Hjem Nyheter Norge Norske sionister donerte én million til jødiske okkupanter

Norske sionister donerte én million til jødiske okkupanter

4

SIONISME Norsk sionist-organisasjon donerer én million kroner til jødiske okkupanter på Vestbredden. En direkte protest mot FN, forteller en talsmann.

Det var sionist-organisasjonen Karmel-instituttet som i vinter startet en innsamlingsaksjon til støtte for nybygging av ulovlige bosettinger i området Samaria på Vestbredden. Organisasjonen er kristen-sionistisk og anser at jødene er «guds utvalgte folk» og at Israel er «profetienes oppfyllelse».

John Skåland fra Karmel-instituttet forteller til Fædrelandsvennen at innsamlingsaksjonen var en protest mot FN, og for å støtte jødiske interesser på Vestbredden. Pengene ble overlevert i kontanter forrige uke av Skåland og andre medlemmer av organisasjonen.

Et palestinsk barn arresteres av det israelske regimet.

Rådgiver ved Norsk Folkehjelp, Ingvild Skogvold, forteller til avisen at hun anser at slike innsamlinger burde være forbudt, da de bidrar økonomisk til å øke byggeaktivitetene i okkuperte områder. FNs sikkerhetsråd har tidligere uttalt at de israelske bosettingene bryter mot internasjonal lov, og har krevd full stans i byggingen.

Den jødiske okkupanten Motti Isak var den som tok imot pengene fra Skåland. Isak forteller han er rørt over å få gaven, og passer naturligvis på å nevne «holocaust» i samme slengen.

Kilde:
Overrakte én million i kontanter til ulovlige bosettinger

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

Finansjødemafiaen i Midtøsten er det FALSKE Israel, som har stjålet min identitet fra bronsealderen. John Skåland kan sette pengene inn på min bankkonto. Jeg er nemlig EKTE israelitt, fra de ti tapte stammene, som dro over Kaukasus i Bronsealderen. BEVIS: https://youtu.be/_zSUU6SDdkI

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Matthæus 19,24:
Ja, jeg siger jer, det er lettere for en kamel at komme igennem et nåleøje end for en kristen-sionist at komme ind i Guds rige. (Fri tolknining)

Antisemitt
Antisemitt
5 år siden

Kall meg en sild og putt meg i lake, visst søren er dem ikke like kvalmende som alltid. «Karmel-bevegelsens hovedoppgave er å peke på profetienes oppfyllelse i Israel i dag, og rope det ut både i Norden og i Israels land. «Vær realist! Tro på underet!» – slik David Ben-Gurion uttrykte det i 1948 – «Ta konsekvensene av at Bibelen har rett».» og selvfølgelig, «Rent praktisk vil vi utføre vårt opdrag på denne måten: Vi søker å utbre kjennskap til Bibelen, dens land og folk, og skape kontakt mellom jøder og kristne, mellom Israel og Norden. I skrift og tale… Les mer »

trackback
5 år siden

[…] Norske sionister donerte én million til jødiske okkupanter Overrakte én million i kontanter til ulovlige […]