Hjem Nyheter Nullskattende Soros donerer til enda en antihvit organisasjon

Nullskattende Soros donerer til enda en antihvit organisasjon

JØDISK MAKT Jødiske George Soros, i Daily Mail kalt «ungarskfødt amerikansk filantrop», donerte den 14. mai en million dollar til organisasjonen Forandringens Farge.

George Soros. Foto: Niccolò Caranti, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons.

Federal Election Commission har presentert «finansmannen» George Soros‘ siste større organisasjonsdonasjon – som altså foræres Forandringens Farge (PAC).

PAC beskriver seg selv som «nasjonens største organisasjon for raserettferdighet på nett» – som «oppfordrer til å ta avstand fra og avvikle systemene som på urettmessig vis påfører svarte skade».

Donasjonen er Soros’ siste i en rekke finansielle bidrag til grupper eller kandidater som fremmer «avfinansiering av politiet».

Milliardæren, globalisten og jøden George Soros har altså gitt enda en generøs donasjon til en såkalt «raserettferdighetsorganisasjon».

I Soros’ donasjoner innenfor USA finnes et tydelig mønster med å støtte Demokratenes kandidater til kongressen og distriktsadvokater fra Demokratene – og han har altså gjort en lang rekke donasjoner til grupper eller kandidater som tar til orde for avfinansiering av politiet.

PAC vil bekjempe «systemer som påfører svarte skade»

PAC, som oppgir å ha syv millioner medlemmer, har tidligere samlet underskrifter til støtte for nedskjæring av politietatens budsjett i kjølvannet av kriminelle George Floyds og Breonna Taylors død.

I organisasjonens mest omtalte underskriftskampanje på nett kan man lese:

Vi vet at politiets innsats ikke holder oss trygge, mens fellesskap derimot gjør det. Politiinngripen fører ikke til blomstrende samfunnsfellesskap, men investeringer gjør det.

Vi opplever et desperat behov for slikt som holder oss trygge, faste og velstående  – som investeringer i skoler, jobb, rimelige boliger, parker, psykiatri, møtesteder og biblioteker.

Men gang på gang sveller politibudsjetter ut på bekostning av vår sikkerhet.

Vi må begynne å forestille oss det samfunn som fungerer for oss ALLE, og vi må begynne ved å ta avstand fra, og innlede avviklingen av de systemer som på urettmessig vis påfører svarte skade.

Summen som Soros donerte til PAC er hans mest generøse hittil i 2021, og oppgis å hovedsakelig gå til støtte for organisasjonens ambisjon om å oppnå nedskjæringer i politibudsjettet.

I februar donerte Soros to millioner dollar til Los Angeles sin distriktadvokat George Gascons valgkampanje. Denne utlyste så fort han hadde tiltrådt store forandringer – og forminskninger av politietatens virksomhet i Los Angeles.

Soros har også donert til blant andre Rachel Rollins i Massachusetts – den første kvinnen som ble distriktsadvokat i Suffolk County, og den første svarte kvinnen noensinne som distriktsadvokat i Massachusetts.

Hemmeligstemplede, men lekkede opplysninger: Nullskattet i tre år

Soros, grunnleggeren av Soros Fund Management, har en anslått formue på minst 8,6 milliarder dollar.

Det ble i forrige måned oppdaget at han betalte null i skatt i sin føderale inntektserklæring i tre år på rad, mellom 2016 og 2018.

Opplysningene, unntatt offentlighet fra IRS om de rikeste personene i USA, havnet på ukjent vis i ProPublikas hender og ble publisert i juni.

I rapporten fremgår det at de 25 rikeste i Amerika betaler mindre i skatt enn hva den gjennomsnittlige arbeideren gjør. Føderale myndigheter arbeider nå på høygir med å utrede denne lekkasjen av skattedata.

Slik kommenterer Soros’ talsmann den nevnte treårige nullbeskatningen til Daily Mail:

– Mellom 2016 og 2018 tapte George Soros penger på sine investeringer, derfor er han ikke skyldig noen føderal inntektsskatt for disse årene. Herr Soros har lenge støtte høyere skatt for rike amerikanere.

Les også:
Jøden George Soros finansierer «Avfinansier politiet»-bevegelsen i USA
George Soros overfører 18 milliarder kroner til Open Society Foundations
Over 100 000 personer krever at George Soros blir klassifisert som terrorist
En rekke amerikanske politikere er finansiert og manipulert av Soros
Soros-nettverk i Brussel forsøker å forvandle Europa
Sionister sprer fake news om jøden George Soros