Hjem Nyheter Norge NRK med ny serie for å normalisere homoseksualitet

NRK med ny serie for å normalisere homoseksualitet

10

HOMOLOBBYEN NRK er igjen ute med homopropaganda rettet mot de yngre generasjoner. Hovedmålet denne gang er å normalisere homoseksualitet blant norsk ungdom.

Folkefiendtlige NRK har sluppet ny dokumentarserie fullstappet med kulturmarxistisk homopropaganda. Serien, som bærer navnet «Jævla homo», er skapt homoseksuelle Gisle Agledahl og har som mål å finne ut av hva det vil si å være homoseksuell.

Serien er på fem episoder og NRK har også lansert egne kleskolleksjoner for å gjøre reklame for serien. Produktene, som bærer seriens navn, har blitt populære blant norske såkalte kjendiser som blant annet poserer med genserne på ulike sosiale medier.

Bloggeren Sophie Elise er en av de som har deltatt, og på Instagram skriver hun til sine 350 000 følgere:

– Jeg synes det er kult å være en jævla homo hver dag fordi kjærlighet er fantastisk.

Ifølge serieskaperen så er «jævla homo» et vanlig brukt skjellsord på norske skoler. Agledahl håper serien kan være med på å ufarliggjøre uttrykket, ved å tillegge det en annen mening.

I løpet av seriens fem avsnitt oppsøkes ulike homoseksuelle miljøer – som blant annet episode tre, som har fått tittelen «Fistefest», med undertittelen «Er skeiv sex bare lakk, lær og fisting?».

NRK har tidligere sluppet den populære serien «Skam» som hadde et stort fokus på å normalisere homoseksualitet og flerkultur blant unge.

Kilde:
Han vil utfordre fordommer mot skeive

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Stefan
Stefan
5 år siden

Dritt dritt lei av dette homo-greiene. Det tar jo helt av.
Er dette hva «homofiles rettigheter» betyr, så se til helvete å få de inn i skapet igjen. Alt dette spetakkelet, få det dyttet opp i trynet her og der, gjør bare at jeg nå begynner å virkelig misslike homofile.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

«Kjærlighet» er i dag å kjøre k..en opp i r..a til en ung gutt som ennå ikke har debutert seksuelt, påføre ham både fysiske og psykiske skader, kanskje smitte ham med AIDS og andre sykdommer, og ødelegge hans muligheter for å leve et normalt liv. Denne «kjærligheten» hylles i dag av kjendiser av alle typer, ja til og med HKH i hans PK-tale om hvem nordmenn og -kvinner er. Og dessverre er store deler av kirken med på lasset, deriblant omtrent alle «kvinnelige prester» og «biskoper», fullstendig i strid med Bibelens ord.

Arne
Arne
Svar til  Proverbs 26:11
5 år siden

Du har et rart syn på kjærlighet.

trackback
5 år siden

[…] Källa: NRK med ny serie for å normalisere homoseksualitet […]

Ola Nordmann
Ola Nordmann
5 år siden

Nå har det blitt så mye av det her, at det gir totalt motsatt effekt enn hva NRK og kulturmarxistene ønsker…

Tom
Tom
5 år siden

ser virkelig vanlige unge på den dritten nrk serverer? Eller er det bare hippstere og student freaker som senere skal ta over nrk som ser på? Ett ekko kammer vi alle må betale for

Kim Larsen
Kim Larsen
Svar til  Tom
5 år siden

Plomber Tven å ikke gi dem en eneste krone. Det har jeg gjort. Jeg velger og ikke utsette meg får all søpla på tven.

Roar
Roar
5 år siden

«Jævla homo, er skapt av homoseksuelle Gisle Agledahl og har som mål å finne ut av hva det vil si å være homoseksuell.» Ja, hva vil nå det si? En person som tydeligvis skriker om oppmerksomhet, har trangen for å blotte seg i all offentlighet og stadig flytte grenser mot liberalisering og normalisering av pedofili. Alt under regnbuens farger og «kjærlighetens navn». Støtte normalisering av pedofili og andre bisarre avvik? Nei, vil nok enkelte av dem si. Men hvorfor faen støtter de da denne homolobbyen og deres agenda? Bakmennene der har bånd til pedofili, og deres agenda sikter seg inn… Les mer »

Arne
Arne
Svar til  Roar
5 år siden

Nå prater du mye tull.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

En bedre tittel er «Jævla oppmerksomhetssyk». Hvorfor hører vi ikke like mye om disse folka som er ivrige frimerkesamlere, de kan jo også tenkes å utgjøre ca 1% av befolkning slik som disse mase-homonene?