Hjem Nyheter Ny dokumentar om terrorangrepet i Waukesha

Ny dokumentar om terrorangrepet i Waukesha

USA Media2Rise og National Justice Party har sluppet sin dokumentar om det antihvite terrorangrepet i Waukesha.

I dokumentaren kommer det blant annet frem at etablert media løy om at den antihvite rapperen Darrell Brooks flyktet fra en form for knivhendelse før han kjørte inn i juleparaden og drepte seks hvite mennesker. Dette ble avslørt da reporterne klarte å gjennomføre et unikt intervju med Brooks som blir sjokkert over å høre de falske opplysningene om hendelsesforløpet.

Reporterne rekker dessverre ikke å spørre drapsmannen om hans motiv før besøkstiden går ut, og etter at Brooks pratet med Fox News så ville han ikke lenger snakke med reporterne fra Media2Rise og National Justice Party.

Videre kommer det i dokumentaren frem at lokale politikere og politisjefen nekter å svare på spørsmål om terrorangrepet og hvorfor det ikke ble klassifisert som hatkriminalitet.

Rob Rundo som regisserte dokumentaren sier i slutten av filmen at selv om det var Brooks som kjørte bilen så har politikere og andre som støtter den antihvite agendaen også blod på sine hender. Alan Balogh fra NJP sier i et segment i dokumentaren som skildrer partiets protestaksjon i Waukesha at hvite må begynne å stå opp for hverandre. Han sammenlikner med hvordan svarte rundt hele jorden sto opp for den kriminelle narkomane George Floyd mens hvite ikke engang viser samme solidaritet når gode hvite mennesker faktisk blir drept på grunn av sitt opphav.