Hjem Nyheter Norge «Norsk statsborger» siktet for drapet på 13-årige Sunniva

«Norsk statsborger» siktet for drapet på 13-årige Sunniva

9

JÆREN En 17 år gammel «norsk statsborger» er siktet for det mye omtalte drapet på den 13 år gamle jenta Sunniva Ødegård. [ Sist oppdatert: 11.35 ]

En 17 år gammel mann, som av politiet oppgis å være «norsk statsborger», er siktet for drapet på 13 år gamle Sunniva Ødegård. 17-åringen er bosatt på Varhaug og er en kjenning av politiet, men nekter for å ha noe med drapet å gjøre. Han erkjenner dog å ha vært på stedet hvor 13-åringen ble funnet.

– 17-åringen er kjent for politiet, men ikke for voldssaker, sier politiet i pressebriefen politiadvokat Herdis Traa.

17-åringen meldte seg selv til politiet som vitne, men ble senere pågrepet og siktet. Ifølge politiet er det omfattende etterforskning og vitneavhør som har ledet til pågripelsen. 17-åringen vil bli varetektsfengslet i løpet av tirsdagen.

Politiet har enn så lenge ikke gått ut med den siktede 17-åringens etnisitet, foruten om at han var en «norsk statsborger».

OPPDATERING 11.35:

Avisen VG omtaler nå den siktede som «etnisk norsk». Hvor den nye informasjonen kommer i fra, nevnes ikke.

Funnet drept 150 meter fra sitt hjem

Det var klokken 03.09 natt til mandag at den 13 år gamle jenta Sunniva Ødegård ble funnet død på en sti 150 meter fra huset der hun bodde på Varhaug.

13-åringen hadde vært på besøk hos en venn og kom ikke hjem til avtalt tid. Faren forsøkte da å ringe flere venner av 13-åringen, før han selv gikk ut for å lete og støtte på en politipatrulje som han så varslet.

Ifølge flere medier så skal Sunniva like før drapet ha pratet med sin 14 år gamle kjæreste på telefonen, da hun plutselig skal ha uttalt «Nå er jeg hjemme. Shit!» hvorpå samtalen ble brutt.

Da politiet fant Sunniva cirka 150 meter fra sitt hus, hadde hun skader, og politiet innledet drapsetterforskning umiddelbart.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
enmann
enmann
3 år siden

Å ha statsborgerskap er jo ifølge VG å være etnisk norsk så…?

Terje Andreassen
Terje Andreassen
Svar til  enmann
3 år siden

Har man norsk pass, så er man norsk. Dere har en stor jobb foran dere hvis dere skal utrydde/depotere alle som ikke er 100% arisk

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Terje Andreassen
3 år siden

Terjes mongis-logikk: «Vikingene hadde ikke norsk pass. Harald Hårfagre var altså ikke norsk.» Hohoho, den tenker jeg satt, ler mongis-Terje med seg selv og trykker «post kommentar».

Terje Andreassen du har så føkkings lav IQ at du får en khat-tyggende somalier til å ligne en rakettforsker.

Kan du ikke leie deg en kabriolet og ta deg en tur til Danmark for nyte multikulturen denne sommeren, du som er en så storartet muslim- og jøde-sleiker:

https://resett.no/2018/08/01/migranter-i-danmark-kun-et-steinkast-borte/

Terje Andreassen
Terje Andreassen
Svar til  Anonymsurfer
3 år siden

Vær mann nok til å oppgi ditt navn, når du bruker slike ord om en du ikke vet noe om, skal ikke engang synke til ditt nivå

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Terje Andreassen
3 år siden

Her er jeg i favoritt-t-skjorta mi:

https://goo.gl/images/AH4LdP

…Er blitt litt solbrendt de siste dagene skjønner du.

God bedring, sleiker;)

Mvh
Anonym Surfer ??

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Vi får vel se hva som siver ut om drapsmannens etnisitet, slik det også tok tid før den afghanske «asylsøkerens» identitet i drapssaken i Finnmark nylig ble kjent. Om det nå viser seg at den unge drapsmannen av unge, vakre Sunniva er en av «våre nye landsmenn» må det vel demre for folk hva slags berikere våre forræderske politikere har sluppet inn i landet. Eller kanskje ikke? Benekting av fakta er en potent selvforsvarsmekanisme.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
3 år siden

Kan godt hende det er en etnisk norsk gærning. Er så mange kids som er føkka i hode nå om dagen. Særlig om knark er med i bildet.

s.hugen
s.hugen
Svar til  Anonymsurfer
3 år siden

kanskje Sunniva elsket berikere, hva vet vi om det…

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  s.hugen
3 år siden

Kanskje hun trodde hun var det, …men isåfall var hun hjernevasket av det onde pk-regimet/PST.

Uansett så kan det være at gjerningspersonen er en sinnsforvirret etnisk norsk ungdom, og det er alltid kontraproduktivt for oss nasjonalsinnede å spekulere høyt før vi vet noe med sikkerhet.