Hjem Nyheter Norden Norsk presse lyver om demonstrasjonen i Göteborg – hevder den var ulovlig

Norsk presse lyver om demonstrasjonen i Göteborg – hevder den var ulovlig

2

LØGNPRESSEN Den norske løgnpressen er i farten igjen, og hevder feilaktig overfor sine lesere at demonstrasjonen i Göteborg var ulovlig.

Det er blant annet Aftenposten som i en artikkel omtaler Den nordiske motstandsbevegelsens demonstrasjon i Göteborg som «ulovlig». Dette fordi man ikke hadde meddelt politiet eller søkt om tillatelse.

På spørsmål om hvorfor politiet ikke stoppet demonstrasjonen, uttalte pressetalskvinne Jenny Widén til Göteborgsposten, at demonstrantene ikke har brutt noen lover eller regler, og at man får fortsette så lenge man ikke forstyrrer offentlig ro og orden.

– Har man søkt om tillatelse så har man rett til å stå og gå først, dersom det kommer ikke-godkjente demonstranter som vil være på samme plass. I tillegg har man også økte muligheter fra politiets side til å beskytte om det skjer voldsomheter.

Norske medier gjorde for øvrig nøyaktig det samme etter Motstandsbevegelsens demonstrasjon i Kristiansand i sommer. Demonstrasjonen ble også da omtalt som «ulovlig» til tross for at retten til å demonstrere er nedfelt i Grunnloven. At demonstrasjonen var lovlig, ble også forsvart av den profilerte advokaten John Christian Elden.

Kilder:
Därför stoppade inte polisen nazidemonstrationen
Ulovlig nazimarsj i Göteborg

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Motstandsmann
Motstandsmann
5 år siden

Løgnpressens modus operandi: Forlede og manipulere folket.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Regn med forvrengninger og løgner når PK-media omtaler slike aksjoner. Deres oppgave er å sverte nasjonalistisk inspirert politikk så godt de kan, konsekvent omtale deltagerne som «nazister» eller «nynazister» og da er signaleffekten til normiene at slike folk må en ikke røre ved av frykt for smitte, o. lign. Og de kan jo smitte om en lytter til argumentene! Huff da..