Hjem Nasjonal kamp Ny film viser hvordan forfølgende venstreekstremister ble nedkjempet i Lund

Ny film viser hvordan forfølgende venstreekstremister ble nedkjempet i Lund

SVERIGE Motstandsmenn har nå blitt dømt for å ha konfrontert venstreekstremister i Lund. Filmmateriale fra politiet har blitt sluppet og en innsamling for å dekke bøter og erstatninger har blitt innledet.

Tidligere denne uken meddelte hovrätten (svensk lagmannsrett) i Skåne og Blekinge at man fastsetter dommen i Lund tingrett mot medlemmene i Den nordiske motstandsbevegelsen som nedkjempet oppviglende anti-hvite anarkister og marxister i den skånske byen Lund, den 1. juni 2019.

Konfrontasjonen oppsto etter at Den nordiske motstandsbevegelsens aktivister hadde delt ut flyveblader i Lund sentrum. De ytringsfrihetsfiendtlige venstreekstremistene forfulgte motstandsmennene da de var på vei til togstasjonen etter at de hadde avsluttet aktiviteten. Venstreekstremistene var overtallige og ropte at «det var deres gater», noe som indirekte sier at de bestemmer hvem som skal få benytte gatene i Norden.

Den oppfatningen ble fort endret fra vensteekstremistenes side da de kom frem til Banetorget i Lund hvor flere av venstreekstremistene flyktet i vill panikk og enkelte av de måtte ta sin «tilflukt» i fontenen.

En mer detaljert rapport om denne hendelsen og Den nordiske motstandsbevegelsens syn på det som skjedde har blitt publisert på nettavisen Nordfront.se. Den nordiske motstandsbevegelsen har også innledet en innsamling for å dekke de vel 50 000 svenske kronene som medlemmene ble dømt til å betale i bøter og erstatning.

Til allmenhetens store glede har politiet også sluppet ut store mengder filmmateriale, slik at alle nå kan få se og nyte av venstreekstremistenes totale nederlag:

En tidlig julegave fra politiet og Rede 3 i Sverige til hele det nordiske folk.

Les også:
Dokumentar: «Det goda våldet»