Hjem Nyheter Norge Norsk kvinne dømt for å ha kalt afrikaner «jævla neger»

Norsk kvinne dømt for å ha kalt afrikaner «jævla neger»

17

NORGE En kvinne i 30-årene anker dommen på 14 dagers betinget fengsel og en bot på 10 000 kroner som hun fikk for å ha kalt en afrikaner for «jævla neger».

I følge NRK ble kvinnen ble dømt i tingretten i Skien fordi hun skal ha brukt ordet «neger» på en nedsettende måte. Hendelsen skal ha skjedd på et gatekjøkken i Porsgrunn i desember i 2015.

Kvinnes forsvarer Bjørn Nærum sier til NRK at han synes dommen er streng, og at det er en forskjell mellom hva retten dømmer kvinnen for å ha sagt, og hva hun selv mener at hun sa.

– Det er også litt upløyd mark for hvor grensen går for diskriminerende ytringer og når det er straffbart. Det er klart at noe er uhøflig å si, men her snakker vi om når noe er straffbart, og det er uklart hvor grensen går når det gjelder dette, sier han.

LES OGSÅ: Kvinne ropte «arabiske jævler» til arabere – ble dømt for hatkriminalitet

Den fornærmede i saken, Lamin Samateh, er fornøyd med dommen og sier til NRK:

– Jeg synes dommen er god, og den må få folk som er som henne til å lære å bli bedre, sier han. Han sier han tok saken til retten fordi hans datter ikke skal vokse opp med slike ytringer.

Kilde:
Kvinne dømt for å ha kalt Lamin «jævla neger»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
17 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Hugin
Hugin
5 år siden

Riktig, hun må bli bedre, hun må bli Nasjonal Sosialist, og jobbe for å gjøre Norge Norskt igjenn. Da kan vi få sent disse ulovelige globalist fot soldatene tilbake hvor de kommer fra. Bedre, billigere og mer «humant» og hjelpe dem i sine egne land, enn å ødelegge for begge sider ved å bringe dem hit. Det tjener bare den 1 styrtrike % på, og ikke folkene. Bevar folkeslagene. Bevar kulturene. Bevar rasene og ulikhetene de representerer ved å la folk ha sitt eget land for sitt eget folkeslag.

Hrodebert
Hrodebert
Svar til  Hugin
5 år siden

Du har rett i sak, men desverre er ditt innlegg preget av en rekke pinlige skrivefeil, hvorpå det blir vanskelig å ta deg på alvor. Gjør rett, gjør om.

N S
N S
Svar til  Hugin
5 år siden

Hold kjeft. Det er fullstendig irrelevant at du har rett i sak, ettersom du ikke kan norsk skriftspråk. Lær deg det eller finn på noe annet.

Velden
Velden
Svar til  N S
5 år siden

Dette er virkelig unødvendig. Burde også være av meg å bemerke, men hvordan kan jeg unngå når du sier som du gjør og der er skrivefeil i nylig artikkelnavn.

Også i forhold til det gamle kommentarsystemet så er der ikke rom for redigering. Hugin, og svært mange andre kan sikkert gjøre med stavesjekk i nettleseren, men det er ikke nok. Og sikkert hvordan en kvine kom gjennom.

Jeg skulle gjerne langet ut om dette emnet, men.. Så innmari produktivt for begge sider..

Arne
Arne
Svar til  Velden
5 år siden

Dree budre skmame dree som tekner på retsvkriting mens glbaiostler vtoldar nasjonen.

Det er flott at tenåringer fatter interesse for disse emnene, men dere kastet nettopp bort 3 minutter av livet mitt. Takk.

tony
tony
Svar til  Hugin
5 år siden

Vi har ikke plikt til og hjelpe noen ikke her og heller ikke der de er. Voksne mennesker må lære og klare seg selv lære av sine fei. Hvis dem får hjelp til alle feil dem begår vil det bare forsette og forsette og de vil aldri lære.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Nok en rasistisk anti-hvit dom.

Alexander Nævdal
Alexander Nævdal
5 år siden

Heile saka er ein vits! Har ikkje politi og rettsvesen anna å gjere enn å leike?

Micke
Micke
5 år siden

Vi burde hatt innsamling for henne

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

Rasisme er naturlig. Det er et sunt instinkt. Det, å drepe det artsfremmede for å overleve, er en naturlov blant dyrene i naturen. Avskaffelse av jødeparagrafen slapp artsfremmede parasitter inn i landet, som lever i angst for de naturlige forsvarsmekanismene, som spontant kan aktiveres i vertsbefolkningen til enhver tid med «høygafler og hengeløkker». Hoffjødene er parasitter, som har til oppgave å beskytte alle fremmede parasitter, så hoffjødene kan fastholde makten og finansjødene kan operere uhindret i globalistsynagogen. Enhver rasistisk ytring utfordrer hoffjødene på tronen, og er derfor en trussel imot deres makt. Enhver nordmann i hoffjødenes gapestokk tilsvarer glyksborgerens «krigsbombe… Les mer »

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Negre kaller hverandre «motherf.. niggas and hoes» hele tiden, men for oss er det altså «ulovlig hatkriminalitet». Det er vel også ulovlig å kalle LGBTP-folket faggots, homos and lesbos også nå? Og kalle jøder kikes? Denne PK-konsensusen eller -tvangen er latterlig!

JudasGarSviker
JudasGarSviker
5 år siden

Dømt for å kalle en neger for en neger?

Alexander Nævdal
Alexander Nævdal
Svar til  JudasGarSviker
5 år siden

Å kalle ein spade for ein spade er som å «fornekte holocaust»…eller fortelje sannheten, som det også heiter.

Velden
Velden
5 år siden

Øk «rasismen». De trakasserer fornuftige mennesker og ja jeg trenger ikke liste alt landsforræderne driver med. De har ingen grenser og arbeider intensivt for å gjøre det vanskeligst mulig å ha vettet i behold. De støtter pøbelungdom som herjer i storbyene, mange privatbedrifter gjør det også. Finansielt og materielt. Det er synd at dem drar oss ned på deres nivå, men nå er der lite å tape på noe som er tapt uansett. Pryden av vårt land, våre gater og folk. Gjengjeld tjenesten med «rasistiske» slagord, la veggene marxistene bruker til å spre sin propaganda dekoreres med sannheten. Igjen, tragisk… Les mer »

trackback
5 år siden

[…] Norsk kvinne dømt for å ha kalt afrikaner «jævla neger» Kvinne dømt for å ha kalt Lamin «jævla […]

tony
tony
5 år siden

Kaller alle negere for jævla negere for sende meg i fengsel da 🙂 lykke til

tony
tony
5 år siden

Nezajímá mě, co platidlo černoši myslí