Hjem Nyheter Europa Ny absurd «holocaust»-fortelling: «Min mor fødte meg på vei til gasskammeret»

Ny absurd «holocaust»-fortelling: «Min mor fødte meg på vei til gasskammeret»

7

«HOLOCAUST» Ny utrolig fortelling om overlevelsen mot alle odds.

Da Eva Clarke dukket opp for å bli fotografert med overlevende fra jødeutryddelsen i Storbritannia for en kommende billedbok, kjente fotografen Matt Writtle seg tvunget til å spørre henne hvordan det var mulig at en så ung person overlevde «holocaust». Det svaret han fikk, som ble publisert i en artikkel på The Israel Times uten å bli sjekket kritisk, var minst sagt utrolig.

En overlevendes historie som har blitt værende med Writtle er Eva Clarkes. «Jeg husker at hun gikk inn og jeg påpekte at hun ikke så gammel nok ut til å være en overlever», sier han. Hun så på meg og sa: «Det er morsomt at du sier det. Jeg forteller min historie om et øyeblikk».

«Jeg satt og hørte på hennes fortelling. Hennes mor veide bare 38 kilo og befant seg på baksiden av en vogn som skulle inn i gasskammeret da de allierte begynte å bombe. Hun fikk deretter veer og var tvunget til å føde på baksiden av denne vognen, i stillhet, på egenhånd, mens andre fanger forsøkte å dekke over henne. Om hun hadde blitt oppdaget ville vaktene ha skutt henne og barnet

«Det finnes så mange forferdelige historier, men denne skilte seg virkelig ut for meg», sier Writtle.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Akk ja.. Alle disse «øyenvitnefortellingene» om UTRYDDELSESLEIRENE, som lettroende goyim leser, med tårer i øynene, uten å tenke rasjonelt om hva som er mulig, biologisk og teknisk. Nei, det er FØLELSER det gjelder, og da er intet umulig. Kvinner er særlig lettpåvirkelige i så måte. Mht til disse «sannferdige historiene» gjelder dette; «..it was real, IN MY MIND». Og som hovedregel kan vi si; eventyr og fri diktning, opphøyd til SANNHET. Akk ja..

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
1 år siden

Svert mange trenger å tro på den slags fortellingene på samme måte som de trenge morgenkaffe, vil ikke og kan ikke bryte med «koselig løgn»-

Jørgen
Jørgen
1 år siden

Kommer vel snart vitner som ble født i gasskammeret.

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Muh holocaust 😂 oppmerksomhets syk kjerring.

Eg glemmer aldri henrettelse ved ronke maskin 😂

Folk finner på så mye sprøtt

Tom
Tom
1 år siden

Neste blir vel folk som påstår de ble unnfanget og båret frem i gasskammer 😀

Catabienze
Catabienze
1 år siden

Jeg har mer sympati for disse syrerne som ble drept av israelske missiler i Sahnaya utenfor Damaskus 1. juli 2019. Babyen og begge dens foreldre ble drept i angrepet. Mannen og jenta på bildene er en lege og hans datter. I tillegg til disse var det flere andre sivile ofre. En lang veistrekning på flere kilometer ble fullstendig pulverisert av de israelske missilene. شهداء العدوان الصهيوني في بلدة صحنايا… – سوريا فساد في زمن الاصلاح | Facebook Men jødene gjør alt de kan for å distrahere verden med historier om holocaust for å få vekk fokus fra Israels aggresjon og… Les mer »

Håkon
Håkon
1 år siden

🤣