Hjem Nyheter Norge NRK lærer barn å spise avføring

NRK lærer barn å spise avføring

14

KULTURMARXISME I helgens episode av Newton, et såkalt vitenskapsprogram for barn, demonstrerte NRK hvordan man kan spise sin egen avføring.

I siste avsnitt av barneprogrammet Newton, som ble sendt på NRK Super, viser den malaysiske programlederen Stian Sandø at det er mulig å spise egen avføring.

Han forklarer at dette er helt vanlig i dyreriket, og får hjelp av turnuslege Line Jansrud ved Ahus, som tidligere har vært programleder i samme program, til å lage en «avføringssmoothie».

Selv er Sandø mektig stolt over sitt bidrag til drikken, og han lurer på om det er normalt å være det, hvilket det ifølge programmet selvfølgelig er. Kameramann Morten Waagø takker høflig nei til en smaksprøve, og Sandø blir følgelig nødt til å nyte måltidet alene.

Det er ikke første gang, at statskanalen bruker Newton til å hjernevaske unge med folkefiendtlig og antivitenskaplig propaganda. I tidligere episoder har Sandø blant annet konstatert at alle mennesker er like foruten farge på hår, hud og øyne, men at mørk hud er best. Videre har man hevdet det ofte er vanskelig å oppdage at en er homoseksuell.

Programmet er tilgjengelig på NRKs nettsider, men vi fraråder på det sterkeste våre lesere å forsøke å søke opp den aktuelle episoden, grunnet ekstremt støtende bilder.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
14 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tom
Tom
5 år siden

Fy faen. Når man ikke skulle tro nrk kunne synke lavere finner de en veg lenger ned i dritten bokstavelig talt

Credo
Credo
5 år siden

Dekadanse!
Begrepet stammer fra teorien om at et samfunn befinner seg i en nedgangstid pga. moralsk forfall. Stjerneeksemplet er det gamle Roma, som ble påstått å gå under pga. moralske utskeielser blant de styrende….

Nordboer
Nordboer
5 år siden

Og dette blir folk tvunget til å betale for.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
5 år siden

Av alle de ting de kunne lære våre barn – ting de virkelig kunne få bruk for senere i livet, så velger de dette…det grenser til sinnsykdom.

Ironfist
Ironfist
5 år siden

Jepp. Det er hit dem vil, det er her de lenge har jobbet for å komme. Neste stopp: Pedofili er kun en seksualitet.

trackback
5 år siden

[…] Källa: NRK lærer barn å spise avføring […]

thomas mosveen
thomas mosveen
5 år siden

dette løser jo sultproblemene i verden. ikke lengre noen grunn til å komme nordover av den grunn nå. av møkk er du kommet spis møkk og til møkk skal du bli. selv holder jeg meg til kostholdet jeg har vokst opp med.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Fristes til å legge ut hele bibelsitatet; https://www.bible.com/no/bible/102/PRO.26.11.nb
Er ikke mennesket bedre enn hunder, eller andre dyr? Iblant kan man tvile..

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Grisete

Alexander Nævdal
Alexander Nævdal
5 år siden

Kvalmt ? Kva vert det neste, kurs i sjølvmord?

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Er det slik man får mørk hudfarge?

Gustav
Gustav
5 år siden

Hvor gammeltestamentlig går det an å bli? Ezekiel 4:12-15: Og du skal spise det som byggkaker. Dem skal du bake det med menneskemøkk foran døynene på folk. Og Herren sa; slik skal Israels barn spise sine urene brød blant hedningene jeg driver dem bort til. Jeg svarte: «Nei, min Herre og Gud, jeg har aldri gjort meg uren. Fra ungdommen av og til nå har jeg aldri spist av selvdøde eller ihjelrevne dyr. Og urent offerkjøtt er aldri kommet inn i min munn.» Så sa han til meg: Se, jeg har gitt deg ku møkk i stedet for menneskets møkk,… Les mer »

knut
knut
5 år siden

Ser på episoden nå. Jævlig ekkelt. Ikke for unger!

trackback
5 måneder siden

[…] obskønitet til barn i sin nye serie «Unormal» Dekadanse og perversitet i barneprogram på NRK NRK lærer barn å spise avføring NRK barne-TV lærer barna om sex, onani, utløsning og […]