Hjem Nyheter Norge Norsk selvhatende influenser opprørt over egen raserenhet – oversvømmes av pro-hvite kommentarer

Norsk selvhatende influenser opprørt over egen raserenhet – oversvømmes av pro-hvite kommentarer

21

ANTI-HVIT En kvinnelig norsk influenser som ble opprørt over DNA-testen sin har fått massevis av pro-hvite kommentarer.

Den norske «influenseren» Cornelia Grimsmo. Skjermdump: YouTube.

Norske Cornelia Grimsmo – som i inneværende år kan betegnes som en såkalt influenser, med sine mer enn 200 000 YouTube-abonnenter, gjennomgikk for noen uker siden en DNA-test for å finne ut av sin opprinnelse.

Nylig ble testresultatene hennes klare, noe hun delte med publikum i en video hun la ut på søndag.

I følge testen var hun 67 prosent skandinavisk, 24 prosent skotsk, irsk og walisisk og 9 prosent finsk.

Selv syntes hun resultatet var kjedelig og ble noe opprørt.

– Jeg er så sykt hvit […] Neeei, jeg hadde håpet på at det var litt sånn, asiatisk eller afrikansk, sier Grimsmo i videoen.

– Ok, 100 prosent fra Nord- og Vest-Europa, det kunne ikke vært kjedeligere enn det, fortsetter hun.

Hun mener også at bestemoren har noen mørkere trekk, og håpet derfor på spanske eller italienske aner.

Hennes anti-hvite holdning har ikke blitt tatt godt imot av publikum, som i skrivende stund har gitt over 2 900 tomler ned og bare 593 tomler opp.

Alle toppkommentarer er dessuten pro-hvite og oppmuntrer henne til å slutte med selv-hatet og heller være stolt av sin nordeuropeiske opprinnelse.

Les også:
FILM: Hvorfor raseblanding blir presset på hvite kvinner
FILM: Anti-skandinavisk reklamefilm slår tilbake på SAS
FILM: Det er fremdeles OK å være hvit
Hvitt Folkemord

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
21 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Jan-Christopher
2 år siden

Mon tro om hun ikke bare kopierer hun negeren som ikke var neger i det hele tatt? ?

Robert
Robert
2 år siden

Hadde hvite menn og kvinner lært seg i tidlig alder hva vårt folk har oppnådd innen medisin, teknologi, filosofi, kunst, litteratur og historie ville vi ikke hatt selvhatende individer som dette. Desverre er dette informasjon som ikke læres ut i den offentlige skolen, da den offentlige skolen ikke lenger handler om læring, men om politisk indoktrinering. Kvinner er ofte svært mottakelige for denne type sosial signalering – det er ikke tilfeldig at vi har sett denne type videoer også fra andre hvite kvinner tidligere – det handler ofte om et forsøk på å finne en form for tilhørighet og trygghet.… Les mer »

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Det er ikke til å tro, men slik er mange norske kvinner idag.. De misliker eller hater det faktum at de er HVITE, NORDISKE og vakre(mange av den iallfall), og ønsker heller at de var en smule negroide/mulatter, for de er jo så sexy.. Eller kanskje ønsker de at de hadde en liten andel jøde-DNA, for jødene er jo så smarte og morsomme.. Men heldigvis er der en hel del norske/nordiske damer som er stolte av sitt opphav og som ikke ønsker å bli erstattet av brune og svarte, og slett ikke kan tenke seg å raseblande. Og takk for… Les mer »

Einar O
Einar O
2 år siden

Det er pinlig å se hvordan en del fra yngre generasjon, og da spesielt jenter, har blitt så lett manipulert av all anti-hvit propaganda som spys ut jevnlig i media og samfunnet. Det er en villedet generasjon på kollisjonskurs.

Katrine
Katrine
2 år siden

Har dessverre sett mange lignende videoer fra hvite kvinner i andre land også. Det er ikke så vanskelig å forstå hvorfor de tenker slikt, med tanke på hvordan hvite blir behandlet på mainstream sosiale medier disse dager. Hvis man ikke har skyldfølelse og selvhat for å være hvit, så er man automatisk rasist. Og Gud forby at man har noe stolthet av hvor man er fra. Folk blir jo hjernevasket av slikt.

