Hjem Nyheter Norge Norgesturister vil omgås nordmenn – hotell truer med utestengelse

Norgesturister vil omgås nordmenn – hotell truer med utestengelse

5

NORGE En hotell-leder gråter ut i media om påstått rasisme fra turister. Antirasistisk senter ber folk anmelde det de ikke liker.

Illustrasjonsbilde. Foto: Geir83 (CC BY-SA 4.0)/Taremu (CC BY-SA 3.0).

Det er til NRK at hotell-leder Simona-Camelia Aasjord nå gråter ut, etter at flere turister i sommer skal ha vist misnøye med hotellets rasefremmede ansatte.

– Jeg ble lei meg og var sint etterpå, skikkelig sint på den personen, og kanskje sint for ikke å være til stede og forsvare henne der og da, så derfor tenkte jeg at vi må ut i offentligheten og informere flest mulig, sier Aasjord til NRK.

Episoden Aasjord sikter til var da en gjest helst ville betale til en norsk ansatt, påstås det. Hotell-lederen truer videre med å utestenge gjester med «slike holdninger» i fremtiden, ettersom «alle er like mye verdt».

– De har ingenting å gjøre her med slike holdninger, mener Aasjord.

I en melding på Facebook utdyper Aasjord at hotellet har som mål å gi gjestene best mulig service.

Må anmeldes

Fungerende leder for den anti-hvite organisasjonen Antirasistisk senter, Hatem Ben Mansour, oppfordrer alle til å anmelde ytringer de ikke liker.

Til NRK sier den asiatiske ansatte at dette var første gangen noe slikt har skjedd, etter å ha jobbet på stedet i snart et år.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
15 dager siden

Om jeg reiser på ferie til eksempelvis Asia så forventer jeg der å se asiatere, asiatisk kultur, osv. Ikke helvetes flerkultur over alt hvor jeg reiser. Norge er vårt land, vårt hjem, ikke til alles eie.

Kim Larsen
Kim Larsen
Svar til  Nasjonalsosialist
15 dager siden

Helt enig

Johan
Johan
Svar til  Nasjonalsosialist
11 dager siden

Det er bare europeere som skal akseptere å bli fremmede i eget land.

Hans-Simon Dahle
Hans-Simon Dahle
15 dager siden

Det minste en må kunne forlange er at betjeningen snakker forståelig norsk. Jeg hørte den unge damen snakke på NRK og det var så vidt mulig å følge hennes nokså usammenhengende tale. Ikke så rart at enkelte kunder blir utålmodige og frustrerte over ikke å møte etnisk norske, som snakker norsk på forståelig vis.

Roger M
Roger M
15 dager siden

Ikke rart nordmenn blir provosert av flerkulturen og folkeutbyttet. Mer av dette! Si ifra, slå i bordet og aldri aksepter folkemordspolitikken selv om de gråter ut i media.