Hjem Nyheter Norge NRK skal «styrke demokratiet» med flerkulturelle journalister

NRK skal «styrke demokratiet» med flerkulturelle journalister

13

NORGE I en stillingsannonse søker den norske statskanalen etter nye medarbeidere som ikke er hvite.

Fra og med 20. august tar NRK inn fem stipendiater for opplæring i journalistikk og fotoredigering som i hovedvekt skal bestå av journalistikk for nett og sosiale medier. Men hvis du er hvit europeer så er du dessverre ikke kvalifisert ifølge NRK. Det er nemlig «flerkulturell kompetanse» og nettverk fra store innvandrergrupper fra land utenom Vest-Europa, samt perspektiv med bakgrunn i egen innvandring eller tilhørighet i en minoritetsgruppe som er ønskelige kvalifikasjoner heter det i stillingsannonsen.

Ifølge stillingsannonsen skal den offentlig finansierte allmennkringkasteren «styrke demokratiet» gjennom å ansette flere mennesker som ikke er av hvit europeisk herkomst. Stipendiatene får lønn i opplæringstiden og opplæringen tar sikte på rekruttering til videre arbeid i NRK.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
13 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
enmann
enmann
4 år siden

I den forvridde verden til marxistene er det rasisme å ekskludere mørkhudede, men ikke rasisme å ekskludere hvite.

Returning Ghost
Returning Ghost
4 år siden

Dette gjør det jo enda mer attraktivt for oss alle og betale påtvunget NRK lisens. Selv om vi ikke ser på NRK eller ser på Tv i det hele tatt .

John Doe
John Doe
Svar til  Returning Ghost
4 år siden

Hiv ut tv’en, bare søppel uansett.

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  John Doe
4 år siden

Den som fortsatt ser på Tv i 2018 henger 15 år etter .

Kim Larsen
Kim Larsen
4 år siden

Syns og huske for en tid tilbake at det var en journalist som forsnakket seg og sa at de var ferdig med neger programmer for en stund.

i guess not

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Dette er Norges variant av «affirmative action»; å gi etniske og andre minoriteter, feks homoseksuelle, fortrinnsrett ved besettelse av stillinger, selv om etnisk norske og streite søkere er beviselig bedre. Det samme gjelder i noen grad mht nynorske søkere og søkere fra distriktene. Resultat; NRK er blitt kvalitativt dårligere men «kulturelt» rikere, på lisensbetalernes bekostning. Er det rart at stadig flere forlater mainstream media, også i Norge?

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Veldig bra nytt. De mest kritthvite yrkesmiljøene er ironisk nok pk-prateklassen som pusher den forbaskede kulturmarxismen ned over ørene på den norske arbeiderklassen.

Nå kan det stinke litt mer eksotisk krydder i gangene på Marienlyst og folk i de tusener av hjem og hytter får en enda bedre grunn til å bytte kanal vekk fra NRK for å unnslippe å se mer av den uestetiske multikulturelle dritten.

NASJONAL
NASJONAL
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Haha, klokkeren kommentar!

G.H.
G.H.
4 år siden

Dette er veldig bra.Det flott at vi får fram våre nye landsfolk. De har mye bra å komme med og gir et mere og ofte bredere innhold i programmene. Det er viktig for demokratiet at alle er med.

NASJONAL
NASJONAL
Svar til  G.H.
4 år siden

Nei, men seriøst, det er jo dritbra at disse instutisjonene som har vært på å pushe berikelsen selv blir beriket. Hvilken nasjonal med hjernen i behold ser på programmene til NRK uansett?

Helene
Helene
Svar til  NASJONAL
4 år siden

Det er vel stort sett eldre mennesker som ser på NRK. En bakdel med økt PK på statskanalen kan jo være at den liksom skal representere nasjonen, være objektiv og ha mer autoritet enn de andre kanalene.

trackback
4 år siden

[…] Källa: NRK skal «styrke demokratiet» med flerkulturelle journalister […]

Olav Moldestad
Olav Moldestad
4 år siden

Anmeldelse ksla leveres ! Lov om likestilling og forbud mot diskriminering (likestillings- og diskrimineringsloven) § 5.FNs rasediskrimineringskonvensjon De forente nasjoners internasjonale konvensjon 21. desember 1965 om avskaffelse av alle former for rasediskriminering gjelder som norsk lov. Kapittel 2 Forbud mot å diskriminere § 6.Forbud mot å diskriminere Diskriminering på grunn av kjønn, graviditet, permisjon ved fødsel eller adopsjon, omsorgsoppgaver, etnisitet, religion, livssyn, funksjonsnedsettelse, seksuell orientering, kjønnsidentitet, kjønnsuttrykk, alder eller kombinasjoner av disse grunnlagene er forbudt. Med etnisitet menes blant annet nasjonal opprinnelse, avstamning, hudfarge og språk. Forbudet omfatter diskriminering på grunn av eksisterende, antatte, tidligere eller fremtidige forhold som nevnt… Les mer »