Heimdal
2 år siden

Blir samme som med svenske jenter som steker huden i solarium, fyller leppene, pumper frem større bakende, farger håret, ring i nesa og gebrokker språket for å gjøre seg lik de importerte folkegruppene. Så kan de rope ut å belære at «vi er alle like!» på sine blogger – ved å forkaste sitt eget genetiske utseende og dermed -gjøre- seg like.
Tipper foreldrene er veldig stolte.
«Afrikanisering» er den store fitnessmotetrenden i Europa, der bloggere og influensere som jenta i artikkelen her er frontsoldatene i bekjempelsen av europeiske folkeslag ved å indoktrinere og påvirke yngre generasjoner til genetisk selvhat

Christian L
Christian L
2 år siden

Det samme med et familiemedlem også, like hjernevasket til å avsky sin egen opprinnelse. Snakker bare dritt om hvite og forstår ikke hva med historien vår det er å være stolt av, eller hvorfor det er så viktig å gjøre motstand mot folkemord på eget folk. Helt blåst er hun. Og forguder alt og alle som ikke er hvite, farger håret sitt mørkt, brunkrem i trynet (blackface?), ikler seg afrikansk-inspirerte klær og snakker gebrokkent. Jeg skjems, og flere andre i familien skjems.

enmann
enmann
2 år siden

At hvithet er «kjedelig» er et slags underbevisst budskap i jøde-film og TV.

Fantomet
Fantomet
Svar til  enmann
2 år siden

Helt korrekt. Det man har fjernsynet til, styrer mange mennesker uten dem er klar over det. Et motbydelig angrep på underbevisstheten. Har vært en helt utrolig forandring på alle områder siden folk fikk en firkantet sak inn i sine hjem. Svart magi ville man kalt det i en snart svunnen tid.

Håkon
Håkon
2 år siden

For et jævlig tragisk kvinnemenneske.
Brainwashing – Its real.

No White Guilt
No White Guilt
2 år siden

Et lite tips til henne er å smøre ansiktet med svart skokrem og overdrive litt med den røde leppestiften. Gjerne et bein i nesa også, og barber like gjerne vekk hele håret. Øyenbrynene…de kan være som de er. Helt topp for selvfølelsen.

Arno
Arno
2 år siden

Takk til Robert for videolenken! Denne bør alle se. Forklarer på en utmerket måte hva som feiler flertallet av kvinnene – deres nedbrytende innflytelse på en nasjon, dersom de slippes fritt, slik de er blitt i våre vestlige land. Dette forsøkte jeg å forklare i et tidligere innlegg her på forumet, men fikk liten respons på det. Det ligger i kvinnens gener å være «politisk korrekt». Bare en liten del av dagens kvinnene klarer å undertrykke dette. Disse fortjener vår fulle respekt og støtte, og de må ikke ta denne videoen som et angrep på seg også. Det er (((de)))… Les mer »

Arno
Arno
Svar til  Arno
2 år siden

Rettelse:
Merk spesielt det som sies fra 8:02 – skulle der stått.

Steinar
Steinar
Svar til  Arno
2 år siden

Veldig bra

Steinar
Steinar
2 år siden

På globalt plan er hvite en minoritet. En minoritet som i tillegg blir forsøkt forminsket ved masseinnvandring og oppfordring til raseblanding. Det kalles folkemord, og kanskje det eneste folkemord i historien som er heiet frem av det folk folkemordet er rettet mot, takket være medienes manipulative kraft, og da selvfølgelig (((de))) som står bak disse medier.

Arjuna
2 år siden

Firmaet som vedkommende benyttet seg av (og som sponser henne og har en medfølgende rabattkode for sine følgere fra) for å gjennomføre testen er for øvrig israelsk og denne er forbudt i blant annet Frankrike. Videre fraråder Helsedirektoratet og Bioteknologirådet å benytte seg av tjenestene til Myheritage da sistnevnte ikke kan svare tilfredsstillende på hvordan de behandler prøvene (blodet) de får inn og dataene som de utarbeider. Så hun er i hvert fall i en etisk, om ikke juridisk, gråsone.

https://www.nrk.no/norge/helsetesten-du-kan-fa-pa-nett-er-forbudt-for-norske-selskaper-a-selge-1.14690205

The Goyim Knows!
The Goyim Knows!
Svar til  Arjuna
2 år siden

Never trust the (((happy merchant)))!

Sigøynerkongen
Sigøynerkongen
2 år siden

Dette er jo bare tragisk.

Fantomet
Fantomet
2 år siden

Trist. Stakkars jente, blitt mentalt voldtatt fra hun lærte å gå angivelig. «Kabbala» fjernsyn-«sitcoms», umoralske og/eller mindre smarte lærere, svake foreldre osv. Kan være så mangt.. Et tydelig resultat av det syke samfunnet man nå befinner seg i. Vår tids sivilisasjon løper ut i et nytt barbari – av mangel på ro…

Fantomet
Fantomet
2 år siden

Her må de nasjonalsinnede og mer innsiktsfulle kvinnene komme på banen, hjelpe til og forhindre mer selvhat blant unge jenter. Også bare bruke nordisk eller bare hvit isteden for «pro-hvit» gjerne også.

trackback
1 år siden

[…] Dagens video: Psykologi – Hvitt selvhat Gal professor mener hvite bør begå kollektivt selvmord Norsk selvhatende influenser opprørt over egen raserenhet – oversvømmes av pro-hvite kommentarer Ekstrem selvhatende Hollywood-skuespiller: «Hvite gamle menn som jeg skal holde kjeft og lytte» […]