Hjem Nyheter Ny film fra masseovergrepene i Köln

Ny film fra masseovergrepene i Köln

MASSEINNVANDRING I en film nylig publisert på Youtube får man et nærmere innblikk i hva som fant sted på nyttårsaften i Köln, da horder med nyankomne asylsøkere begikk seksuelle overgrep mot tyske kvinner. [ Oppdatert: 02.48 ]

I en rekke europeiske byer, men fremfor alt i tyske byer og da særskilt Köln, ble det på nyttårsaften begått en rekke seksuelle overgrep mot kvinner og annen kriminalitet av såkalte flyktninger.

LES OGSÅ: Over 1 000 «flyktninger» etterlyst etter masseovergrep, ran og voldtekt

I Köln forvandlet innvandrere sentrumsområdet til en krigssone, og tyske kvinner som beveget seg der ble av horder av innvandrere seksuelt trakassert, befølt, fikk klærne revet av seg, ble spyttet på og kalt horer. Mange ble i tillegg ranet, og minst én kvinne skal ha blitt voldtatt. Politiet, som forsøkte å få kontroll på situasjonen og redde kvinnene, ble beskutt med fyrverkerier.

I filmen nedenfor, kan man se en kvinne omringet av de såkalte flyktningene, og hvordan hun desperat forsøker å komme seg vekk.

OPPDATERING: Ifølge tips mottatt av Frihetskamp skal filmklippet nedenfor være fra Tahrirplassen i Egypt fra 2013, og ikke fra Köln. Frihetskamp beklager det inntrufne.]

Se filmen nedenfor: