Hjem Nyheter Norge NRK barne-TV lærer barna om sex, onani, utløsning og kondomer

NRK barne-TV lærer barna om sex, onani, utløsning og kondomer

3

 KULTURMARXISME  I et nytt avsnitt av barneprogrammet Newton på NRK lærer barna om sex, onani, prevensjonsmidler og utløsning.

Kopiavafp000849650-HeTWkcoKyo-640x360

NRK-programmet Newton, som sendes rett etter barne-TV, samt på barnekanalen NRK Super – har i en serie om puberteten et helt avsnitt dedikert til emnet sex.

Med hjelp av visuelle hjelpemidler som dukker, nærbilder av kjønnsorganer og erigerte peniser, og annet – forklarer programleder Line Jansrud detaljert om alt ifra sex, til onani og utløsning.

Programmet avsluttes med at Jansrud forklarer barna at man må huske å bruke prevensjonsmidler dersom man skal ha sex «bare fordi det er godt».

Avsnittet kan ses HER.

Kilde:

Newton lærer barn om sex og forelskelse

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
trackback
1 år siden

[…] pedofile Sterke reaksjoner på «barnebok» om pornografi Munchmuseet fremmer pervertert kunst NRK barne-TV lærer barna om sex, onani, utløsning og kondomer Dansende kjønnsorganer i svensk «barne-TV» Lederperspektiv #13: Hva er homolobbyen? […]

trackback
7 måneder siden

[…] Les også: NRK markedsfører obskønitet til barn i sin nye serie «Unormal» Dekadanse og perversitet i barneprogram på NRK NRK lærer barn å spise avføring NRK barne-TV lærer barna om sex, onani, utløsning og kondomer […]

trackback
7 måneder siden

[…] LES OGSÅ: NRK barne-tv lærer barna om sex, onani, utløsning og kondomer […]