Hjem Nyheter Norge Norske homoseksuelle sentrale i internasjonalt pedofilnettverk

Norske homoseksuelle sentrale i internasjonalt pedofilnettverk

9

PEDOFILI En politietterforskning av et pedofilt homoseksuelt ektepar har ført politiet til et norsk pedofilnettverk som er en del av et større internasjonalt miljø av pedofile, hvor norske homoseksuelle er sentrale.

Illustrasjonsbilde: Ddees.com

Politiet har i fem år etterforsket det som de er sikre på er et norsk pedofilnettverk som er en del av et større internasjonalt miljø hvor norske homoseksuelle er sentrale.

Det var etter at en bekymret mor kontaktet politiet etter å ha overhørt sitt barn snakke med en venn om at en voksen underholdningsartist på hobbyforeningen guttene tilhørte hadde befølt ham at politiets etterforskning begynte. Etter at politiet tok beslag i datautstyr hos underholdningsartisten og hans homoseksuelle partner har de funnet millioner av overgrepsbilder og -filmer av unge gutter.

Datautstyret som er beslagtatt er imidlertid for avansert kryptert til at politiet har kunnet få tilgang til hovedparten av materialet – kun 20 prosent har blitt undersøkt.

Les mer: Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili

Mer enn ti nordmenn er identifisert, men kun tre menn er siktet i saken. Tre er siktet for oppbevaring av materiale med overgrep mot barn, en mann i Rogaland er siktet for fysiske overgrep mot to gutter under 14 år,  og en av de tre er siktet for seksuelt krenkende oppførsel mot barn.

Ifølge NRK har flere av mennene jobber eller fritidsverv hvor de har «utstrakt kontakt» med unge gutter. Flere av mennene tilknyttet nettverket er straffedømte for seksuelle overgrep mot barn eller oppbevaring av overgrepsmateriale.

«Barnetoget», Oslo Pride 2019.

Underholdningsartisten, som nå er i 50-årene, erkjenner seksuell krenkelse mot de to guttene, hvilket var startet på etterforskningen. Til siktelsen knyttet til det elektroniske beslaget beskyttet av avansert kryptering, erkjenner han dog ikke straffeskyld. Han benekter også å være en del av et nettverk.

– Det er ingenting i bevisene som tyder på det, bortsett fra diverse chatteforum som er av en relativt bagatellmessig art. Men saken som sådan har avdekket et ganske betydelig nettverk av pedofile som blant annet har skjulte symboler og symbolikk som ikke mannen i gata vet hva betyr, for å signalisere at de har den legningen, sier underholdningsartistens advokat Thomas Klevenberg til NRK.

En annen anklaget pedofilring som skal ha brukt hemmelige symboler er ligaen bak den beryktede Pizzagate-skandalen, som har koblinger til det demokratiske partiet i USA og valgkampsjefen til Hillary Clinton. «Pizzagate» ble umiddelbart anklaget av massemedia for å være «fake news» og gikk raskt ut av nyhetsbildet.

Den siktede ektemannen erkjenner straffeskyld for nedlasting og besittelse av det beslaglagte materialet, sier hans advokat til NRK.

Uniformerte politimenn, Oslo Pride 2019.

Underholdningsartisten ble tidlig på 2000-tallet tre ganger anmeldt for å ha befølt unge gutter – blant annet på et idrettsarrangement –, men alle sakene ble henlagt. Hans homoseksuelle partner har vært fotballdommer for barn.

Ifølge NRK består pedofilnettverket av svært datakyndige pedofile, hvorav flere jobber med datateknologi. Mange har også hatt verv i miljøer hvor det er mange barn.

Les mer: Hva vet du om homolobbyen? Les deg opp her!

Til NRK sier politioverbetjent Fredy Salazar, som leder e-sporgruppen i Oslo politidistrikt, at de beslaglagte datamaskinene er så avansert kryptert at politiet selv etter fem år ikke har klart å åpne mer enn 20 prosent av det. For å analysere de 20 prosentene de har fått tilgang til måtte politiet også anskaffe nytt utstyr for flere millioner kroner.

Ifølge politiets etterforskning av databeslaget tilhører det en internasjonal organisasjon som har vært aktiv siden 1990-tallet, «BoyLove». Ifølge Salazar har flere nordmenn i nettverket som nå rulles opp hatt ansvarsposisjoner i «BoyLove».

– Vi har sett at de har kommunisert med lederne i organisasjonen i utlandet, sier Salazar til NRK.

Til Aftenposten sier politiadvokat Christian Hatlo at de to homoseksuelle mennene planla å opprette et barnehjem i utlandet.

– I materialet som ble beslaglagt i 2014 kom vi over dokumenter om at de to planla å starte et barnehjem i utlandet, sier Hatlo.

Det homoseksuelle ekteparet «[knyttes til] 79 mulige fornærmede norske gutter i barneskolealder», som nå er voksne.

Strafferammen for oppbevaring av overgrepsmateriale er tre års fengsel, uavhengig av omfang. Én av mennene har blitt løslatt fra varetekt, mens den andre sitter frivillig i varetekt for å bli ferdig med den tre år lange straffen.

– Vi setter spørsmålstegn ved at strafferammen for besittelse av så store mengder overgrepsmateriale bare er tre års fengsel, sier Christian Hatlo til Aftenposten.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Nordboer
Nordboer
3 år siden

Sitter det noen større fisker bak og det er grunnen til at politiet ikke har «klart» å knekke den «avanserte krypteringen»?

Anonymous
Anonymous
3 år siden

Homolobbyen har tydelige og klare koblinger til pedofili, og det i hele sin historie! De grunnleggere, ledere, aktivister, eller tilhengere av denne homolobbyen, har åpent forsvart og forsøkt å normalisere nettopp pedofili. Flere har vært tilknyttet pedofile interesseorganisasjoner, og tilogmed dømt for nettopp pedofili! Dessverre har noen latt seg lure av dette sirkuset med farger, ballonger og tale om «love is love». De tror det kun handler om homofiles rettigheter til å være homofil, «de må jo få lov til å være homo», …men dette var nå en rett de allerede hadde FØR dette sirkuset startet! Folk har latt seg… Les mer »

Martin
Martin
Svar til  Anonymous
3 år siden

Bra innlegg! Takk for at du tar deg bryet å dele lenkene, kamerat!

Steinar
Steinar
Svar til  Anonymous
3 år siden

Faens kvalme pedofile, og faens møkk til bærere av deres agenda. Knus homolobbyen!

Thyra
Thyra
Svar til  Anonymous
3 år siden

Den gut skal tidlig krøkes, som bli bra for «boylove» SVINA!

Martin
Martin
3 år siden

Hvor er Lars og Assgaut nå? Vi har hatt rett hele tiden! Innrøm det!

Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

«Love is Love», sa pedofilen og viftet med regnbueflagget: https://www.bitchute.com/video/7bhSwWwvHUY9/

Birgitta
Birgitta
3 år siden

Ja , tenk at det bare er frihetskamp som analyserer denne oppsiktsvekkende saken som NRK meldte om.
Kommentarene har glimret med sitt fravær .
De er vel i Pride-rus fremdeles og tåler ikke sannheten som kommer frem !!

Espen Johansen
Espen Johansen
3 år siden

for noen griser , men who loves boys , ikke at jeg skal dømme men noen må si ifra når det er nok