Hjem Nyheter Norge NRK med ny serie for å normalisere homoseksualitet

NRK med ny serie for å normalisere homoseksualitet

HOMOLOBBYEN NRK er igjen ute med homopropaganda rettet mot de yngre generasjoner. Hovedmålet denne gang er å normalisere homoseksualitet blant norsk ungdom.

Folkefiendtlige NRK har sluppet ny dokumentarserie fullstappet med kulturmarxistisk homopropaganda. Serien, som bærer navnet «Jævla homo», er skapt homoseksuelle Gisle Agledahl og har som mål å finne ut av hva det vil si å være homoseksuell.

Serien er på fem episoder og NRK har også lansert egne kleskolleksjoner for å gjøre reklame for serien. Produktene, som bærer seriens navn, har blitt populære blant norske såkalte kjendiser som blant annet poserer med genserne på ulike sosiale medier.

Bloggeren Sophie Elise er en av de som har deltatt, og på Instagram skriver hun til sine 350 000 følgere:

– Jeg synes det er kult å være en jævla homo hver dag fordi kjærlighet er fantastisk.

Ifølge serieskaperen så er «jævla homo» et vanlig brukt skjellsord på norske skoler. Agledahl håper serien kan være med på å ufarliggjøre uttrykket, ved å tillegge det en annen mening.

I løpet av seriens fem avsnitt oppsøkes ulike homoseksuelle miljøer – som blant annet episode tre, som har fått tittelen «Fistefest», med undertittelen «Er skeiv sex bare lakk, lær og fisting?».

NRK har tidligere sluppet den populære serien «Skam» som hadde et stort fokus på å normalisere homoseksualitet og flerkultur blant unge.

Kilde:
Han vil utfordre fordommer mot skeive