Hjem Nyheter Norge Norgesturister vil omgås nordmenn – hotell truer med utestengelse

Norgesturister vil omgås nordmenn – hotell truer med utestengelse

5

NORGE En hotell-leder gråter ut i media om påstått rasisme fra turister. Antirasistisk senter ber folk anmelde det de ikke liker.

Illustrasjonsbilde. Foto: Geir83 (CC BY-SA 4.0)/Taremu (CC BY-SA 3.0).

Det er til NRK at hotell-leder Simona-Camelia Aasjord nå gråter ut, etter at flere turister i sommer skal ha vist misnøye med hotellets rasefremmede ansatte.

– Jeg ble lei meg og var sint etterpå, skikkelig sint på den personen, og kanskje sint for ikke å være til stede og forsvare henne der og da, så derfor tenkte jeg at vi må ut i offentligheten og informere flest mulig, sier Aasjord til NRK.

Episoden Aasjord sikter til var da en gjest helst ville betale til en norsk ansatt, påstås det. Hotell-lederen truer videre med å utestenge gjester med «slike holdninger» i fremtiden, ettersom «alle er like mye verdt».

– De har ingenting å gjøre her med slike holdninger, mener Aasjord.

I en melding på Facebook utdyper Aasjord at hotellet har som mål å gi gjestene best mulig service.

Må anmeldes

Fungerende leder for den anti-hvite organisasjonen Antirasistisk senter, Hatem Ben Mansour, oppfordrer alle til å anmelde ytringer de ikke liker.

Til NRK sier den asiatiske ansatte at dette var første gangen noe slikt har skjedd, etter å ha jobbet på stedet i snart et år.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
5 måneder siden

Om jeg reiser på ferie til eksempelvis Asia så forventer jeg der å se asiatere, asiatisk kultur, osv. Ikke helvetes flerkultur over alt hvor jeg reiser. Norge er vårt land, vårt hjem, ikke til alles eie.

Kim Larsen
Kim Larsen
Svar til  Nasjonalsosialist
5 måneder siden

Helt enig

Johan
Johan
Svar til  Nasjonalsosialist
5 måneder siden

Det er bare europeere som skal akseptere å bli fremmede i eget land.

Hans-Simon Dahle
Hans-Simon Dahle
5 måneder siden

Det minste en må kunne forlange er at betjeningen snakker forståelig norsk. Jeg hørte den unge damen snakke på NRK og det var så vidt mulig å følge hennes nokså usammenhengende tale. Ikke så rart at enkelte kunder blir utålmodige og frustrerte over ikke å møte etnisk norske, som snakker norsk på forståelig vis.

Roger M
Roger M
5 måneder siden

Ikke rart nordmenn blir provosert av flerkulturen og folkeutbyttet. Mer av dette! Si ifra, slå i bordet og aldri aksepter folkemordspolitikken selv om de gråter ut i media.