Hjem Nyheter Norge NTNU bukker under for homolobbyen

NTNU bukker under for homolobbyen

11

HOMOLOBBYEN NTNU valgte å heise regnbueflagget under Pride i Trondheim, etter først å ha sagt nei. Reaksjonene har vært mange, med henvendelser både for og mot beslutningen, og universitetet valgte å snu.

Foto: Morten Andersen / NRK.
Foto: Morten Andersen / NRK.

Det hele begynte da Kristoffer Halseth, som er ansatt ved NTNU (Norges teknisk- naturvitenskapelige universitet), sendte søknad til rektoratet på vegne av Trondheim Pride om å få heise regnbueflagget. Av en eller annen grunn forventet også Halseth uten videre positiv respons. NTNU sa imidlertid nei og henviste til flaggloven – de ville følge loven – i motsetning til mange andre institusjoner. Selv om NTNU inntok dette prinsipielle standpunktet om å følge loven oppfordret de imidlertid alle til å delta i paraden.

– Vi har hele tiden sagt at vi støtter bevegelsen fullt og helt, sier fungerende kommunikasjonssjef ved NTNU, Jan Erik Kaarø.

Etter at dette ble kjent gjennom mediene snudde imidlertid altså NTNU, og heiste regnbueflagget under Pride. Dette skjedde bare tre timer etter at NRK publiserte saken gjennom sine kanaler.

– Vi flagger likevel. Vi har tenkt mer over saken, og vil heise flagget til topps på lørdag, sier Toril A. Nagelhus Hernes, prorektor for nyskaping og leder for NTNU sitt orwellske likestillings- og mangfoldsutvalg. Ikke uventet får de støtte fra den politiske eliten.

Til tross for dette finnes det altså de som ennå ikke anerkjenner eksistensen av homolobbyen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
11 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Spør hvem du ikke har lov å kritisere, og du finner fort ut hvem som har innflytelse og makt i samfunnet. Spesielt om du kritiserer (((dem))) og LHBTP-lobbyen, som heiser sitt flagg og går i prides overalt. Å være «inkluderende» idag er å omfavne avvikere av alle slag, bortsett da fra nasjonalister, som er utestengt pga politisk ukorrekthet.

Helene
Helene
Svar til  Proverbs 26:11
3 år siden

Hvordan reagerte studentene? Ble det protester, slik det burde? Har beslutningstakerne fått represalier etter denne idiotiske avgjørelsen, slik de burde? Hvis nei, hvorfor ikke? Var alle i ledelsen enige, eller var det også noen som stemte nei? Hvem av dem har det største ansvaret? Hadde det vært tillatt for de ansatte som eventuelt var imot, å ytre seg om det offentlig? Hvordan kan vi påvirke studenter og universitetsansatte til å forstå homolobbyens destruktive innflytelse og til å protestere åpent mot den? Man burde stille seg slike spørsmål og se etter løsninger, i stedet for å sutre defaitistisk.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Helene
3 år siden

Alle høyere utdanningsinstitusjoner i Norge er politiserte på samme måte som universitetnene i DDR. Welcome to 1984.

Helene
Helene
Svar til  Anonymsurfer
3 år siden

Ytterligere en defaitistisk kommentar. Hvorfor leser dere nyheter om det eneste dere ser er problemer og aldri løsninger? Må være deprimerende.

Solidaritet
Solidaritet
3 år siden

Veldig bra av NTNU

Helene
Helene
Svar til  Solidaritet
3 år siden

Nei.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Solidaritet
3 år siden

Du är en typisk pridebög.
Offentligt bögeri är det enda som engagerar dig.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

Disse pervoene er nesten på nivå med jødene når det kommer til å ødelegge nasjonene våre. På tide å få på plass en lov mot spredning av homo- propaganda slik som i Russland.

Helene
Helene
Svar til  JudasGarSviker
3 år siden

Eller bare ta tilbake loven mot homoseksualitet slik den så ut før kulturmarxistene fjernet den.

Thule
Thule
3 år siden

Ingen tør å si noe mens de heiser seiersflagget sitt. Hva så om noen feige nidinger får anfall når du sier sannheten?! Hva skal de gjøre? Si noe stygt om deg? Hva er det folk er redde for?

hei
hei
3 år siden

ja ok