Hjem Nyheter Norge Norske sionister donerte én million til jødiske okkupanter

Norske sionister donerte én million til jødiske okkupanter

SIONISME Norsk sionist-organisasjon donerer én million kroner til jødiske okkupanter på Vestbredden. En direkte protest mot FN, forteller en talsmann.

Det var sionist-organisasjonen Karmel-instituttet som i vinter startet en innsamlingsaksjon til støtte for nybygging av ulovlige bosettinger i området Samaria på Vestbredden. Organisasjonen er kristen-sionistisk og anser at jødene er «guds utvalgte folk» og at Israel er «profetienes oppfyllelse».

John Skåland fra Karmel-instituttet forteller til Fædrelandsvennen at innsamlingsaksjonen var en protest mot FN, og for å støtte jødiske interesser på Vestbredden. Pengene ble overlevert i kontanter forrige uke av Skåland og andre medlemmer av organisasjonen.

Et palestinsk barn arresteres av det israelske regimet.

Rådgiver ved Norsk Folkehjelp, Ingvild Skogvold, forteller til avisen at hun anser at slike innsamlinger burde være forbudt, da de bidrar økonomisk til å øke byggeaktivitetene i okkuperte områder. FNs sikkerhetsråd har tidligere uttalt at de israelske bosettingene bryter mot internasjonal lov, og har krevd full stans i byggingen.

Den jødiske okkupanten Motti Isak var den som tok imot pengene fra Skåland. Isak forteller han er rørt over å få gaven, og passer naturligvis på å nevne «holocaust» i samme slengen.

Kilde:
Overrakte én million i kontanter til ulovlige bosettinger