Hjem Nyheter Norge NRK dundrer på med homopropaganda – på barnekanalen

NRK dundrer på med homopropaganda – på barnekanalen

KULTURMARXISME Statskanalen har den seneste tiden sluppet flere programmer på sin barnekanal for å normalisere og popularisere homoseksualitet, og samtidig forsøke å knuse naturlig motstand mot homolobbyen.

Folkefiendtlige NRK dundrer på med kulturmarxistisk homopropaganda, og har nylig sluppet flere program på barnekanalen NRK Super, som har barn i alderen to til tolv som sin målgruppe, med temaer som: «Slik vet du at du er homofil» og «Hvordan fortelle at du er skeiv?».

Samtlige programmer er sluppet under Newton-paraplyen, som skal være såkalte faktabaserte, lærerike og vitenskaplige programmer. Programlederne er Lydia Giselmann og innvandreren Stian Sandø, som begge er aktivt poserer med prideflagg og lignende på sosiale medier.

I avsnittet «Slik vet du om du er homofil» løftes homolobbyens flagg, det såkalte regnbueflagget, frem som noe særdeles positivt og en av programlederne spøker også om at man burde avskaffe alle andre flagg og kun bruke homoflagget. Videre påstås det at homoseksualitet er medfødt, og at det er minst like vanlig og naturlig å være biseksuell og homoseksuell, som det er å være heteroseksuell.

Gjest i avsnittet er en homoseksuell mann ved navn Martin, som forteller om hvor hvordan hans mor gråt da han fortalte at han var homoseksuell, hvorpå programlederne ler rått av morens reaksjon. Man hevder også at det er veldig vanskelig å stå frem som homoseksuell i Norge i dag, og mener dette dels er på grunn av hetero-propaganda i underholdningsindustrien.

– Det er alltid sånn prinsessa kysser en gutt, kan programleder Stian Sandø meddele.

Å fremme heteroseksualitet i film er noe negativt, anser NRK-programlederne.

At noen har negative holdninger til seksuelle avvikelser, hevder programlederne kommer av «uvitenhet, fordommer og frykt for det som er anderledes». De forsøker også å skremme og stigmatisere sine normale unge tittere gjennom å understreke at vi har et lovverk som beskytter seksuelle minoriteter, og at det er straffbart å bruke ord som «homse» eller «lesbe».

Avslutningsvis får man høre Kong Harald føre frem liberal homopropaganda i en tale, og se bilder fra dekadente pride-parader. Gjesten Thomas runder av med å konstatere at seksuelle avvikelser er en «gave» og oppfordrer samtidig seerne (barna som titter på, red. anm.) til å «eksperimentere med sin egen seksualitet», hvorpå programlederne konstaterer at dersom noen har innsigelser så er det «de som har problemer med sine egne holdninger».