplass i europeisk homokåring

KULTURMARXISME Norge er det nest mest «homovennlige» europeiske landet, ifølge en ny kåring. Førsteplassen tok Malta.

Det er organisasjonen International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association (ILGA) som årlig gjennomfører kåringen. I årets utgave havnet altså Norge på andreplass, etter Malta. Året før lå Norge på ellevte plass.

Ifølge barne-, likestillings- og inkluderingsminister Solveig Horne, så var det blant annet at regjeringen har gjort det mulig å juridisk endre kjønn, som har medført opprykket i år. Horne refererer til at man nå juridisk kan endre kjønn til «det man føler seg som», fremfor det man er født som.

– Vårt arbeid med ny handlingsplan for LHBTI-personer og at vi har gjort det mulig å endre juridisk kjønn gjør at Norge nå kommer ut som det nest beste landet i Europa på rettigheter for LHBTI-personer, forteller Horne til VG.

LES OGSÅ: Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering»

Arbeiderpartiet advarte i 2013 under valgkampen at Norge ville bli et mer «homofiendtlig» land med en borgerlig regjering. Horne, som for øvrig er utdannet butikkslakter, er glad for at de når har motbevist kritikerne, og er homovennlige.

– Homofile og andre LHBTI-personer har aldri hatt en bedre regjering i Norge enn Høyre/Frp-regjeringen.

Horne, som tidligere har reagert på at det brukes homo-eventyr i norske barnehager, forteller at både hun og FrP nå har «modnet».

– Det var en uheldig melding fra meg på Twitter, som jeg har beklaget. Jeg har over flere år modnet i synet på homofile, og det samme har Frp.

Kilde:
Homofile har aldri hatt en bedre regjering enn vår