Hjem Nyheter Globalt Ny befolkningsrapport spår kraftig migrasjon fra Afrika

Ny befolkningsrapport spår kraftig migrasjon fra Afrika

5

DEMOGRAFI En ny høyprofilert studie viser at befolkningen i Vesten, Asia og Søramerika kommer til å minske frem til år 2100, men befolkningen i Afrika sør for Sahara kommer til å tredobles under samme tid.

Landene i nord, deriblant kjempene Kina og India, kommer å se en kraftig reduksjon i folkemasse mens det spås at Afrika vil vokse kraftig. Nigeria kommer alene til å bli større enn hele Europa i forhold til folkemasse i år 2100. Diagram: The Lancet

Ved begynnelsen av neste århundre forventes Sverige å ha drøyt 13 millioner innbyggere. Dette ifølge beregninger i en stor populasjonsstudie som ble publisert forrige uke i en populær artikkel i magasinet The Lancet. Bak studien står en forskergruppe ved University of Washington i Seattle

— Hvis du ser globalt, ser vi en økning på to milliarder mennesker innen 2064, deretter et fall på en milliard. Hvis vi ser stort på det, vil verdens befolkning ende på en milliard over dagens tall, sier professor Stein Vollset, som ledet den amerikanske studien.

Studien viser at fødsel avtar dramatisk, ikke bare i den vestlige verden, men også i Asia og Latin-Amerika. Det aksepteres at når antall barn født per kvinne faller under 2,1, reduseres befolkningen i området.

Kina står for det mest forbausende fallet i prognosen – dagens 1,4 milliarder innbyggere forventes å bli halvert til drøyt 730 millioner. Mens et land som Nigeria, som i dag har litt over 200 millioner innbyggere, vil firedobles og bli verdens nest største land etter India.

Ved slutten av århundret, innen 2100, vil Europa ha betydelig færre enn en milliard innbyggere. Inkludert Russland, er vårt hjørne av verden spådd å være bebodd av i underkant av 600 millioner innbyggere (sammenlignet med dagens nesten 800 millioner).

I Asia vil befolkningen først øke og deretter falle tilbake til de nåværende fire milliarder innbyggerne, og Afrika forventes å øke fra de nåværende 1,4 milliarder til 3,5 milliarder innbyggere.

Studien ble finansiert av Bill & Melinda Gates Foundation. De politiske konklusjonene som trekkes i rapporten er at migrasjonen fra Afrika til resten av verden må øke kraftig i løpet av de neste 80 årene.

Forfatterne mener at en aldrende befolkning i den vestlige verden og Asia vil skape økonomiske problemer der. Det foreslås dog ingen innsats for å stimulere til økt fødsel i disse landene.

Samtidig nevnes ingenting om hvordan den bratte befolkningsøkningen i Afrika kunne reduseres.

Les også:
Fødselsraten i fritt fall – «eksperter» jubler og vil ha økt innvandring
Hvitt folkemord

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Steinar
Steinar
2 år siden

Først gjør de alt for å oppfylle denne utvikling med lav fødselsrate i Europa, for deretter bruke det som unnskyldning at «vi trenger masseinnvandring fra Afrika». Fy faen. Hva vi trenger er disse jævla ondskapsfulle globalister fjernet fra makten og at vårt eget folk igjen oppmuntres til normal fødselsrate ved en bedre familiepolitikk og familievennlig propaganda.

enmann
enmann
Svar til  Steinar
2 år siden

Det er djevelens utvalgte folk vi har med å gjøre her.

HMF
HMF
2 år siden

La oss slippe.
Det er nok nå.

H.L
H.L
2 år siden

Agenda folkemord.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Fødselsraten for hvite kvinner(familier), er i fritt fall i mange vestlige land, og det samme ser ut til å skje i Kina, Japan og India, mens afrikanske kvinner, i land sør for Sahara, plopper ut avkom i store antall, hvorav mange vil leve opp, takket være vestlig medisin og helsehjelp. Millioner av disse vil ønske å komme seg til Vesten(Europa/USA), for å leve på vår velferd, mens få vil bidra, bl.a. på grunn av manglende kvalifikasjoner(og lav IQ). Skal vi overleve som folk må vi produsere flere barn, samtidig som brune og svarte holdes ute, noe som er helt imot… Les mer »