Hjem Nasjonal kamp Ny film viser hvordan forfølgende venstreekstremister ble nedkjempet i Lund

Ny film viser hvordan forfølgende venstreekstremister ble nedkjempet i Lund

11

SVERIGE Motstandsmenn har nå blitt dømt for å ha konfrontert venstreekstremister i Lund. Filmmateriale fra politiet har blitt sluppet og en innsamling for å dekke bøter og erstatninger har blitt innledet.

Tidligere denne uken meddelte hovrätten (svensk lagmannsrett) i Skåne og Blekinge at man fastsetter dommen i Lund tingrett mot medlemmene i Den nordiske motstandsbevegelsen som nedkjempet oppviglende anti-hvite anarkister og marxister i den skånske byen Lund, den 1. juni 2019.

Konfrontasjonen oppsto etter at Den nordiske motstandsbevegelsens aktivister hadde delt ut flyveblader i Lund sentrum. De ytringsfrihetsfiendtlige venstreekstremistene forfulgte motstandsmennene da de var på vei til togstasjonen etter at de hadde avsluttet aktiviteten. Venstreekstremistene var overtallige og ropte at «det var deres gater», noe som indirekte sier at de bestemmer hvem som skal få benytte gatene i Norden.

Den oppfatningen ble fort endret fra vensteekstremistenes side da de kom frem til Banetorget i Lund hvor flere av venstreekstremistene flyktet i vill panikk og enkelte av de måtte ta sin «tilflukt» i fontenen.

En mer detaljert rapport om denne hendelsen og Den nordiske motstandsbevegelsens syn på det som skjedde har blitt publisert på nettavisen Nordfront.se. Den nordiske motstandsbevegelsen har også innledet en innsamling for å dekke de vel 50 000 svenske kronene som medlemmene ble dømt til å betale i bøter og erstatning.

Til allmenhetens store glede har politiet også sluppet ut store mengder filmmateriale, slik at alle nå kan få se og nyte av venstreekstremistenes totale nederlag:

En tidlig julegave fra politiet og Rede 3 i Sverige til hele det nordiske folk.

Les også:
Dokumentar: «Det goda våldet»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
11 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Morten
Morten
1 år siden

Haha, venstreekstremistene fikk som fortjent. Når de ikke kan akseptere at folk har andre meninger og forfølger og truer, så har de bare godt av god gammeldags juling.

N.S
N.S
1 år siden

Helt konge.

Kim Andreassen
Kim Andreassen
1 år siden

 😂  Dagens latter.

Gøran M
Gøran M
1 år siden

Det er vel første kattevask på et halvt år til de som falt i fontenen. Bra agert av Neste 3.

Anders (Nordland)
Anders (Nordland)
1 år siden

Herregud for noen rare skapninger.

H.L
H.L
1 år siden

Hva faen hadde de forventet når de kommer med trusler og følger etter slik.

Anita M
Anita M
1 år siden

Flott!  😘 

Roy Vey
Roy Vey
1 år siden

Her skulle Neste 3 i Sverige fått en diplom for å ha agert riktig, fremfor å bli dømt. Det er da måte på hvor mye man skal tåle fra disse venstreekstremister.

Espen
Espen
1 år siden

Bra gjort, sett pøbelen på plass.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
1 år siden

Artig video. Sånt pakk skal man sette på plass.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
1 år siden

✋✋✋