Hjem Nyheter Norden Ny film med innvandrervold fra Kil

Ny film med innvandrervold fra Kil

7

SVERIGE Det siste døgnet har ytterligere et filmklipp av en hendelse hvor en innvandrer mishandler en svenske i Kil i Värmland blitt spredt på sosiale medier.

Det var i begynnelsen av mai som et filmklipp fra Kil i Värmland fikk stor oppmerksomhet. Filmklippet viser hvordan en svensk ungdom utsettes for nedverdigende mishandling av to rasefremmede, og ifølge jødiskeide Expressen kom mishandlingen av at det finnes «rasistiske raggere» i kommunen.

Nå har ytterligere et filmklipp fra Kil begynt å sirkulere, som også viser hvordan en innvandrer mishandler en svenske.

Opplysningene om bakgrunnen er få i skrivende stund, men Samhällsnytt skriver at den svenske mannen påstås å ha anklaget innvandreren for tyveri som han selv har begått. De to personene på klippet skal ifølge Samhällsnytt nå ha «kommet overens» og vil ikke svare på spørsmål.

Se filmklippet nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tony
Tony
3 år siden

Tenk om det var oss hvite som hade utført denne volden mot disse utenlendingene i den lille byen kil da hade disse utenlendingene løpt til media med noen tårer i øynene for og si hva som har skjedd Og media hade vært raske med og skrive store overskrifter om at det er rasisme som må bekjempes med alle midler man har.

Steinar
Steinar
3 år siden

Fy faen! Mens fyrige innvandrere velter inn i landet, så feminiseres og svekkes vårt eget folk såpass at de ikke er istand til å stå opp for seg selv.

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Steinar
3 år siden

Det er nok også hensikten

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Etter og ha slått han x antall ganger så kveler han gutten til han besvimer av oksygen mangel.. forferdelig å se på.

Tom
Tom
3 år siden

Fy faen! Jævla pakk!

Geir O
Geir O
3 år siden

Det hjelper ikke om vårt folk ser en annen vei, er redde for å bli stemplet som rasist, og derfor forbeholder seg helt passive. DETTE KJÆRE NORDMENN er fremtiden som vil møte deg og dine barn! Desto lengre du venter, desto hardere vil kampen for et tryggere Norden bli!

Grim
3 år siden

De fleste feminister støtter mangfoldsamfun. Mye av grunnen til at politiet ikke Twittrer hvem som faktisk starter bråk på gata er etniske jenter som avgir falsk forklaring til politiet hvis det skjer noe. Har opplevd at jenter prøver å dra meg vekk hvis det oppstår bråk. når jeg da av prinsipp ikke vil forlate et offentlig sted jeg har min fulle rett til å oppholde meg i, har jeg hørt jenter forklare til blå at etnisk norske har startet bråket og at vi har vert mest truende og til og med hevdet at de har blitt drapstruet av meg enda… Les mer »