Hjem Nyheter Norge NRK lærer barn å spise avføring

NRK lærer barn å spise avføring

KULTURMARXISME I helgens episode av Newton, et såkalt vitenskapsprogram for barn, demonstrerte NRK hvordan man kan spise sin egen avføring.

I siste avsnitt av barneprogrammet Newton, som ble sendt på NRK Super, viser den malaysiske programlederen Stian Sandø at det er mulig å spise egen avføring.

Han forklarer at dette er helt vanlig i dyreriket, og får hjelp av turnuslege Line Jansrud ved Ahus, som tidligere har vært programleder i samme program, til å lage en «avføringssmoothie».

Selv er Sandø mektig stolt over sitt bidrag til drikken, og han lurer på om det er normalt å være det, hvilket det ifølge programmet selvfølgelig er. Kameramann Morten Waagø takker høflig nei til en smaksprøve, og Sandø blir følgelig nødt til å nyte måltidet alene.

Det er ikke første gang, at statskanalen bruker Newton til å hjernevaske unge med folkefiendtlig og antivitenskaplig propaganda. I tidligere episoder har Sandø blant annet konstatert at alle mennesker er like foruten farge på hår, hud og øyne, men at mørk hud er best. Videre har man hevdet det ofte er vanskelig å oppdage at en er homoseksuell.

Programmet er tilgjengelig på NRKs nettsider, men vi fraråder på det sterkeste våre lesere å forsøke å søke opp den aktuelle episoden, grunnet ekstremt støtende bilder.