Hjem Nyheter Ny bisarr trend – hvite og politi ber om forlatelse og underkaster...

Ny bisarr trend – hvite og politi ber om forlatelse og underkaster seg svarte

8

USA En ny trend har oppstått i USA hvor hvite viser underkastelse overfor svarte.

Hvite går på kne overfor svarte. Skjermdump: Twitter.

På Twitter har flere filmer blitt spredt hvor hovedsakelig vite viser underkastelse overfor svarte.

En film viser hva som virker være en gruppe hvite kristne gå på kne overfor svarte trosfrender og ber om forlatelse for «år etter år av rasisme», samtidig som mange av de svarte står og gråter.

En annen film viser hvordan politimenn går på kne overfor svarte og andre demonstranter, hvorav mange er maskert.

Den nye trenden kommer etter at USA de siste dagene har blitt rammet av voldsomme opptøyer rundt omkring i landet. Opptøyene startet etter en rekke hendelser som fikk stor oppmerksomhet i media, hvor to av dem endte med døde svarte.

Det mest kjente av disse sakene var George Floyd, som døde under en politipågripelse forrige uke. Initialt trodde mange at det var snakk om at en politimann kvalte ham ved å presse kneet mot halsen hans, noe som ifølge obduksjonsrapporten viste seg å ikke stemme. I stedet tros dødsårsaken ha vært at tidligere helseproblemer ble aktualisert og forverret av at politiet holdt ham fast.

Rundt omkring i verden opprøres mange nå over hva de kaller hvites vold mot svarte, tross at vold raser imellom ifølge offisiell statistikk domineres av svartes vold mot hvite.

Les også:
Majoriteten av all masseskyting i USA er begått av svarte
Afrikansk rasist skylder brun rasisme på hvite
Obduksjonen bekrefter: George Floyd ble ikke kvalt til døde
FILM: Jared Taylor kommenterer raseopptøyene i USA
Etter USA-opptøyene – propaganda rettet til barn intensifieres
Ann Coulter: «Jøder er drivende i hatet mot hvite»
FILM: Den anti-hvite agendaen i reklamefilmer
På tide å våkne?
«Den internasjonale minnedagen for ofre for slaveri, og den transatlantiske slavehandelen»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Richard
1 år siden

Det er vel kanskje slik at det er dette lefties og politi gjør fordi dem får beskjed om å gjøre slik via media og deres demokratiske representanter og system. Et system som allerede er i full gang med å skylde alle drap og opptøyer utført av svarte og antifa på det dødsfallet der enkelte politifolk er under kritikk. At det ropes kill white people i gatene samt at tilfeldige blir slått ned brutalt og fortsatt tilført spark mot hodet etter at dem besvimer er tydeligvis ikke kritikkverdig I den liberale verden for det medfører at dem må ta selvkritikk. Konklusjon… Les mer »

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

«The Stockholm syndrome» er kanskje en parallell? Der gisler i mange tilfelle får sympati med sine gisseltagere, og slutter seg til dem? Mange hvite ligger idag under for fenomenet «white guilt» overfor «verdens undertrykte» og minoriteter av alle slag, og ber stadig feks jøder, sigøynere, samer(lapper), urbefolkninger hist og her for påståtte overgrep og genocid, historisk. Faktum er at overalt har tendensen og realiteten vært at en gruppe(ett folk) har dominert en eller flere andre, pga overlegen teknologi, intelligens, organisering, etc. Europas dominans skyldes nettopp dette, i kombinasjon med andre faktorer. Og dette skal vi beklage og bøye nakken for,… Les mer »

Fly forbanna
Fly forbanna
1 år siden

Er det noe planlagt til fredagen? Noen som skal møte opp imot disse tusenvis av NPCer som skal «protestere»?

JudasGarSviker
JudasGarSviker
1 år siden

Så ufattelig patetisk! At de ikke like godt tar sitt eget liv. Det må da være den ultimate måten å vise hvor lite verdt de som hvite mennesker er?

Tom
Tom
1 år siden

Fy faen så sykt. Hvite skal aldri bøye seg for andre raser. Kast de til helvete ut av landet eller gi de sin egen stat i USA så for vi se hvor lang tid det tar før negrene kommer og ber på sine knær om å bli «undertrykt» med velferd, orden osv av hvite siviliserte mennesker

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Helt idiotisk

Hanne
Hanne
1 år siden

Ja, nå har de startet opp, og verre kommer det til å bli.

John Doe
John Doe
1 år siden

Pathetic cucks.