Hjem Artikler Norske arbeidstakere sliter i det moderne arbeidslivet

Norske arbeidstakere sliter i det moderne arbeidslivet

2

KULTURMARXISME Norske arbeidstakere kan ikke komme seg fort nok ut av arbeidslivet, viser en undersøkelse Respons Analyse har gjort på oppdrag fra VG. Pensjonisttilværelsen lokker stadig flere, og i særdeleshet kvinner.

Foto: Rawpixel.com / Shutterstock / NTB scanpix

En undersøkelse som Respons Analyse har gjort på oppdrag fra VG viser at 64 prosent av kvinnene som er spurt, mot 57 prosent av mennene, gleder seg til å slutte i jobben og bli pensjonister. Ifølge Per Erik Solem, psykolog og forsker ved Oslo Met, så er det å slippe å forholde seg til faste tider og slippe å være underlagt et fast regime som gjør utslaget for de fleste spurte.

Tallene er stabile og konsistente med en undersøkelse som ble gjort i 2010. En markant forskjell er imidlertid at antallet kvinner som ønsker seg ut av arbeidslivet har økt betraktelig.

Slik skulle det imidlertid ikke være. Men med kapitalmaktens iboende hybris og streben etter uendelig vekst, og angrepet på den tradisjonelle kjernefamilien og kjønnsrollemønster, så var emansiperingen av kvinner imperativ. Kapitalismen trengte flere konsumenter, og hånd i hånd med fremveksten av liberalismen og individualismen ble en ubalanse i samfunnstrukturen, og i sosiale relasjoner mellom menn og kvinner, etablert. Marxisme og kapitalisme er begge materialistiske enheter, den menneskelige faktoren ignoreres, derfor et slikt resultat. Menneske og natur er ikke lengre i harmoni.

2
Delta i debatten

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
ArniProverbs 26:11 Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

De hardeste angrepene har vært mot kvinnene, som har blitt forført til å prioritere «karriere» og «frigjøring» på bekostning av tradisjonelle feminine verdier og oppgaver, som å stifte famile/få barn, og ha omsorg for hjem og familie. Mennene har i stor grad tillatt og oppmuntret til dette, og begge parter høster nå fruktene av denne utviklingen, i form av skilsmisser, ulykkelige fraskilte, og ulykkelige barn, selv om mange lykkes i å reparere en del av skadevirkningene.

Arni
Arni

Nei, de hardest angrepne er nok de 600.000 norske barn som har blitt brutalt drept/myrdet før de ble født, og som i dag ville ha utgjort mye av det vi idag mangler, hvis det ikke hadde vært for fosterdrapsloven som ble ført i pennen og innført av aschkenazi-jødinnene Karin Heiberg (Karin Stoltenberg) og Gro Harlem.