Hjem Nyheter Norge NRK dundrer på med homopropaganda – på barnekanalen

NRK dundrer på med homopropaganda – på barnekanalen

11

KULTURMARXISME Statskanalen har den seneste tiden sluppet flere programmer på sin barnekanal for å normalisere og popularisere homoseksualitet, og samtidig forsøke å knuse naturlig motstand mot homolobbyen.

Folkefiendtlige NRK dundrer på med kulturmarxistisk homopropaganda, og har nylig sluppet flere program på barnekanalen NRK Super, som har barn i alderen to til tolv som sin målgruppe, med temaer som: «Slik vet du at du er homofil» og «Hvordan fortelle at du er skeiv?».

Samtlige programmer er sluppet under Newton-paraplyen, som skal være såkalte faktabaserte, lærerike og vitenskaplige programmer. Programlederne er Lydia Giselmann og innvandreren Stian Sandø, som begge er aktivt poserer med prideflagg og lignende på sosiale medier.

I avsnittet «Slik vet du om du er homofil» løftes homolobbyens flagg, det såkalte regnbueflagget, frem som noe særdeles positivt og en av programlederne spøker også om at man burde avskaffe alle andre flagg og kun bruke homoflagget. Videre påstås det at homoseksualitet er medfødt, og at det er minst like vanlig og naturlig å være biseksuell og homoseksuell, som det er å være heteroseksuell.

Gjest i avsnittet er en homoseksuell mann ved navn Martin, som forteller om hvor hvordan hans mor gråt da han fortalte at han var homoseksuell, hvorpå programlederne ler rått av morens reaksjon. Man hevder også at det er veldig vanskelig å stå frem som homoseksuell i Norge i dag, og mener dette dels er på grunn av hetero-propaganda i underholdningsindustrien.

– Det er alltid sånn prinsessa kysser en gutt, kan programleder Stian Sandø meddele.

Å fremme heteroseksualitet i film er noe negativt, anser NRK-programlederne.

At noen har negative holdninger til seksuelle avvikelser, hevder programlederne kommer av «uvitenhet, fordommer og frykt for det som er anderledes». De forsøker også å skremme og stigmatisere sine normale unge tittere gjennom å understreke at vi har et lovverk som beskytter seksuelle minoriteter, og at det er straffbart å bruke ord som «homse» eller «lesbe».

Avslutningsvis får man høre Kong Harald føre frem liberal homopropaganda i en tale, og se bilder fra dekadente pride-parader. Gjesten Thomas runder av med å konstatere at seksuelle avvikelser er en «gave» og oppfordrer samtidig seerne (barna som titter på, red. anm.) til å «eksperimentere med sin egen seksualitet», hvorpå programlederne konstaterer at dersom noen har innsigelser så er det «de som har problemer med sine egne holdninger».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
11 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Robert
Robert
3 år siden

Har ikke betalt TV-lisens på snart ti år, nå husker jeg plutselig hvorfor. Fra neste år blir det som kjent ikke lenger mulig å slippe å betale lisensavgift, da lisensen overføres til skatteseddel og alle husstander i Norge blir tvunget til å betale straffeavgift til NRK. Jeg er med dette redd for det vi nå ser bare er begynnelsen, når NRK uansett er sikret milliardinntekt fra norske skattebetalere hvert år, blir terskelen – om mulig – enda lavere for å produsere denne type kulturmarxistisk søppel og folkefiendtlig propaganda. Å lage «barneprogram» med denne type innhold er ikke annet enn satanisk.… Les mer »

Oystein
Oystein
3 år siden

«Gjesten Thomas runder av med å konstatere at seksuelle avvikelser er en «gave» og oppfordrer samtidig seerne (barna som titter på, red. anm.) til å «eksperimentere med sin egen seksualitet» ???

Jeg tviler aldri på noe som blir skrevet her men oppfordret de faktisk barn til å eksperimentere med sex?
Det må da for FAEN være ulovlig?

Gleder meg til den nye folkedomstolen!!!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Pro-homo aktivistene gir seg ikke før ALLE har omfavnet LHBTP-avviket, i kjærlighetens navn, og all «homofobi» er blitt bannlyst ved lov, som det jo allerede delvis har blitt(såkalt hatkriminalitet). Jøden – og hans far djevelen, kfr Joh 8.44 – slikker seg om munnen og konstaterer at Norge og andre hvite samfunn er på stø kurs mot kaos og undergang, og at lydige goyim gjør jobben for dem, som her i NRK Super.

Martin
Martin
3 år siden

Hårreisende. En generasjon på kanten av stupet.

Stig
Stig
3 år siden

Jeg har ingenting imot homofile, homofili var forbudt i Norge frem til 60-70 tallet på grunn av folkehelsen. Idag er teknologi og sikerhet god nokk til at homofile forhold mellom menn kan toloreres. Jeg tror også mange homofile menn er stolt over sin rase og kulturhistorie. De homoene som går i pride og fremmer denne legningen overfor barn er egentlig en knøtte minoritet av homser.

Motstandsmann
Motstandsmann
Svar til  Stig
3 år siden

Jo, en svært høylydt og toneangivende minoritet, som har en ekstremt destruktiv innflytelse over vårt folk.

Dr.Phil
Dr.Phil
Svar til  Stig
3 år siden

Love is Love, sa pedofilene og lokket småbarna med sirkus.

https://imgur.com/a/Q0mgNlz

Grønne
Grønne
3 år siden

Vi er uløselig bundet til vår identitet som mennesker, men vi har liten kontroll over andre menneskers adferd. Hva andre mennesker gjør er derfor et direkte hinder for individets behov for å definere seg selv, og vi kan aldri fullt ut bli frie individer. Hvem er det egentlig som er uvitende her?

Tom
Tom
3 år siden

KNUS HOMOLOBBYEN!

Håkon
Håkon
3 år siden

Alt er tapt for alltid, om ikke det blir en nasjonalistisk maktovertagelse litt brennkvikt her!

trackback
3 år siden

[…] Også på systemets barnekanal NRK Super er det store mengder med homopropaganda. Les artikkel om dette HER. […]